kojakarettenetes Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Kösz a részvétet! B) Xray, én is azt hittem, hogy egy kis keksz meg főttkrumpli helyrepofoz, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy ez nem mezei f*sás!Így hát elballagtam az orvoshoz aki tájékoztatott, hogy bizony nem az!Közölte, hogy a keksz-krumpli kombó ide kevés lesz és felírt 5 kiló gyógyszert! ;) :rolleyes: Most is itthon ülök, mert a főnököm nem engedett dolgozni!Milyen jó ha az embernek az anyja a főnöke! ;) Szedjél Imodium kapszulát, az nagyon jó ilyen bajra. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június30, 2008 Vagy egyél szenet! Ha orálisan nem segít, akkor dugj diószenet a seggedbe! ;) Ui: Kellemes jobbulást kívánok! ;) Így legalább van időd megírni a lánycsóki buli beszámolóját! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Szedjél Imodium kapszulát, az nagyon jó ilyen bajra. :rolleyes: ;) ;) Kaptam olyat is, az asszem vény nélküli volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Vagy egyél szenet! Ha orálisan nem segít, akkor dugj diószenet a seggedbe! ;) Ui: Kellemes jobbulást kívánok! :lol: Így legalább van időd megírni a lánycsóki buli beszámolóját! :rolleyes: Szeneslapátot fogok a te seggedbe dugni, ha nem fejezed be! :lol: A beszámolót pedig akkor fogom megírni, amikor a medencén, a sörön és a "az öreg perverz német szereti ha 5 koffer van a csomagtartóban-on" kívül másra is emlékezni fogok! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június30, 2008 Szeneslapátot fogok a te seggedbe dugni, ha nem fejezed be! :lol: A beszámolót pedig akkor fogom megírni, amikor a medencén, a sörön és a "az öreg perverz német szereti ha 5 koffer van a csomagtartóban-on" kívül másra is emlékezni fogok! ;) Más nem is volt (azon kívül, hogy éjfélkor tök meztelenül végigrohantál az utcán, miközben hangosan ninóztál :lol: ) Az MV6-ra sem emlékszel? ;) Nem is mesélted, hogy milyen volt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Röviden: nem nyűgözte le annyira mint babut. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 tényleg végig rohant ?? ;) képeket képeket !!!! :rolleyes: :lol: Lomha báttya ! a szén tényleg yoo ! ;) jobbbulást ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Tegnap volt nálam a Kojak, tartottunk egy sörözgetős-beszélgetős estét!Megállapítottuk, hogy a búzasör jobban üt mint a sima! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Na ne már! Kojak újra kortyolgat???? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Sziasztok, ezt találtam, mint jobbulást a betegnek. ;) De előtte fenyőtoboz bedug! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Sziasztok, ezt találtam, mint jobbulást a betegnek. :lol: De előtte fenyőtoboz bedug! :rolleyes: ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Boldog névnapot Kori-nak!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július3, 2008 Boldog névnapot Kori-nak!!! :rolleyes: Hú, erről egy lekéstem, de azért BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK én is! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Isten éltessen sokáig erőben egészségben! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Na ne már! Kojak újra kortyolgat???? :rolleyes: Már régóta. ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Köszi mindenkinek. Tegnap voltunk Pécsett, és a pláza parkolóban odajött hozzánk egy srác egy MV6-os omival, és jót beszélgettünk. Remélem néha felnéz majd a fórumra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Köszi mindenkinek. Tegnap voltunk Pécsett, és a pláza parkolóban odajött hozzánk egy srác egy MV6-os omival, és jót beszélgettünk. Remélem néha felnéz majd a fórumra. Tegnap mi is ott voltunk!Egy bőrös, automata, pezsgőszínű Omi volt?Mert vele beszéltem én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 A szóbanforgó, egy füstszürke metál volt, az elejéről hiányzott a jel, hátul Steinmetz szárny és lökhárító toldat volt. És a srác említette, hogy péntek éjjel a plázaparkolóban lesz egy míting a gyorsulásosoknak :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 A szóbanforgó, egy füstszürke metál volt, az elejéről hiányzott a jel, hátul Steinmetz szárny és lökhárító toldat volt. És a srác említette, hogy péntek éjjel a plázaparkolóban lesz egy míting a gyorsulásosoknak :rolleyes: Amit előszeretettel látogatnak a jardok is. (Személyes tapasztalat alapján ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 A szóbanforgó, egy füstszürke metál volt, az elejéről hiányzott a jel, hátul Steinmetz szárny és lökhárító toldat volt. És a srác említette, hogy péntek éjjel a plázaparkolóban lesz egy míting a gyorsulásosoknak :rolleyes: Az lesz az, mert én már a gyorsuláson beszéltem vele, csak gondolom az éjjeli lámpafény miatt más színűnek tűnt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Három napja senkinek semmi mondanivalója???? :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Három napja senkinek semmi mondanivalója???? :rolleyes: ;) Nyár van, senki nem ül a gép előtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Közben rájöttem, hogy van mondanivalóm!Opelzsolti és Kojak kollegák postázzák a pénzt jövő keddig! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Közben rájöttem, hogy van mondanivalóm!Opelzsolti és Kojak kollegák postázzák a pénzt jövő keddig! Maradtál volna csendben. :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Közben rájöttem, hogy van mondanivalóm!Opelzsolti és Kojak kollegák postázzák a pénzt jövő keddig! Maradtál volna csendben. :lol: :lol: :lol: B) :D :P :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts