Alex.79 Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 89.-es A Veki 2000 automatát tudok műszaki nélkűl,forgalomból ideiglenessen kivonva és az eleje sérűlt (kb.50000 Ft) hozzá minden új cucc 100000-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 nekem is olyan a GSI! B) Hiába futtatod. Látod nem kell neki... B) :D ;) ;) :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 89.-es A Veki 2000 automatát tudok műszaki nélkűl,forgalomból ideiglenessen kivonva és az eleje sérűlt (kb.50000 Ft) hozzá minden új cucc 100000-ért. Köszi, de nem szimplán 2000-es Vectrát akarok, hanem olyat aminek az volt a neve, hogy "Vectra2000".Az egy komolyabb "felszereltség" vagy nemtom, hogy mondjam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Hiába futtatod. Látod nem kell neki... B) :D ;) ;) :lol: :P Volt már GSi, most valami újra vágyom. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Gondolom szabadulni akar tőle és azonnal egyben szeretné a pénzt ugye? hát szabadulni azt nem mondhatnám mert szereti csak hát nem használja ..... egyszer nézd meg ha tényleg érdekel aztán utána okosabb leszel sztem. B) B) (nem a pénz miatt adja el az van neki bőven sz@rik rá) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 B) Legkomolyabb : Krisztián :D Második hozzászólása a fórumon : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry244794 Harmadik hozzászólása a fórumon : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry244804 ;) ;) :lol: :P Ez jó: Nem ismerek magamra. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Nem szoktam sokszor tele tankolni, de most volt egy teletankos utunk hétvégén Soltvadkertre és ma Siófokra. 34,56 liter, 642 km-re, 5,38 l/100km B) Talán Heningnek segít, érdemes-e a SE átalakításban gondolkodni. Szerk: Ja, város kb. 20km, a többi 90-110 km/h (kb. fele-fele) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 hát szabadulni azt nem mondhatnám mert szereti csak hát nem használja ..... egyszer nézd meg ha tényleg érdekel aztán utána okosabb leszel sztem. B) B) (nem a pénz miatt adja el az van neki bőven sz@rik rá) Na jó, rábeszéltél!Valamikor elugrunk hozzád a Kornéllal megnézni.Meg talán jó lenne ha ott lenne a gazdája is, megpróbálnám vele megbeszélni a dolgot.Megmondom őszintén, nagyon felizgatott ez az autó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Nem szoktam sokszor tele tankolni, de most volt egy teletankos utunk hétvégén Soltvadkertre és ma Siófokra. 34,56 liter, 642 km-re, 5,38 l/100km B) Talán Heningnek segít, érdemes-e a SE átalakításban gondolkodni. Szerk: Ja, város kb. 20km, a többi 90-110 km/h (kb. fele-fele) Az igen baráti fogyasztás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Na jó, rábeszéltél!Valamikor elugrunk hozzád a Kornéllal megnézni.Meg talán jó lenne ha ott lenne a gazdája is, megpróbálnám vele megbeszélni a dolgot.Megmondom őszintén, nagyon felizgatott ez az autó. B) Jól is néz ki a Vectra2000 B). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Jól is néz ki a Vectra2000 B). Nekem mindig nagyon tetszettek, de úgy gondoltam, hogy már szinte lehetetlen belőle értelmes állapotút találni!Erre a Zsolti barátom szállítja a megoldást!Kicsit rosszkor jött, de megpróbálom összehozni, adja az ég, hogy sikerüljön. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Nem szoktam sokszor tele tankolni, de most volt egy teletankos utunk hétvégén Soltvadkertre és ma Siófokra. 34,56 liter, 642 km-re, 5,38 l/100km B) Talán Heningnek segít, érdemes-e a SE átalakításban gondolkodni. Szerk: Ja, város kb. 20km, a többi 90-110 km/h (kb. fele-fele) Egyre erősebben foglalkoztat a dolog. B) Csak most nem nagyon maradt rá lé. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Nem szoktam sokszor tele tankolni, de most volt egy teletankos utunk hétvégén Soltvadkertre és ma Siófokra. 34,56 liter, 642 km-re, 5,38 l/100km :D Talán Heningnek segít, érdemes-e a SE átalakításban gondolkodni. Szerk: Ja, város kb. 20km, a többi 90-110 km/h (kb. fele-fele) Vadkertről hazafelé Kriszta vezetett , meg is látszotta fogyasztáson,,,, 7,1 L hozta ki az átlagot, pedíg Karesszal odafelé azért autózgattunk ;) Egyenletesebben tud vezetni mint én! B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Vadkertről hazafelé Kriszta vezetett , meg is látszotta fogyasztáson,,,, 7,1 L hozta ki az átlagot, pedíg Karesszal odafelé azért autózgattunk ;) Egyenletesebben tud vezetni mint én! B) :D Jó is volt az a menet. ;) ÉLMÉNYAUTÓZÁS volt. B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Vadkertről hazafelé Kriszta vezetett , meg is látszotta fogyasztáson,,,, 7,1 L hozta ki az átlagot, pedíg Karesszal odafelé azért autózgattunk :D Egyenletesebben tud vezetni mint én! B) B) Meg a nagyobb köbcentis kocsik is meglepően kellemesen tudnak fogyasztani, ha könnyűek és nincsenek taposva!Ezért szerettem én is a GSi-t! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Az átlagom nekem is 7 körűl van Város 8, országút 6 kb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Az átlagom nekem is 7 körűl van Város 8, országút 6 kb. Nekem a GSi 7.5 körül kért városban, 6.5 körül országúton, persze akkor ha nem volt taposva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Nekem a GSi 7.5 körül kért városban, 6.5 körül országúton, persze akkor ha nem volt taposva! Nekem a 2000-essel 6.6 és 16.6 liter között volt a fogyasztás. Vegyes fogyasztás az kijött 8-8.5-ből kb, de az már kellemesen sportos tempó volt. B) B) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Ilyen fogyasztás nekem is csak egy évben egyszer van. :D Általában 5,5 és 7,5 közt eszik, az átlag 6,5. A SE átalakítást úgy értettem, hogy fogyasztásban nem sokat jelenthet, élményben... talán B) Kérdés, megéri-e? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Nekem a GSi 7.5 körül kért városban, 6.5 körül országúton, persze akkor ha nem volt taposva! Városba 9-11,5 ig hosszún a legeslegjobban 6,1 volt városban nem éri meg autózni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Városba 9-11,5 ig hosszún a legeslegjobban 6,1 volt városban nem éri meg autózni! B) Városban 9-11,5?Nincs tapasztalatom az XE mocival(még B) ), de szerintem az sok!Meddig forgatod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Városban 9-11,5?Nincs tapasztalatom az XE mocival(még ;) ), de szerintem az sok!Meddig forgatod? Csak amíg bírja. B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Traktor meg a teherautó között volt kb 100-120m, amikor a trabi előzni kezdett. De valami nem volt vele oké, mert nagyon ment. Mire jobbról visszamentem elé már mentem vagy 120-szal, de alig bírtam lehagyni. A teherautót mondjuk meg lehetett volna simogatni. Lett rögtön jó sok adrenalin. Fincsi volt. B) B) :D ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Városban 9-11,5?Nincs tapasztalatom az XE mocival(még B) ), de szerintem az sok!Meddig forgatod? Nem az a baj , mert nem fotgatom, csak egyszerűen ennyi , bár ez hidegben volt de ha pl bejárok vele melózni akkor ez az érték lemegy 8,5 re illetve az auto chippelve is van minimálisan sztem ez is beleszól! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Csak amíg bírja. ;) :lol: :P Amatőr kérdés volt, nem is tooom, hogy miért válaszol rá B) B) Persze, hogy adddig, hogy dááááááááádéááááááááádéáááádááááááádáááááááá :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts