Lomha 8V Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Ezeken is q jól néz ki! Neked mi a véleményed Lomha? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Nagyon egyben látom ezt a gépet, meg lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Ezeken is q jól néz ki! Neked mi a véleményed Lomha? Nagyon szép autó, minimális apró hibái vannak amik említést sem érdemelnek!Szép hangja van, mind motorikusan, mind kipufogón(morog B) ).Az üléseken nem látszik, hogy valaha is ült bennük valaki.A képeken nem nagyon látszik, de meg van ültetve, élőben sokkal szebb!Rengeteg új alkatrész van benne(by Opelzsolt), új gumik, szép felnik.Ragozhatnám még estig, nagyon tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Nagyon szép autó, minimális apró hibái vannak amik említést sem érdemelnek!Szép hangja van, mind motorikusan, mind kipufogón(morog B) ).Az üléseken nem látszik, hogy valaha is ült bennük valaki.A képeken nem nagyon látszik, de meg van ültetve, élőben sokkal szebb!Rengeteg új alkatrész van benne(by Opelzsolt), új gumik, szép felnik.Ragozhatnám még estig, nagyon tetszik. Akkor meg kell venni! B) :D Mindenképp! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Nagyon egyben látom ezt a gépet, meg lesz? Na ez már egy másik történet!Hitelt kéne felvennem, megkérdem a nővéremet mik a lehetőségek(bankár a lelkem), ha tud adni valami normális hitelt akkor szerintem meg.De a dolog másik fele, hogy nekem még 1,5 évig nem lesz jogosítványom, addig ezt el kéne valahova rakni.De úgy, hogy legalább hetente egyszer kéne vele menni, hogy azért ne szokjon el tőle.Plusz a garázsomba nem fér be, de azt ki tudom bővíteni viszonylag egyszerűen, viszont valszeg ekkora autóval nem tudok ráfordulni(a Kadett is csak popóval fordult be).Szóval át kell rágni magam ezen nagyon!Ez megint olyan dilemma amilyeneken utálok rágódni... Ja és amúgy köszi Zsolti, hogy elintézted a "láthatást" meg, hogy tudtunk egy jót beszélgetni... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Ja és állt ott egy ilyen öreg romhalmaz is, aminek tiszta bogárfoltos volt az eleje, de azé nyomok róla egy képet B) : Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Na ez már egy másik történet!Hitelt kéne felvennem, megkérdem a nővéremet mik a lehetőségek(bankár a lelkem), ha tud adni valami normális hitelt akkor szerintem meg.De a dolog másik fele, hogy nekem még 1,5 évig nem lesz jogosítványom, addig ezt el kéne valahova rakni.De úgy, hogy legalább hetente egyszer kéne vele menni, hogy azért ne szokjon el tőle.Plusz a garázsomba nem fér be, de azt ki tudom bővíteni viszonylag egyszerűen, viszont valszeg ekkora autóval nem tudok ráfordulni(a Kadett is csak popóval fordult be).Szóval át kell rágni magam ezen nagyon!Ez megint olyan dilemma amilyeneken utálok rágódni... Ja és amúgy köszi Zsolti, hogy elintézted a "láthatást" meg, hogy tudtunk egy jót beszélgetni... B) Barátom: nálam elférne az autó. És garantálom, hogy minden nap megjáratnám rendesen. A 6000 feletti fordulattartomány sem rohadna be rajta. B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 B) hát az tuti B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Nagyon szép autó, minimális apró hibái vannak amik említést sem érdemelnek!Szép hangja van, mind motorikusan, mind kipufogón(morog B) ).Az üléseken nem látszik, hogy valaha is ült bennük valaki.A képeken nem nagyon látszik, de meg van ültetve, élőben sokkal szebb!Rengeteg új alkatrész van benne(by Opelzsolt), új gumik, szép felnik.Ragozhatnám még estig, nagyon tetszik. Ha Te is mindennek ellen tudsz állni, csak a kísértésnek nem, akkor meg van véve az autó. :D Nagyon jól néz ki a képeken, és gondolj bele: Kojak formában tartja másfél évig B) , sőt a talikra is biztos elvinné ;) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Ja és állt ott egy ilyen öreg romhalmaz is, aminek tiszta bogárfoltos volt az eleje, de azé nyomok róla egy képet B) : Már kezdem sejteni miről beszéltetek a Zsolti autójával kapcsolatban. Jól egyben van a képen és mutatós is. :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Ha Te is mindennek ellen tudsz állni, csak a kísértésnek nem, akkor meg van véve az autó. :P Nagyon jól néz ki a képeken, és gondolj bele: Kojak formában tartja másfél évig B) , sőt a talikra is biztos elvinné :P . Hát amíg bírná, biztos elhordanám. B) :D ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Barátom: nálam elférne az autó. És garantálom, hogy minden nap megjáratnám rendesen. A 6000 feletti fordulattartomány sem rohadna be rajta. B) B) :D Na az biztos, hogy nálad nem fog elférni(akkor sem ha igen)!!! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Ha Te is mindennek ellen tudsz állni, csak a kísértésnek nem, akkor meg van véve az autó. :D Nagyon jól néz ki a képeken, és gondolj bele: Kojak formában tartja másfél évig B) , sőt a talikra is biztos elvinné ;) . Sajnos hiába a kísértés, ha nem sikerül a fent említett dolgokat megoldani.De én mindent megteszek az ügy érdekében. ;) Amúgy meg olyan helyre kell elrakni, ahol egyrészt ilyen Kojak félék nem férnek hozzá B) , másrészt lehet vele menni pár kört nyugodtan papírok nélkül, mert kivonnám a forgalomból, biztos nem fizetném rá másfél évig a biztosítást meg minden szir-szart.Majd meglássuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Már kezdem sejteni miről beszéltetek a Zsolti autójával kapcsolatban. Jól egyben van a képen és mutatós is. :D B) Na jó, akkor itt van még egy kép arról, hogy milyen redvás a motortere B) : Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Zsolti, mivel te Mercis is vagy, itt egy kis érdekesség!Egy öreg német hölgy jött hozzánk vásárolni ezzel a Mercivel: Az üléskárpitot kell nézni, újonnan vette az autót valamikor 90' körül, és ez a szivárványos-gólyás kárpit a gyária!Nagyon komolyan nézett ki. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 beszarás ! B) nem láttam még ilyet soha B) (minnyá beteszem a merciseknek had csodákozzanak :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 ez kamu ! aszongyák nincs ilyen kárpit B) vagy kell egy alvázszám mert abból mindent kikódolok amit csak lehet tudni az újkori dolgairól . Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 vazzzz kihalt a fórum ? atomtámadás volt ? csak én éltem túl,, megazinternet ,,, ? B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 vazzzz kihalt a fórum ? atomtámadás volt ? csak én éltem túl,, megazinternet ,,, ? B) B) :D Én is itt vagyok. ;) ;) :lol: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 ez kamu ! aszongyák nincs ilyen kárpit B) vagy kell egy alvázszám mert abból mindent kikódolok amit csak lehet tudni az újkori dolgairól . Nem tudom, ezt mondta a nő!De nem valószínű, hogy mostanában le tudom figyelni a számait, ezt is csak véletlen szúrtam ki.De amúgy én megnéztem közelről is, abszolút elhittem, hogy gyári!De ha nem, akkor valami nagyon profi kárpitos csinálta mert minden úgy volt rajta, ahogy a nagykönyvben meg van írva!És akkor újkorában kárpitozták át, mert már látszott rajta a használat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Én is itt vagyok. B) :D ;) ;) :lol: Én meg már nem, mert holnap meló és olyan vagyok mint a mosott fos! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Lomha bácsi: msn?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Na megint kihúztam a gyufát a jardoknál. :D ;) ;) :lol: Nem akarnak látni ***** -on többet, azt üzenik. B) B) Pedig csak egy felszállási gyakorlatot mutattam be három próbálkozással. Végülis aztán a második X előtt úgy döntötem életben maradok inkább... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Na megint kihúztam a gyufát a jardoknál. :D ;) ;) :lol: Nem akarnak látni ***** -on többet, azt üzenik. B) B) Pedig csak egy felszállási gyakorlatot mutattam be három próbálkozással. Végülis aztán a második X előtt úgy döntötem életben maradok inkább... :P Pontosítanád, hogy mit is csináltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts