ivannorbi Elküldve Június2, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június2, 2008 Jó látni, hogy így szeretik egymást! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Kuss jó???A mi szerelmünk tiszta... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 No akkor nagy nagy örömmel mondom itt a kollégáknak hogy úhyfest a dolog hogy babát várunk a drágámmal :P ;) B) B) :D Jön Xray Junior!!!!!!!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 No akkor nagy nagy örömmel mondom itt a kollégáknak hogy úhyfest a dolog hogy babát várunk a drágámmal B) B) :D :D :D Jön Xray Junior!!!!!!!!!! :D Hu-huuuú, akkor sok-sok gratula. :P :P Minden jót Nektek, és sok örömöt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Gratula, és kitartást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Gratulálok! Jó egészséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2008 No akkor nagy nagy örömmel mondom itt a kollégáknak hogy úhyfest a dolog hogy babát várunk a drágámmal :P ;) B) B) :D Jön Xray Junior!!!!!!!!!! :D Én is gratulálok! Egyben nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok mindegyikőtöknek! Te meg lassan keress valami családcentrikusabb állást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Miért baj, az, ha majdan 3 kézzel is tudja szorítani a gyerekét? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2008 Miért baj, az, ha majdan 3 kézzel is tudja szorítani a gyerekét? :D :D Én a kevés szabadidőre gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 :D Én a kevés szabadidőre gondoltam. jah. :D de valamit valamiért. Gondolom cserébe azért meg is fizetik. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 :D Én a kevés szabadidőre gondoltam. Lenne biztos olyan melóhely , de több dolog is van amiért nemhagynám ott a melóhelyem: 1 a legfontosabb a pénz hisz igen ahogy Maci írja megfizetik az embert nem lenne kedvem harmad annyiért melózni. 2. szeretem a munkám. 3. A nejem megérti , de van szabadidő bőven csak így leállásoknál húzósabb a meló meg most még nempótolták a létszámot a nyugdíjasok után! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június5, 2008 1 a legfontosabb a pénz hisz igen ahogy Maci írja megfizetik az embert nem lenne kedvem harmad annyiért melózni. Ez egy nyomós érv! ;) Gondoltam, hogy nem minimálbérért dolgozol 2. szeretem a munkám. Ez sem egy utolsó szempont 3. A nejem megérti , de van szabadidő bőven csak így leállásoknál húzósabb a meló meg most még nempótolták a létszámot a nyugdíjasok után! :D Ezt a sok szabadidőt mi még nem észleltük :P Vagy ilyen gyakori a leállás? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 No akkor nagy nagy örömmel mondom itt a kollégáknak hogy úhyfest a dolog hogy babát várunk a drágámmal :P ;) B) B) :D Jön Xray Junior!!!!!!!!!! :D Gratulálunk. :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 No akkor nagy nagy örömmel mondom itt a kollégáknak hogy úhyfest a dolog hogy babát várunk a drágámmal ;) B) B) :D :D Jön Xray Junior!!!!!!!!!! :D Vazzeeee, pedig belőled egy is sok! :D Gratula!Az első Mediterrán baba! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 No akkor nagy nagy örömmel mondom itt a kollégáknak hogy úhyfest a dolog hogy babát várunk a drágámmal ;) B) B) :D :D Jön Xray Junior!!!!!!!!!! :P Legeslegelőször GRATULÁLUNK, sok örörmöt, és boldogságot a leendő apróság(ok)hoz :D. Edit már Vadkert után mondta, hogy mintha-mintha lenne OTT vmi. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Legeslegelőször GRATULÁLUNK, sok örörmöt, és boldogságot a leendő apróság(ok)hoz :P. Edit már Vadkert után mondta, hogy mintha-mintha lenne OTT vmi. :D ;) Kösziiiiiiiiiiiiiiiikeeeeee! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Mondtam már? Nem mondtam... Akkor mondom: Én is gratulálok!!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Mondtam már? Nem mondtam... Akkor mondom: Én is gratulálok!!!!! :D Köszönöm.. de még várnom kell januárig :P A babázással... sajna pedíg már milyen jólenne ha itt verné a laptopon a klavit! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Köszönöm.. de még várnom kell januárig :D A babázással... sajna pedíg már milyen jólenne ha itt verné a laptopon a klavit! :D addig is vegyél elő egy tálat. Engedj bele vizet, majd rakj bele babot. És már rá is rakhatod a laptopra a "bab-ázást"! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 addig is vegyél elő egy tálat. Engedj bele vizet, majd rakj bele babot. És már rá is rakhatod a laptopra a "bab-ázást"! :P ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június5, 2008 addig is vegyél elő egy tálat. Engedj bele vizet, majd rakj bele babot. És már rá is rakhatod a laptopra a "bab-ázást"! ;) Ezzel a hozzászólásoddal ingyenes belépőt nyertél a hétvégi "mediterrán talira". :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Ezzel a hozzászólásoddal ingyenes belépőt nyertél a hétvégi "mediterrán talira". :D :D :P mennék én szívesen, de 1. meló 2. másra tartogatnék anyagiakat. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 No akkor nagy nagy örömmel mondom itt a kollégáknak hogy úhyfest a dolog hogy babát várunk a drágámmal ;) B) B) :D :D Jön Xray Junior!!!!!!!!!! :D Gratula ! én sem aludtam sok éjjen át hát te sem fogsz kimaradni sokad magunkal :D no de ez az élet rendje :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 mennék én szívesen, de 1. meló 2. másra tartogatnék anyagiakat. :D babkonzervre ?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts