kojakarettenetes Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Hajrá! Mindent bele! :D Leginkább lemezt, meg üregvédőt. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 na drukkolok Kojaknak ! de nagyon! meg kitartást sokat egy kalappal kívánok neki ! meg sok sok pénzt ahogy elnézem :lol: lesz helye a dolognak . ehez kell a kitartás ám de rendesen :D én meg itt tartok http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=69443651 valami nyitott tetejü jó lenne majd helyette de még nem tudom mi lesz belőle :lol: lehet aztán semmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Leginkább lemezt, meg üregvédőt. Köszönöm A biztatást Zsolti. :D :D Más: Herr Klokkerholm a k*rv* anyádat!!!! :lol: :D :D :D Ilyen elb*szott egy szar küszöböt még nem láttam, mint amit feltettem a sedanra jobb oldalra. A gyárit vágtam le róla és nem passzolt rá sehova az új. Úgy kellett feszegetni, meg kalapálni, meg majdnem szét is kellett vágnom... :lol: :lol: Majd csinálok még képet, hogy hogyan állok, csak most nincs fényképezőgép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Köszönöm A biztatást Zsolti. :D :P Más: Herr Klokkerholm a k*rv* anyádat!!!! :lol: :D :D :D Ilyen elb*szott egy szar küszöböt még nem láttam, mint amit feltettem a sedanra jobb oldalra. A gyárit vágtam le róla és nem passzolt rá sehova az új. Úgy kellett feszegetni, meg kalapálni, meg majdnem szét is kellett vágnom... :lol: :lol: Majd csinálok még képet, hogy hogyan állok, csak most nincs fényképezőgép. Arról nem is beszélve, hogy így a küszöbcsere majdnem egy napig tartott. leveszem, felrakom, felhegesztem, levágom, átszabom, elb*szom, stb. Mindegy azért még megvan a kedvem. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 én meg itt tartok http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=69443651 valami nyitott tetejü jó lenne majd helyette de még nem tudom mi lesz belőle :D lehet aztán semmi :D :D Na tessék! Ha csak a nyitott tető hiányzik, azt könnyedén megoldjuk! :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 :D Na tessék! Ha csak a nyitott tető hiányzik, azt könnyedén megoldjuk! :lol: :lol: :lol: :D Akkor Blitzre flex, hosszabbító. :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 :lol: na annyira azé nem ám :lol: :lol: :D inkább bort hozzatok nem akarnék dolgozni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Lesznek végülis mediterránosok faházban a Blitzen??? A többiek merre felé lesznek?? Alapítunk lakószekciót, vagy ki hova esik??? Meg esetleg csinálhatnánk kaját is valamelyik nap, ha úgy gondoljátok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 :lol: na annyira azé nem ám inkább bort hozzatok nem akarnék dolgozni :D Te most tényleg inni akarsz???? Nehezen megy a fejembe a dolog... :D :lol: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 ... Meg esetleg csinálhatnánk kaját is valamelyik nap, ha úgy gondoljátok. Na, megnőttek a barikák?! :lol: :D :D :D Amúgy jó ötlet :lol: (mármint a főzés :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Lesznek végülis mediterránosok faházban a Blitzen??? A többiek merre felé lesznek?? Alapítunk lakószekciót, vagy ki hova esik??? Meg esetleg csinálhatnánk kaját is valamelyik nap, ha úgy gondoljátok. Én/mi faházban leszek/leszünk. :lol: A főzés jó ötletnek tűnik, mi benne vagyunk. :D Viszünk kókuszos sütit. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 ... Viszünk kókuszos sütit. :lol: :lol: Ideje lenne megkóstolnom! :D :lol: :D Jó híreket hallottam róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Mi is faházban leszünk. Már hétfő du felmegyünk Siófokra, és csütörtök de megyünk át Szemesre. Főzni nem tudok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 ...Főzni nem tudok :lol: Azt én se, de reméljük, hogy valaki tud! :lol: Keverni viszont szoktam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 ... Főzni nem tudok :lol: Ha az Anita főz, az nekünk jó, sőt. :lol: Már ha a kuty otthon marad. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Csak a zasszony ne tudja meg, hogy szeretsz keverni. Kutya otthon marad, lányunk jön helyette :lol: Legalább olyan rossz mint az eb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Na, megnőttek a barikák?! :lol: :D :D :D Amúgy jó ötlet :lol: (mármint a főzés :lol: ) Hát nem barikákra gondoltam, csak valami jó kis kajára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Kutya otthon marad, lányunk jön helyette :lol: Legalább olyan rossz mint az eb :lol: Ő is kikaparja a medence alját? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Hát nem barikákra gondoltam... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Most azért kicsit nagyobb medence lesz. Abból legalább nem kell leengedni a vizet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Csak a zasszony ne tudja meg, hogy szeretsz keverni. Kutya otthon marad, lányunk jön helyette :lol: Legalább olyan rossz mint az eb :lol: Akkor kegalább nem csak az enyémeket lehet rosszaságon kapni. :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Ő is kikaparja a medence alját? :D Nem mertem rá célzást tenni, hogy mi lesz a Balaton medencével, ha ő jön és rosszabb, mint a kutya. :lol: :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Hali! Egy clubtagnak kellene 2 első lámpa fehér indexel kombi 95-ös F asztrához,az a fő kérdése hogy mennyi lenne. A másik kérdése pedig hogy az 1.6 8 szelepesre rámegy-e a 16 szelepes hengerfely és mit kell átalakítani hozzá. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Hali! Egy clubtagnak kellene 2 első lámpa fehér indexel kombi 95-ös F asztrához,az a fő kérdése hogy mennyi lenne. A másik kérdése pedig hogy az 1.6 8 szelepesre rámegy-e a 16 szelepes hengerfely és mit kell átalakítani hozzá. Köszi. Nem lehet rátenni, teljesen más a blokk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Nem lehet rátenni, teljesen más a blokk. Köszi. És a lámpák milyen árban lehetnek hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts