opzsolt Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 yo idő van senki nem fórumozik :sowwy: Lomha8v nálatok lesz elsején valami rendezvény? valami villányi téma ,, ? meg valami veterános akármi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Ha jól hallottam, Mohácson lesz vmilyen veterán kiállítás. Sajna én szolgálatban leszek. Még a szlalomversenyt is ki kell hagynom :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 yo idő van senki nem fórumozik :sowwy: Lomha8v nálatok lesz elsején valami rendezvény? valami villányi téma ,, ? meg valami veterános akármi ? Hát a villányi veterános témát te mondtad, de gondolom lesz mert minden évben van!Legalábbis eddig volt.De ma este megpróbálom fixre megkérdezni és akkor szólok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 köszi srácok ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Hening, kb. mikor érsz Vadkertre? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Szívesen és KÉPEK A TALIRÓL!!!! :P Hozzáteszem fényképezővel készültek , node kiderül ehhez nemértek!!!! :sowwy: :lol: :lol: Nem rosszak azok a képek. :lol: Én is mindig automatára szoktam állítani, bíbelődjön vele akinek van kedve hozzá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Nem rosszak azok a képek. :lol: Én is mindig automatára szoktam állítani, bíbelődjön vele akinek van kedve hozzá. :P Telefonomhoz vagyok szokva :sowwy: :lol: 2MPX az auto :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 Na szerintetek így mutatna a vas??? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080501/Brock_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Na szerintetek így mutatna a vas??? :sowwy: Ezek nagyon szép kerekek, ilyenek voltak nekem a Kadetten!Csak szerintem ez Brock, az meg Dezent volt(annyi a különbség, hogy a Dezent küllői nem szűkülnek be ennyire fent, de csak pár mm a difi).Jól nézne ki, de ilyen peres gumival hamar megadnád neki a kegyelemdöfést a Magyar utakon.Én per45-nél kisebbet nem raknék rá, de sokak szemében az is túlzás már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 Hening, kb. mikor érsz Vadkertre? :sowwy: 1/2 8-8 körül indulunk, Földváron talizunk Xray-el 10-1/2 11 körül. Reményeim szerint 1/2 12-re Vadkerten leszünk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 tényleg ki megy soltv.k. re ? gondolkozom egy szombati napon :sowwy: el kellene ugrani oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 tényleg ki megy soltv.k. re ? gondolkozom egy szombati napon :sowwy: el kellene ugrani oda. Jaj Zsolti, ne haragudj, elfelejtettem szólni, hogy körbekérdeztem pár embert, de senki nem tudott semmit!Bár most már mindegy is.Találtál azért programot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 1/2 8-8 körül indulunk, Földváron talizunk Xray-el 10-1/2 11 körül. Reményeim szerint 1/2 12-re Vadkerten leszünk. :sowwy: Az jó, akkor készíthetjük a nagy kanalat a pörihez. :lol: Mi előbb ott leszünk, majd várunk Benneteket. (C14NZ vs. GSI) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 tényleg ki megy soltv.k. re ? gondolkozom egy szombati napon :sowwy: el kellene ugrani oda. Gyere-gyere a szombat az jó. :lol: Xray és Hening jön szombaton ha jól tudom, mi péntek-szombaton leszünk ott. Másról egyelőre nem tudok, ill. egyéb programok miatt lemondták. :lol: A Kadett-hez gondolom nincs jó idő, pedig azt még nem is láttunk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 Nekünk az anyagiak szóltak közbe, ráadásul kedves párom már rá is szervezett a szombatra :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 Gyere-gyere a szombat az jó. :lol: Xray és Hening jön szombaton ha jól tudom, mi péntek-szombaton leszünk ott. Másról egyelőre nem tudok, ill. egyéb programok miatt lemondták. :lol: A Kadett-hez gondolom nincs jó idő, pedig azt még nem is láttunk. :sowwy: Megyünk jaja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 Nekünk az anyagiak szóltak közbe, ráadásul kedves párom már rá is szervezett a szombatra :lol: Hát nálamsincs kóbászbú a kerítés sajna hála sikerült egy kis + mani csinálni! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 Nekem is jött plusz lé, de kerítésbe invesztáltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 Nekem is jött plusz lé, de kerítésbe invesztáltam. Vannak fontos dolgok is :lol: Bárcsak én is kerítésbe invesztálhatnám! Már kezdem utálni ezt a Panelszar! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 no ha összejön minden akkor megyek szombaton de nem az örreggel mert az megint nincs itthon szegény más garázsban csövezik :lol: :sowwy: nagyon sokszor útban van így aztán mindíg más és más helyen vendégeskedik . egyszer valahol még ott felejtem . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 Nekem is jött plusz lé, de kerítésbe invesztáltam. Kolbászkerítésbe? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május2, 2008 Megoszt Elküldve Május2, 2008 no ha összejön minden akkor megyek szombaton de nem az örreggel mert az megint nincs itthon szegény más garázsban csövezik :lol: :sowwy: nagyon sokszor útban van így aztán mindíg más és más helyen vendégeskedik . egyszer valahol még ott felejtem . Gyere. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május2, 2008 Megoszt Elküldve Május2, 2008 Azt hamar megenné a kutyusunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május2, 2008 Megoszt Elküldve Május2, 2008 Na este megyünk Balatonra. Megnézzük, h jó-e a víz. :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május3, 2008 Megoszt Elküldve Május3, 2008 Na este megyünk Balatonra. Megnézzük, h jó-e a víz. :sowwy: :lol: :lol: Nem tudsz te még egyszer olyan hülye lenni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts