Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Kösz a részvétet! B)

Xray, én is azt hittem, hogy egy kis keksz meg főttkrumpli helyrepofoz, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy ez nem mezei f*sás!Így hát elballagtam az orvoshoz aki tájékoztatott, hogy bizony nem az!Közölte, hogy a keksz-krumpli kombó ide kevés lesz és felírt 5 kiló gyógyszert! ;) :rolleyes: Most is itthon ülök, mert a főnököm nem engedett dolgozni!Milyen jó ha az embernek az anyja a főnöke! ;)

Szedjél Imodium kapszulát, az nagyon jó ilyen bajra. :lol: :lol: :lol:

Megosztás:

Vagy egyél szenet!

Ha orálisan nem segít, akkor dugj diószenet a seggedbe! ;)

Ui: Kellemes jobbulást kívánok! :lol:

Így legalább van időd megírni a lánycsóki buli beszámolóját! :rolleyes:

Szeneslapátot fogok a te seggedbe dugni, ha nem fejezed be! :lol:

A beszámolót pedig akkor fogom megírni, amikor a medencén, a sörön és a "az öreg perverz német szereti ha 5 koffer van a csomagtartóban-on" kívül másra is emlékezni fogok! ;)

Megosztás:

Szeneslapátot fogok a te seggedbe dugni, ha nem fejezed be! :lol:

A beszámolót pedig akkor fogom megírni, amikor a medencén, a sörön és a "az öreg perverz német szereti ha 5 koffer van a csomagtartóban-on" kívül másra is emlékezni fogok! ;)

Más nem is volt (azon kívül, hogy éjfélkor tök meztelenül végigrohantál az utcán, miközben hangosan ninóztál :lol: )

Az MV6-ra sem emlékszel? ;) Nem is mesélted, hogy milyen volt. :rolleyes:

Megosztás:

Köszi mindenkinek.

Tegnap voltunk Pécsett, és a pláza parkolóban odajött hozzánk egy srác egy MV6-os omival, és jót beszélgettünk. Remélem néha felnéz majd a fórumra.

Tegnap mi is ott voltunk!Egy bőrös, automata, pezsgőszínű Omi volt?Mert vele beszéltem én is.

Megosztás:

A szóbanforgó, egy füstszürke metál volt, az elejéről hiányzott a jel, hátul Steinmetz szárny és lökhárító toldat volt. És a srác említette, hogy péntek éjjel a plázaparkolóban lesz egy míting a gyorsulásosoknak :rolleyes:

Megosztás:

A szóbanforgó, egy füstszürke metál volt, az elejéről hiányzott a jel, hátul Steinmetz szárny és lökhárító toldat volt. És a srác említette, hogy péntek éjjel a plázaparkolóban lesz egy míting a gyorsulásosoknak :rolleyes:

Az lesz az, mert én már a gyorsuláson beszéltem vele, csak gondolom az éjjeli lámpafény miatt más színűnek tűnt!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.