Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Miért, a kukacok nem nőnek meg addigra? :sowwy:

Azokkal nem lakna jól senki, viszont a Lalival már lehetne kezdeni valamit:

guttatus_002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

guttatus_004_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Sajnos pont vedlés előtt áll, ezért egy kicsit matt a színe. A párja élénkebb színű, és egy kicsit karcsúbb.

Elküldve
Nem gondoltam volna, hogy ez a hobbid.

Sajnos báránnyal nem tudok szolgálni, de gondoltam, csinálhatnánk egy babgulyást.

Abszolút támogatom a tali és a babgulyás ötletét! :sowwy:

Elküldve
Mit szólnátok, ha a köv. tali Lánycsókon lenne az udvarunkban? Lehetne egy sátrazós, ottalvós. Aki fázós, az aludhatna a házban, esetleg a 6x9 méteres szuterinban. A május vége lenne nekünk jó, mert addigra meglesz a kerítés a telek körül.

Jobb lenne május után. Nekem legalábbis. Május közepén kadettali. Inkább gyertek el oda. Aztán később egy külön mediterrán tali.

Elküldve
Nem gondoltam volna, hogy ez a hobbid.

Sajnos báránnyal nem tudok szolgálni, de gondoltam, csinálhatnánk egy babgulyást.

Jólhangzik :sowwy: És ha a babgulyás esetleg nem jönn össze egy faja Hallé??? :lol:

Elküldve
Jólhangzik :lol: És ha a babgulyás esetleg nem jönn össze egy faja Hallé??? :lol:

Mi az, hogy a babgulyás nem jön össze??? :P Há ne akard magad fölpofoztatni! :sowwy: :lol: :lol:

Elküldve
Mi az, hogy a babgulyás nem jön össze??? :lol: Há ne akard magad fölpofoztatni! :sowwy: :lol: :lol:

Há csak próbád meg :lol: :lol: :P nekem teljesmindegy mi lessz :lol:

de amúgy meg mit aggódsz gondolom ugysem te főzöl :lol: :P

Elküldve
Há csak próbád meg :lol: :sowwy: :lol: nekem teljesmindegy mi lessz :P

de amúgy meg mit aggódsz gondolom ugysem te főzöl :lol: :lol:

Az lehet, de nekem is azt kell ennem nem? :P

Elküldve
Az lehet, de nekem is azt kell ennem nem? :sowwy:

Jólvan igazad van legyen bab de utánna úgy izzadod ki mert aki fingik az csalt , aztmeg nemszabad! :lol: :lol: :lol:

Elküldve
Jólvan igazad van legyen bab de utánna úgy izzadod ki mert aki fingik az csalt , aztmeg nemszabad! :lol: :P :lol:

Remélem a közelemben fogsz aludni... :sowwy: :lol: :lol:

Elküldve
Remélem a közelemben fogsz aludni... :sowwy: :lol: :lol:

Velem szarul jársz ha ivásban nem is de abban rádverek :lol: :P :lol: :P :lol:

Elküldve
A bűvös koktél receptje savanyúkáposzta tojással megbolondítva a babgulyással az életveszélyes :sowwy: :lol: :lol:

Azért a tojásoslecsót sem mondanám kispályás ellenfélnek! :lol: :P :lol:

Elküldve
Azért a tojásoslecsót sem mondanám kispályás ellenfélnek! :sowwy: :lol: :lol:

Attól még nemkönnyeztem nemtom milyen :lol: :P :lol: :P

Elküldve
Ma egyeztettem párommal, és ő is inkább a június elejét támogatná.

Hol lesz a kadett-tali?

hali !

Dunaújvárosban ! valami kerekerdő közepén szokott lenni :sowwy:

én mindíg elmegyek :lol:

Elküldve
hali !

Dunaújvárosban ! valami kerekerdő közepén szokott lenni :sowwy:

én mindíg elmegyek :lol:

Hmm 55km tőlem nehogy benézzek :lol: :lol:

Elküldve

Olyan messze biztos nem fogunk elcsászkálni. Tehát hol legyen a mályusi tali? Lomha szervezzen egyet Siklóson? Szombat késő du. voltam Siklóson, és sok szép autó rohangált ott.

Elküldve
A bűvös koktél receptje savanyúkáposzta tojással megbolondítva a babgulyással az életveszélyes :sowwy: :lol: :lol:

Lomha 8V Hozzászólás Ma, 21:12

Azért a tojásoslecsót sem mondanám kispályás ellenfélnek!

Alakulnak a gömb alakú sártak, még a végén valami meteorológiai állomásnak nézik kori-ék kertjét. :lol:

Elküldve
Szeva Norbii 1000 éve nem böfögtél semmit , soka dolgod ?? :sowwy:

Az új munkahelyemen még nincs gépem, de ha lesz, ott akkor sem nagyon fogok Net-ezni. Itthon meg sajnálom rá az időt. :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.