Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Három napja senkinek semmi mondanivalója???? :rolleyes: ;)

Én péntek óta most ülök először gépnél, és hétfőig megint nem leszek.

Látom, tényleg nem nagy az intenzitás!

Szombat-vasárnap Fonyódon leszek, ha valaki arra jár, rámcsöröghet! a a víz!!! (Most értem haza)

Megosztás:

Most kaptam az infot, hogy júli 26-án Szekszárdon Tesco parkolós Opeltali lesz a Tolna megyei Opelteam felhívására. Akinek van kedve, és ráér nézzen el, kicsit reklámozni magunkat, és új arcokat megismerni.Ha nem lesze szoliban, akkor én megyek.

Megosztás:

Sajnos szolgálatban leszek este 7-ig.Vszinű lepaszoljuk a gyerkőcöt, és fél nyolc körül azért elindulunk. Amúgy 6-kor kezdődik a banzáj.

Zsolti. Találtam egy hasonló égőt mint amit keresel, de csak 35W-os. Azért bele kellene próbálni a foglalatba, ésha jó, akkor még párt is tudo keríteni hozzá.

Megosztás:

Sajnos szolgálatban leszek este 7-ig.Vszinű lepaszoljuk a gyerkőcöt, és fél nyolc körül azért elindulunk. Amúgy 6-kor kezdődik a banzáj.

Zsolti. Találtam egy hasonló égőt mint amit keresel, de csak 35W-os. Azért bele kellene próbálni a foglalatba, ésha jó, akkor még párt is tudo keríteni hozzá.

ááá ! köszi ! képzeld hogy bánatomban fogtam 2 H3 as halogént és beleforrasztottam a foglalatba úgy,, hogy sikerült pont a fókuszpontot eltalálni ;)

de , érdekel a dolog ! max vissza kendácsolom mert simán vissza alakítható maradt a dolog .

mondjuk ezzel a H3 al elég meggyőzően világít ! teríti a fényt izomból :rolleyes:

Lomha kartács ! utald a zsét plíííííz ! nem jutottam el a postára annyi a melóm meg a dolog . este is csak ide huppanok épp egy picit ..

intézkedem !

és elnézést kérek előre is a trehányságom miatt !

Megosztás:

Emlékeztetném az embereket, hogy ma volt az utolsó nap, hogy vártam a szálláspénzt.Egy büdös kur*a fillér sem jött.Emlékszem, hogy mondtam olyat ha netán valaki nem tudna fizetni, kifizetem neki.Egy embernek, nem mindenkinek, én sem szarom a pénzt!De mivel senkitől nem jött semmi, így tárgytalan a kérdés.Mivel most már csak péntekre érne ide(erre sem vennék mérget), de pénteken csak délig van bank, várom az építő jellegű ötleteket!Nem is arra, hogy hogyan fog ideérni addigra a pénz, mert borítékolom, hogy nem fog!!! Hanem inkább arra, hogy mit mondok a vezetőségnek, miért csináltam segget a számból.

Megosztás:

Emlékeztetném az embereket, hogy ma volt az utolsó nap, hogy vártam a szálláspénzt.Egy büdös kur*a fillér sem jött.Emlékszem, hogy mondtam olyat ha netán valaki nem tudna fizetni, kifizetem neki.Egy embernek, nem mindenkinek, én sem szarom a pénzt!De mivel senkitől nem jött semmi, így tárgytalan a kérdés.Mivel most már csak péntekre érne ide(erre sem vennék mérget), de pénteken csak délig van bank, várom az építő jellegű ötleteket!Nem is arra, hogy hogyan fog ideérni addigra a pénz, mert borítékolom, hogy nem fog!!! Hanem inkább arra, hogy mit mondok a vezetőségnek, miért csináltam segget a számból.

Hát beszéltünk és mondtam, hogy nem biztos, hogy megy az utalás. Te mondtad, hogy meg tudod oldani, ha nem ezt mondod, akkor már 2 hete lemondtam volna legalább...

De akkor inkább hagyjuk. Aztán ha úgy van majd sátrazunk.

Megosztás:

Hát beszéltünk és mondtam, hogy nem biztos, hogy megy az utalás. Te mondtad, hogy meg tudod oldani, ha nem ezt mondod, akkor már 2 hete lemondtam volna legalább...

De akkor inkább hagyjuk. Aztán ha úgy van majd sátrazunk.

Meg tudtam volna oldani egy embernek, nem háromnak!Ha nem eszek a hétvégén, akkor be tudok fizetni hármat, de az még nem négy!És biztos vagyok benne, hogy nem mondtam olyat, hogy mindenkinek én fizetem ki!És mivel hagytam magam hülyére venni, most majd nekem kell magyarázkodni, amiért ku*va mérges vagyok!Ez volt az utolsó alkalom, hogy bármiféle ilyen ügyet elvállaltam!Blitzre sem megyek, szarok rá!

Megosztás:

Meg tudtam volna oldani egy embernek, nem háromnak!Ha nem eszek a hétvégén, akkor be tudok fizetni hármat, de az még nem négy!És biztos vagyok benne, hogy nem mondtam olyat, hogy mindenkinek én fizetem ki!És mivel hagytam magam hülyére venni, most majd nekem kell magyarázkodni, amiért ku*va mérges vagyok!Ez volt az utolsó alkalom, hogy bármiféle ilyen ügyet elvállaltam!Blitzre sem megyek, szarok rá!

Na azt netedd hogy nemjössz, sztem nagyon nem kell hogy magyarázkodj elmonod hogy ez van ha beleolvasnak a topikba látják hogy jópárszor szóltál! Ne mérgelődj! :lol:

Megosztás:

Na azt netedd hogy nemjössz, sztem nagyon nem kell hogy magyarázkodj elmonod hogy ez van ha beleolvasnak a topikba látják hogy jópárszor szóltál! Ne mérgelődj! :lol:

Szerintem meg lépj ki a Klub-ból, legyél heteroszexuális. és inkább vegyél Suzuki-t! :lol: :lol: :lol: :D

Ui: Szerintem is hülyeség ezen szívózni! :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.