Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

No akkor nagy nagy örömmel mondom itt a kollégáknak hogy úhyfest a dolog hogy babát várunk a drágámmal B) B) :D :D :D

Jön Xray Junior!!!!!!!!!! :D

Hu-huuuú, akkor sok-sok gratula. :P :P Minden jót Nektek, és sok örömöt. ;)

Megosztás:

No akkor nagy nagy örömmel mondom itt a kollégáknak hogy úhyfest a dolog hogy babát várunk a drágámmal :P ;) B) B) :D

Én is gratulálok!

Egyben nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok mindegyikőtöknek! Te meg lassan keress valami családcentrikusabb állást!

Megosztás:

:D Én a kevés szabadidőre gondoltam.

Lenne biztos olyan melóhely , de több dolog is van amiért nemhagynám ott a melóhelyem: 1 a legfontosabb a pénz hisz igen ahogy Maci írja megfizetik az embert nem lenne kedvem harmad annyiért melózni. 2. szeretem a munkám. 3. A nejem megérti , de van szabadidő bőven csak így leállásoknál húzósabb a meló meg most még nempótolták a létszámot a nyugdíjasok után! :D

Megosztás:

1 a legfontosabb a pénz hisz igen ahogy Maci írja megfizetik az embert nem lenne kedvem harmad annyiért melózni.

Ez egy nyomós érv! ;) Gondoltam, hogy nem minimálbérért dolgozol

2. szeretem a munkám.

Ez sem egy utolsó szempont

3. A nejem megérti , de van szabadidő bőven csak így leállásoknál húzósabb a meló meg most még nempótolták a létszámot a nyugdíjasok után! :D

Ezt a sok szabadidőt mi még nem észleltük :P Vagy ilyen gyakori a leállás? :D

Megosztás:

No akkor nagy nagy örömmel mondom itt a kollégáknak hogy úhyfest a dolog hogy babát várunk a drágámmal ;) B) B) :D :D

Jön Xray Junior!!!!!!!!!! :P

Legeslegelőször GRATULÁLUNK, sok örörmöt, és boldogságot a leendő apróság(ok)hoz :D.

Edit már Vadkert után mondta, hogy mintha-mintha lenne OTT vmi. :D :P

Megosztás:

No akkor nagy nagy örömmel mondom itt a kollégáknak hogy úhyfest a dolog hogy babát várunk a drágámmal ;) B) B) :D :D

Gratula ! én sem aludtam sok éjjen át hát te sem fogsz kimaradni sokad magunkal :D no de ez az élet rendje :P

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.