hening Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Helló! Tudtok nekem segíteni abban, hogy hova érdemes mennem Pécsen hibakódot kiüttetni? köszi Milyen "ótód" van, lehet elég ám, ha leveszed az aksisarut. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
robag Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Milyen "ótód" van, lehet elég ám, ha leveszed az aksisarut. :D astra g 1.2 2001-es légzsákvisszajelző hibát akarom kiüttetni, de nem tűnik el az akku levétele után a többi választ is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Az jó lenne. :D :P Addig is itt van pár újabb kép, önmagamat vígasztalni. :D ;) Jók a képek, szépen összehoztad az autó elejét. B) Ui: Először ijesztő volt a hivatkozásban a sok mappacím, de elolvasva találó és eltéveszthetetlen az aktuális. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 astra g 1.2 2001-es légzsákvisszajelző hibát akarom kiüttetni, de nem tűnik el az akku levétele után a többi választ is köszönöm Na, ezért kell betenni az aláírásba a motorkódot, tipust. Mert akkor egyből kiderül, hogy mihez is tartozik a kérdés. Tehát, akkor ahogy a többiek is írták tech 2. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Karesz ez az aláírás dolog nem is olyan egyszerű! :D A példa kedvéért: Nekem 1.2-es matrica van a kocsi seggén, viszont 1.6-os a forgalmim, ugyanakkor 2.2-es a motorom. :D És ez még csak a problémás témakör első része. Nem férne bele az aláírásomba!!! :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Jók a képek, szépen összehoztad az autó elejét. B) Ui: Először ijesztő volt a hivatkozásban a sok mappacím, de elolvasva találó és eltéveszthetetlen az aktuális. Kösz a dicséretet. Pedig igazából messze van attól amilyent szerettem volna, de nem vagyok festő. Ezért elüt kicsit a szín, meg a képeken nem látszik, de meg is folyt egy kicsit. :D Sokat nem gondolkoztam a mappa címén elhiheted. :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Karesz ez az aláírás dolog nem is olyan egyszerű! :D A példa kedvéért: Nekem 1.2-es matrica van a kocsi seggén, viszont 1.6-os a forgalmim, ugyanakkor 2.2-es a motorom. :P És ez még csak a problémás témakör első része. Nem férne bele az aláírásomba!!! ;) B) B) Jójó, de a te eseted egy kicsit más. :D Az övé viszont egy gyárilag összerakott autó, nem úgy mint neked. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 A transzparens jó ötlet :D A bombariadó nem annyira, mert akkor nem tudok levizsgázni. A gyógyszertanszigorlat késöbb lesz június 23án. és mi leszel ha nagy leszel? tudjam kit kell hívni telefonon ha megbetegszem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Azt nem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő, meg a rezidensképzés. Jelenleg a radiológia felé tendálok. Amúgy nyugodtan hívj és elirányítalak a megfelelő helyre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Azt nem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő, meg a rezidensképzés. Jelenleg a radiológia felé tendálok. Amúgy nyugodtan hívj és elirányítalak a megfelelő helyre. :D a radiológia az annyiból érint engem hogy anno Röntgen gépeket készűltem javítani de valahogy elkeveredtem onnét .... oké ha valami van akkor csörgök ! mai világban nem egyszerü eligazodni az egészségügyben . t. szám ? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 ...elirányítalak a megfelelő helyre... -Szeva Geri, hova kell menni benőtt lábkörömmel? -Hát menj a bús pi...! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Vettem egy robogót, itt helyben elrohangálni jó lesz.Igaz, erre sincs jelenleg jogsim, de bízom benne, hogy a robogósokat békében hagyják.Meg abban, hogy még emlékszem a menekülő utakra! :D Amúgy egy Aprilia Scarabeo a drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 -Szeva Geri, hova kell menni benőtt lábkörömmel? -Hát menj a bús pi...! :D Azt ottszedik le?? :D :P ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Vettem egy robogót, itt helyben elrohangálni jó lesz.Igaz, erre sincs jelenleg jogsim, de bízom benne, hogy a robogósokat békében hagyják.Meg abban, hogy még emlékszem a menekülő utakra! :D Amúgy egy Aprilia Scarabeo a drága. Az jóóóó olyan van a huginak is veszett jólmén! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május29, 2008 Vettem egy robogót, itt helyben elrohangálni jó lesz.Igaz, erre sincs jelenleg jogsim, de bízom benne, hogy a robogósokat békében hagyják.Meg abban, hogy még emlékszem a menekülő utakra! :D Amúgy egy Aprilia Scarabeo a drága. Egy "körbezárt villámot" azért dobj rá! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május29, 2008 Az jóóóó olyan van a huginak is veszett jólmén! :D Veri a gsi-t? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Egy "körbezárt villámot" azért dobj rá! :D ;) + egy GSI feliratot is! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Veri a gsi-t? :D Ha nem teszek 2.-t lehet! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Az jóóóó olyan van a huginak is veszett jólmén! :D Jaja, tényleg meglepően jól húz, kevesebbet vártam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Egy "körbezárt villámot" azért dobj rá! :D :P Föl lesz matricázva, nyugi! ;) GSi felirat is lesz, közkívánatra! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május29, 2008 Jaja, tényleg meglepően jól húz, kevesebbet vártam. Aztán nemám átpártolsz a Aprilia Scarabeo Club-ba! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Aztán nemám átpártolsz a Aprilia Scarabeo Club-ba! :D :P Nem csak, hogy átmegyek, de előtte veszek Italian Riviera feliratú pólót, Hawaii-mintás rövidgatyát meg tangapapucsot és úgy fogok csapatni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május30, 2008 Még jó, hogy nem tangabugyit! :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május30, 2008 ... de bízom benne, hogy a robogósokat békében hagyják. Erre azért ne vegyél mérget. A héten érkezett be hozzám egy rendőrségi feljelentés, egy pécsváradi srác (egy csajjal) a robogójával bement egy sorompóval lezárt erdészeti magánútra, ami egyben tájvédelmi körzet is. Valószínűleg haragosai voltak a rendőrök, és meg akarták bacni, különben mit kerestek volna ők is az erdészeti úton? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Erre azért ne vegyél mérget. A héten érkezett be hozzám egy rendőrségi feljelentés, egy pécsváradi srác (egy csajjal) a robogójával bement egy sorompóval lezárt erdészeti magánútra, ami egyben tájvédelmi körzet is. Valószínűleg haragosai voltak a rendőrök, és meg akarták bacni, különben mit kerestek volna ők is az erdészeti úton? :D 1. Semmiféle magánutakon nem járok, csak a sajátomon! 2. Nem megyek két személlyel a rendszám nélküli járművel! 3. Nem megyek tájvédelmi körzetbe! 4. Nem haragosaim a rendőrök, kivéve azt aki megkurjantott, de rá is csak én haragszom mert ő nem emlékszik rám! Remélem kielégítő volt a válaszom, a szó a T. Ház-é! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts