kojakarettenetes Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Tegnap kaptam 10ezret, ki lett fizetve egy tartozás!Ki akartam fizetni Kojaknak és Hajnalnak, jó kis meglepi lett volna!Erre tessék! Hát köszi mégegyszer. Sajnálom, hogy nem jött össze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Este Kaposújlakon éjszakai gyorsulás. Megyünk a GTE-vel. Meglátjuk mi marad belőle. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Meglátjuk mi marad belőle. :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D Ahogy ismerelek nemsok!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 A Találkozók topicban pont került az ügy végére, végül igazam lett, de ettől nem lesz házunk! Zsolti, küldj priviben vagy sms-ben számlaszámot, visszautalom a pénzed! te egy úrvagy és köszönöm ! Korinak akkor légyszi nekem még mindíg nincs számlaszámom :lol: nem érek én arra rá :lol: marad a sátor vagy Hotel Kadett :lol: nem tudom még . valamit improvizálunk majd ott sztem. és köszönöm a közreműködéseket urak ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Este Kaposújlakon éjszakai gyorsulás. Megyünk a GTE-vel. Meglátjuk mi marad belőle. :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D Mi maradna?Porsche... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 te egy úrvagy és köszönöm ! Korinak akkor légyszi nekem még mindíg nincs számlaszámom :lol: nem érek én arra rá :lol: marad a sátor vagy Hotel Kadett :lol: nem tudom még . valamit improvizálunk majd ott sztem. és köszönöm a közreműködéseket urak ! :lol: Hát szívesen! Nem tudja valaki, a visszautaláshoz is kell számlaszám?Vagy azt vissza tudják nézni honnan jött a pénz és simán csak vissza a feladónak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Ahogy ismerelek nemsok!!!! :lol: Vagy ami a kékből... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Hát szívesen! Nem tudja valaki, a visszautaláshoz is kell számlaszám?Vagy azt vissza tudják nézni honnan jött a pénz és simán csak vissza a feladónak? Oda is meg kell adni ha jóltudom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Oda is meg kell adni ha jóltudom! Köszcsi! :lol: Akkor valaki adjon számlaszámot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Vagy ami a kékből... :lol: Köszönöm a bizalmat uraim. :lol: :lol: :lol: Először csak a msáodok szállt el, aztán után a maradék 4 sebesség is. Végül elmentem hátramenetben lehűteni kicsit a motort, de mikor visszértem ráöttem, hogy elfolyt a víz. Szóval a motorral még nem tudom, hogy mi van. Ja és indulás előtt a tesztelés alatt kiszakadt a bal oldani lengőkar hátsó felfogatása. Jó móka volt este fél 10-kor nekiállni meghegeszteni. De végülis megérte. :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Bíztam benned! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Bíztam benned! :lol: :lol: :lol: Én meg pont ma gondoltam rá, hogy nem is nézel be nagyon mostanában ide. :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Tévedsz! Mindíg benézek, csak nem szólok hozzá. Én csak vendég vagyok itt. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Köszönöm a bizalmat uraim. :lol: :lol: :lol: Először csak a msáodok szállt el, aztán után a maradék 4 sebesség is. Végül elmentem hátramenetben lehűteni kicsit a motort, de mikor visszértem ráöttem, hogy elfolyt a víz. Szóval a motorral még nem tudom, hogy mi van. Ja és indulás előtt a tesztelés alatt kiszakadt a bal oldani lengőkar hátsó felfogatása. Jó móka volt este fél 10-kor nekiállni meghegeszteni. De végülis megérte. :lol: :D :D Te állat! :lol: És még csodálkozol, hogy egyik autód se bírja sokáig! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Tévedsz! Mindíg benézek, csak nem szólok hozzá. Én csak vendég vagyok itt. :lol: :lol: De nagyon szívesen látott vendég! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Te állat! :lol: És még csodálkozol, hogy egyik autód se bírja sokáig! :lol: A kék bírta volna, csak nem tudtam műszakit intézni. Meg egyébként is ez egy roncs. :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Tévedsz! Mindíg benézek, csak nem szólok hozzá. Én csak vendég vagyok itt. :D :D Jaja. A nagy testrész mindent lát. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Ennyi :lol: közzé kell egy pöcs. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Jelentem még élek, kivégeztem minden vizsgámat, jelenleg a sebészeten gürcölök 0 pénzért, gyakorlat címen. Már a netet is lezsíroztam, úgyhogy újra bekapcsolódok a vérkeringésbe. :lol: Remélem sokan jöttök a Blitz-re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Jelentem még élek, kivégeztem minden vizsgámat, jelenleg a sebészeten gürcölök 0 pénzért, gyakorlat címen. Már a netet is lezsíroztam, úgyhogy újra bekapcsolódok a vérkeringésbe. :lol: Remélem sokan jöttök a Blitz-re. Ne is emlegesd Blitzet, mert csak idegesek leszünk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Mi, Babuékkal 6-an jövünk. Harc lehet lesz, mert öcsémék nem omival, hanem faterom lakóautójával jönnek, de faházban alszanak. Kiváncsi vagyok, hogy a kempingbe beengednek-e vele felár nélkül. Verda napokra jön vki? Mi megyünk mindkét napra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Mi, Babuékkal 6-an jövünk. Harc lehet lesz, mert öcsémék nem omival, hanem faterom lakóautójával jönnek, de faházban alszanak. Kiváncsi vagyok, hogy a kempingbe beengednek-e vele felár nélkül. Verda napokra jön vki? Mi megyünk mindkét napra. faházban alszanak ? akkó nekem pont jó lesz egy lakóautó ! :lol: zimmer frei mit házautóóó ??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 faházban alszanak ? akkó nekem pont jó lesz egy lakóautó ! :lol: zimmer frei mit házautóóó ??? :lol: Nekem is, nekem is! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Visszautaltam ma a pénzt, ugyanarra a számlaszámra ahonnan jött, nem kellett megint megadni a számot, simán visszanézték!Majd nézd meg Kori, hogy megjött e! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július22, 2008 Norbi.Ha július 20.-ig kell kifizetni a lefoglalt házat, akkor, hogy fogyhat el 11.-én?A mai nappal lett volna kifizetve!Amit mi lefoglalóztunk az, hogy lehet másé?Ha 20.-ig nem fizetek akkor oké, mondják, hogy "köcsög voltál Lomha, nem fizettél, másnak adtuk"!Meg is érteném!Csak magamat tudom ismételni:Ha 20.-ig kellett kifizetni a lefoglalt(!) házunkat, akkor, hogy fogyhat el 11.-én?20.-tól következő hónap 21.-ig nem lett volna idő kiadni a ki nem fizetett fa házakat, főleg ha ekkora az érdeklődés? Hát az tény, hogy elég hülyén volt megfogalmazva az egész :lol: . Másrészről a fórumot sem kötelező olvasgatni, ahonnan esetleg informálódhatna az ember :lol: . Ha leadtad a rendelést, és a visszaigazolásban nem volt meg a szükséges tájékoztatás, akkor a szervezésben van a hiba. De most már mindegy, felesleges ezen rágódni. Sajnos ez a hajó (illetve faház) elúszott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts