Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Az jó lenne. :D :P

Addig is itt van pár újabb kép, önmagamat vígasztalni. :D ;)

Jók a képek, szépen összehoztad az autó elejét. B)

Ui: Először ijesztő volt a hivatkozásban a sok mappacím, de elolvasva találó és eltéveszthetetlen az aktuális.

Megosztás:

astra g 1.2 2001-es

légzsákvisszajelző hibát akarom kiüttetni, de nem tűnik el az akku levétele után

a többi választ is köszönöm

Na, ezért kell betenni az aláírásba a motorkódot, tipust. Mert akkor egyből kiderül, hogy mihez is tartozik a kérdés.

Tehát, akkor ahogy a többiek is írták tech 2.

Megosztás:

Jók a képek, szépen összehoztad az autó elejét. B)

Ui: Először ijesztő volt a hivatkozásban a sok mappacím, de elolvasva találó és eltéveszthetetlen az aktuális.

Kösz a dicséretet. Pedig igazából messze van attól amilyent szerettem volna, de nem vagyok festő. Ezért elüt kicsit a szín, meg a képeken nem látszik, de meg is folyt egy kicsit. :D

Sokat nem gondolkoztam a mappa címén elhiheted. :D :P ;)

Megosztás:

Karesz ez az aláírás dolog nem is olyan egyszerű! :D

A példa kedvéért: Nekem 1.2-es matrica van a kocsi seggén, viszont 1.6-os a forgalmim, ugyanakkor 2.2-es a motorom. :P És ez még csak a problémás témakör első része. Nem férne bele az aláírásomba!!! ;) B) B)

Jójó, de a te eseted egy kicsit más. :D

Az övé viszont egy gyárilag összerakott autó, nem úgy mint neked. :D :D

Megosztás:

Azt nem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő, meg a rezidensképzés. Jelenleg a radiológia felé tendálok.

Amúgy nyugodtan hívj és elirányítalak a megfelelő helyre. :D

a radiológia az annyiból érint engem hogy anno Röntgen gépeket készűltem javítani de valahogy elkeveredtem onnét ....

oké ha valami van akkor csörgök ! mai világban nem egyszerü eligazodni az egészségügyben . t. szám ? :D :P

Megosztás:

Vettem egy robogót, itt helyben elrohangálni jó lesz.Igaz, erre sincs jelenleg jogsim, de bízom benne, hogy a robogósokat békében hagyják.Meg abban, hogy még emlékszem a menekülő utakra! :D Amúgy egy Aprilia Scarabeo a drága.

Az jóóóó olyan van a huginak is veszett jólmén! :D

Megosztás:

Vettem egy robogót, itt helyben elrohangálni jó lesz.Igaz, erre sincs jelenleg jogsim, de bízom benne, hogy a robogósokat békében hagyják.Meg abban, hogy még emlékszem a menekülő utakra! :D Amúgy egy Aprilia Scarabeo a drága.

Egy "körbezárt villámot" azért dobj rá! :D :P

Megosztás:

... de bízom benne, hogy a robogósokat békében hagyják.

Erre azért ne vegyél mérget. A héten érkezett be hozzám egy rendőrségi feljelentés, egy pécsváradi srác (egy csajjal) a robogójával bement egy sorompóval lezárt erdészeti magánútra, ami egyben tájvédelmi körzet is. Valószínűleg haragosai voltak a rendőrök, és meg akarták bacni, különben mit kerestek volna ők is az erdészeti úton? :D

Megosztás:

Erre azért ne vegyél mérget. A héten érkezett be hozzám egy rendőrségi feljelentés, egy pécsváradi srác (egy csajjal) a robogójával bement egy sorompóval lezárt erdészeti magánútra, ami egyben tájvédelmi körzet is. Valószínűleg haragosai voltak a rendőrök, és meg akarták bacni, különben mit kerestek volna ők is az erdészeti úton? :D

1. Semmiféle magánutakon nem járok, csak a sajátomon!

2. Nem megyek két személlyel a rendszám nélküli járművel!

3. Nem megyek tájvédelmi körzetbe!

4. Nem haragosaim a rendőrök, kivéve azt aki megkurjantott, de rá is csak én haragszom mert ő nem emlékszik rám!

Remélem kielégítő volt a válaszom, a szó a T. Ház-é! :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.