Lomha 8V Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 ...a gyári sztem mutatósabb... Na ja, meg már olyan kevés Astrán van gyári rács, hogy mindenki azt hiszi ez a tuning! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Na ja, meg már olyan kevés Astrán van gyári rács, hogy mindenki azt hiszi ez a tuning! :lol: hát igen, nembaj én növelem a számukat 1 el :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2008 Én is megyek Blitzre, de már előtte a Balcsin leszek!Kojak mondta, hogy átugrik értem ha kocsival lesz!Ha netán nem, akkor más nyeri meg ezt az utat(persze fizetem)! :lol: Valószínüleg én is a Balcsin leszek azon a hétvégén a családdal. Ha másért nem is, csak hogy átugorhassak a Blitz-re :lol: Te merre leszel? Vagy velem inkább nem jönnél? Nyugi, szép egyenesek az utak arrafelé, sok látnivalóval :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Ezt vettem meg mármint a hűtőmaszkot :lol: psze lessz szemöldök is , de angel nélkül. sztem pofás így! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Valószínüleg én is a Balcsin leszek azon a hétvégén a családdal. Ha másért nem is, csak hogy átugorhassak a Blitz-re :lol: Te merre leszel? Vagy velem inkább nem jönnél? Nyugi, szép egyenesek az utak arrafelé, sok látnivalóval :lol: :lol: Balatonmáriafürdőn leszek!Veled az egyenes út is sikánnak tűnik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Ezt vettem meg mármint a hűtőmaszkot :lol: psze lessz szemöldök is , de angel nélkül. sztem pofás így! :lol: Sukárul néz ki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2008 Ezt vettem meg mármint a hűtőmaszkot :lol: psze lessz szemöldök is , de angel nélkül. sztem pofás így! :lol: Ismerős a vas, nem klub-os véletlenül? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Ismerős a vas, nem klub-os véletlenül? :lol: Mi más lenne, Xray nem is szól olyanhoz aki nem MOTE-s! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Mi más lenne, Xray nem is szól olyanhoz aki nem MOTE-s! :lol: :lol: :lol: ez ígyvan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Balatonmáriafürdőn leszek!Veled az egyenes út is sikánnak tűnik... :lol: haló! mi is márián leszünk akkor, behajtom a beígért egyetértünk páleszokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Én vszínű Fonyódról támadok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Mi Siófokon leszünk hétfőtől, Lakóautós vadkemping, majd csütörtöktől Blitz nulladik nap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 haló! mi is márián leszünk akkor, behajtom a beígért egyetértünk páleszokat :lol: Én is én is ingyen pálesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Milyen széles ez?Mekkora gumit bírna el? 13"-as E kadettra??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 13"-as E kadettra??? :lol: én láttam ilyet E Kad on ! elmondom hogy nagyon jó ! :lol: 205/50r13 gumival :lol: ja meg ez tényleg könnyüfém felni és nem egy baromi nehéz valami amit könnyüfémnek adnak el ! nagyon komoly ötvözetből lehet . sajna a veteránra nem tehetem fel érthető okok miatt . Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Elnök úr ma tiszteletét tette nálam egy villámlátogatásra és látott ott valamit amivel még magam sem tudom mit kezdek , de egyenlőre nagyon tetszik a vas :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Ezt vettem meg mármint a hűtőmaszkot :lol: psze lessz szemöldök is , de angel nélkül. sztem pofás így! :lol: ez nekem is teccik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 haló! mi is márián leszünk akkor, behajtom a beígért egyetértünk páleszokat :lol: Szavadon foglak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Látom senki nem megy célirányosan Blitzre, már napokkal előtte mindenki a Balcsin fog héderelni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 13"-as E kadettra??? :lol: Szád lapos relékirály... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 én láttam ilyet E Kad on ! elmondom hogy nagyon jó ! :lol: 205/50r13 gumival :lol: ja meg ez tényleg könnyüfém felni és nem egy baromi nehéz valami amit könnyüfémnek adnak el ! nagyon komoly ötvözetből lehet . sajna a veteránra nem tehetem fel érthető okok miatt . Lehet, hogy engem érdekelne.De csak szeptember fele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Elnök úr ma tiszteletét tette nálam egy villámlátogatásra és látott ott valamit amivel még magam sem tudom mit kezdek , de egyenlőre nagyon tetszik a vas :lol: Mé, mi a csöcs van nálad?Ne titkolózz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Látom senki nem megy célirányosan Blitzre, már napokkal előtte mindenki a Balcsin fog héderelni! :lol: Én aug.23.-án megyek szemesre ha akkor lesz. (Ha jól tudom 22-24.-ig lesz.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Én aug.23.-án megyek szemesre ha akkor lesz. (Ha jól tudom 22-24.-ig lesz.) Jól tudod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Látom senki nem megy célirányosan Blitzre, már napokkal előtte mindenki a Balcsin fog héderelni! :lol: De én célirányosan megyek :lol: Idén ez lessz a nyaralás! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts