csontvaz Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Nem baj. Mivel csak összezárja a két vezetéket. Hat sajna nem müködik. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május26, 2008 Fenékre verés nesztek: B) :D http://www.freeweb.hu/roumark/kepek/helenas_leaving_do70.jpg ;) Hát, én kicsit másra gondoltam B) De itt a céges gépen nem akarok 18+os oldalakat látogatni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 ;) Hát, én kicsit másra gondoltam B) De itt a céges gépen nem akarok 18+os oldalakat látogatni :D Én arról látogatnám csak igazán!!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csontvaz Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Ok csörögj majd. Bocsi, nem volt idöm ma csörögni, viszont holnap hamar vegzek 12utan hivlak, ha megfelel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 helló mi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 helló mi! :D Háááááj! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 helló mi! :D Na mi van veled elveszett ember?Legalábbis a többiek számára, mert mi azé talizunk ha tudunk!Gyere talira mert seggen billentelek!Bár ezt mondtam élőben is, de itt a fórumon most legalább mindenki tud majd ba*tatni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2008 helló mi! :D Ezt kifejthetnéd egy kicsit bővebben is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2008 Gergő! Te meg ne csajozzál, hanem tanulj! Ma jól lebuktál! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Gergő! Te meg ne csajozzál, hanem tanulj! Ma jól lebuktál! :P :D Micsoda?Még COD2-zött is velünk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Háááááj! :Dhá az nemigen fog menni!piiizhiány van a kasszában osz szoritom az övet!!még uj lyukat is kellett furnom rá!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Na mi van veled elveszett ember?Legalábbis a többiek számára, mert mi azé talizunk ha tudunk!Gyere talira mert seggen billentelek!Bár ezt mondtam élőben is, de itt a fórumon most legalább mindenki tud majd ba*tatni! :P hááát öööööööööö!!!sajna ez volt a legértelmesebb hsz.-em igy lmaradva a témákban!!! :D ;) :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 há az nemigen fog menni!piiizhiány van a kasszában osz szoritom az övet!!még uj lyukat is kellett furnom rá!!! Neked nincs? Akkor olvassd el a tali topicot, hogy mi történt velem. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Neked nincs? Akkor olvassd el a tali topicot, hogy mi történt velem. :D :D Csinálok egy Woodoo babát a gyökérnek és beteszem a kerék alá és előre hátra megyek rajta a kocsival! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Tegnap vizsgáztam haematológiából, és akkor már lazítottam a 34 fokban. A vizsga is elég vicces volt, mert öltöny zakó nélkül+ fehér köpeny+ szájmaszk. Szóval csöppet izzadtam, meg alig kaptam levegőt. Legközelebb 7főn du. 3kor lehet drukkolni a Fül-orr-gége előtt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Tegnap vizsgáztam haematológiából, és akkor már lazítottam a 34 fokban. A vizsga is elég vicces volt, mert öltöny zakó nélkül+ fehér köpeny+ szájmaszk. Szóval csöppet izzadtam, meg alig kaptam levegőt. Legközelebb 7főn du. 3kor lehet drukkolni a Fül-orr-gége előtt. :D Vonuljunk ki valami transzparensekkel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május29, 2008 Tegnap vizsgáztam haematológiából, és akkor már lazítottam a 34 fokban. A vizsga is elég vicces volt, mert öltöny zakó nélkül+ fehér köpeny+ szájmaszk. Szóval csöppet izzadtam, meg alig kaptam levegőt. Legközelebb 7főn du. 3kor lehet drukkolni a Fül-orr-gége előtt. :D És a gyógyszertan szigorlattal hogy állsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Vonuljunk ki valami transzparensekkel? :D Csináljunk bomba riadót! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 A transzparens jó ötlet :D A bombariadó nem annyira, mert akkor nem tudok levizsgázni. A gyógyszertanszigorlat késöbb lesz június 23án. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május29, 2008 A gyógyszertanszigorlat késöbb lesz június 23án. "Z"-nak 27-én :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Vonuljunk ki valami transzparensekkel? :D Ja. Az egyiken lesz egy fül, a másikon egy orr, a harmadikon meg egy gége. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
robag Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Helló! Tudtok nekem segíteni abban, hogy hova érdemes mennem Pécsen hibakódot kiüttetni? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Helló! Tudtok nekem segíteni abban, hogy hova érdemes mennem Pécsen hibakódot kiüttetni? köszi Tulajdonképpen bármelyik szervíz jó ami rendelkezik Tech2-es géppel.Természetesen mindkét Opel kereskedés műhelye alkalmas erre, a többit nem tudom, mivel én nem pécsi vagyok!Várd meg amíg a Pécsiek reagálnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május29, 2008 Helló! Tudtok nekem segíteni abban, hogy hova érdemes mennem Pécsen hibakódot kiüttetni? köszi A Meggyfa utcában van egy szervíz, nekik van Tech2-jük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Csinálok egy Woodoo babát a gyökérnek és beteszem a kerék alá és előre hátra megyek rajta a kocsival! :D Az jó lenne. :P ;) Addig is itt van pár újabb kép, önmagamat vígasztalni. :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts