Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

89.-es A Veki 2000 automatát tudok műszaki nélkűl,forgalomból ideiglenessen kivonva és az eleje sérűlt (kb.50000 Ft) hozzá minden új cucc 100000-ért.

Köszi, de nem szimplán 2000-es Vectrát akarok, hanem olyat aminek az volt a neve, hogy "Vectra2000".Az egy komolyabb "felszereltség" vagy nemtom, hogy mondjam.

Megosztás:

Gondolom szabadulni akar tőle és azonnal egyben szeretné a pénzt ugye?

hát szabadulni azt nem mondhatnám mert szereti csak hát nem használja .....

egyszer nézd meg ha tényleg érdekel aztán utána okosabb leszel sztem. B) B)

(nem a pénz miatt adja el az van neki bőven sz@rik rá)

Megosztás:

Nem szoktam sokszor tele tankolni, de most volt egy teletankos utunk hétvégén Soltvadkertre és ma Siófokra.

34,56 liter, 642 km-re, 5,38 l/100km B)

Talán Heningnek segít, érdemes-e a SE átalakításban gondolkodni.

Szerk: Ja, város kb. 20km, a többi 90-110 km/h (kb. fele-fele)

Megosztás:

hát szabadulni azt nem mondhatnám mert szereti csak hát nem használja .....

egyszer nézd meg ha tényleg érdekel aztán utána okosabb leszel sztem. B) B)

(nem a pénz miatt adja el az van neki bőven sz@rik rá)

Na jó, rábeszéltél!Valamikor elugrunk hozzád a Kornéllal megnézni.Meg talán jó lenne ha ott lenne a gazdája is, megpróbálnám vele megbeszélni a dolgot.Megmondom őszintén, nagyon felizgatott ez az autó. :D

Megosztás:

Nem szoktam sokszor tele tankolni, de most volt egy teletankos utunk hétvégén Soltvadkertre és ma Siófokra.

Az igen baráti fogyasztás!

Megosztás:

Na jó, rábeszéltél!Valamikor elugrunk hozzád a Kornéllal megnézni.Meg talán jó lenne ha ott lenne a gazdája is, megpróbálnám vele megbeszélni a dolgot.Megmondom őszintén, nagyon felizgatott ez az autó. B)

Jól is néz ki a Vectra2000 B).

Megosztás:

Jól is néz ki a Vectra2000 B).

Nekem mindig nagyon tetszettek, de úgy gondoltam, hogy már szinte lehetetlen belőle értelmes állapotút találni!Erre a Zsolti barátom szállítja a megoldást!Kicsit rosszkor jött, de megpróbálom összehozni, adja az ég, hogy sikerüljön. B)

Megosztás:

Egyre erősebben foglalkoztat a dolog. B)

Csak most nem nagyon maradt rá lé. :D

Megosztás:

34,56 liter, 642 km-re, 5,38 l/100km :D

Vadkertről hazafelé Kriszta vezetett , meg is látszotta fogyasztáson,,,, 7,1 L hozta ki az átlagot, pedíg Karesszal odafelé azért autózgattunk ;) Egyenletesebben tud vezetni mint én! B) B)

Megosztás:

Vadkertről hazafelé Kriszta vezetett , meg is látszotta fogyasztáson,,,, 7,1 L hozta ki az átlagot, pedíg Karesszal odafelé azért autózgattunk ;) Egyenletesebben tud vezetni mint én! B) :D

Jó is volt az a menet. ;)

ÉLMÉNYAUTÓZÁS volt. B) :lol:

Megosztás:

Vadkertről hazafelé Kriszta vezetett , meg is látszotta fogyasztáson,,,, 7,1 L hozta ki az átlagot, pedíg Karesszal odafelé azért autózgattunk :D Egyenletesebben tud vezetni mint én! B) B)

Meg a nagyobb köbcentis kocsik is meglepően kellemesen tudnak fogyasztani, ha könnyűek és nincsenek taposva!Ezért szerettem én is a GSi-t! ;)

Megosztás:

Ilyen fogyasztás nekem is csak egy évben egyszer van. :D

Általában 5,5 és 7,5 közt eszik, az átlag 6,5.

A SE átalakítást úgy értettem, hogy fogyasztásban nem sokat jelenthet, élményben... talán B)

Kérdés, megéri-e? B)

Megosztás:

Városban 9-11,5?Nincs tapasztalatom az XE mocival(még B) ), de szerintem az sok!Meddig forgatod?

Nem az a baj , mert nem fotgatom, csak egyszerűen ennyi , bár ez hidegben volt de ha pl bejárok vele melózni akkor ez az érték lemegy 8,5 re illetve az auto chippelve is van minimálisan sztem ez is beleszól!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.