Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Olyan messze biztos nem fogunk elcsászkálni. Tehát hol legyen a mályusi tali? Lomha szervezzen egyet Siklóson? Szombat késő du. voltam Siklóson, és sok szép autó rohangált ott.

Öööööööööööö. A május mióta LY-os????? :sowwy: :lol: :lol: :lol:

Elküldve
Na a moderátor. :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P

Nyugi! Azért a Mediterrán-t szemmel tartom! :lol: :P

(A régiónk topikjaiban nem nagyon találsz olyan oldalt, ahol nincs hozzászólásom.)

Elküldve
Viszont neki rögtön leesett a rádverek... Vajon ez miért van???? És helyből karikásszáj szmályival indít. :lol: :P :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P

Csak hogy félreérthetsd: ass1.gif (Nyasgem!) :lol:

Csak Neked: blowjob.gif :lol:

Elküldve
Olyan messze biztos nem fogunk elcsászkálni. Tehát hol legyen a mályusi tali? Lomha szervezzen egyet Siklóson? Szombat késő du. voltam Siklóson, és sok szép autó rohangált ott.

Siklóson sok szép tuning verda van valóban, ahhoz képest milyen kis putri.Van itt nekünk Honda S2000, Del Sol-ból 2, Toyota MR2, új Celica, Porsche 924, 6-os Bömbi, bogarak, Karmann Ghiák, egypár szolíd de nagyon pofás Astra, I-es és II-es Golfból tucatnyi, Suzuki Swift sportból van vagy 5, meg minden szar van itt. Ha talit kell szervezni az ok, csak akkor tudnom kéne egy pontos időpontot.

Elküldve
Viszont neki rögtön leesett a rádverek... Vajon ez miért van???? És helyből karikásszáj szmályival indít. :lol: :P :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P

No comment :lol: Norbi elvan varázsolva :lol:

Elküldve

Indult a lista a májusi siklósi talira. Kérek mindenkit, minnél előbb iratkozzon fel, hogy Lomha tudjon szervezkedni. Sztem nem kell egy terembe beülni, lehet kirándulós összeröfit is csinálni.

Elküldve
Öööööööööööö. A május mióta LY-os????? :sowwy: :lol: :lol: :lol:

Kicsit fáradt voltam az éjszakai szoli, utána no alvás miatt. Bocsi :P

Elküldve
Indult a lista a májusi siklósi talira. Kérek mindenkit, minnél előbb iratkozzon fel, hogy Lomha tudjon szervezkedni. Sztem nem kell egy terembe beülni, lehet kirándulós összeröfit is csinálni.

Hát ha jó idő lesz, akkor tudunk egy jót túrázni a Tenkesen, ilyenkor nagyon szép.Van ott egy jó kis szalonnasütő hely is, asztallal, padokkal stb, meg egy jó kilátó.

Elküldve

Gyártanak Mohácson is, de csak cégeket szolgálnak ki. Állítólag Siklóson is van egy cég aki gyárt, olcsó, és magánszemélyeket is kiszolgálnak. Már csak ki kell derítenem mi a neve.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.