Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

yo idő van senki nem fórumozik :sowwy:

Lomha8v nálatok lesz elsején valami rendezvény? valami villányi téma ,, ? meg valami veterános akármi ?

Hát a villányi veterános témát te mondtad, de gondolom lesz mert minden évben van!Legalábbis eddig volt.De ma este megpróbálom fixre megkérdezni és akkor szólok!

Megosztás:

http://kepfeltoltes.hu/080501/Brock_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Na szerintetek így mutatna a vas??? :sowwy:

Ezek nagyon szép kerekek, ilyenek voltak nekem a Kadetten!Csak szerintem ez Brock, az meg Dezent volt(annyi a különbség, hogy a Dezent küllői nem szűkülnek be ennyire fent, de csak pár mm a difi).Jól nézne ki, de ilyen peres gumival hamar megadnád neki a kegyelemdöfést a Magyar utakon.Én per45-nél kisebbet nem raknék rá, de sokak szemében az is túlzás már.

Megosztás:

tényleg ki megy soltv.k. re ? gondolkozom egy szombati napon :sowwy: el kellene ugrani oda.

Jaj Zsolti, ne haragudj, elfelejtettem szólni, hogy körbekérdeztem pár embert, de senki nem tudott semmit!Bár most már mindegy is.Találtál azért programot?

Megosztás:

1/2 8-8 körül indulunk, Földváron talizunk Xray-el 10-1/2 11 körül. Reményeim szerint 1/2 12-re Vadkerten leszünk. :sowwy:

Az jó, akkor készíthetjük a nagy kanalat a pörihez. :lol:

Mi előbb ott leszünk, majd várunk Benneteket. (C14NZ vs. GSI) :lol:

Megosztás:

tényleg ki megy soltv.k. re ? gondolkozom egy szombati napon :sowwy: el kellene ugrani oda.

Gyere-gyere a szombat az jó. :lol:

Xray és Hening jön szombaton ha jól tudom, mi péntek-szombaton leszünk ott.

Másról egyelőre nem tudok, ill. egyéb programok miatt lemondták. :lol:

A Kadett-hez gondolom nincs jó idő, pedig azt még nem is láttunk. :lol:

Megosztás:

Gyere-gyere a szombat az jó. :lol:

Xray és Hening jön szombaton ha jól tudom, mi péntek-szombaton leszünk ott.

Másról egyelőre nem tudok, ill. egyéb programok miatt lemondták. :lol:

A Kadett-hez gondolom nincs jó idő, pedig azt még nem is láttunk. :sowwy:

Megyünk jaja :lol:

Megosztás:

no ha összejön minden akkor megyek szombaton de nem az örreggel mert az megint nincs itthon szegény más garázsban csövezik :lol: :sowwy:

nagyon sokszor útban van így aztán mindíg más és más helyen vendégeskedik . egyszer valahol még ott felejtem .

Megosztás:

no ha összejön minden akkor megyek szombaton de nem az örreggel mert az megint nincs itthon szegény más garázsban csövezik :lol: :sowwy:

nagyon sokszor útban van így aztán mindíg más és más helyen vendégeskedik . egyszer valahol még ott felejtem .

Gyere. :lol: :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.