Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Valóban elég durva.Remélem mire kijön nem fogják "lebutitani",hogy ezt is,meg azt is lehagynak róla,hogy olcsóbb legyen a gyártás.

Arra ne is számíts. :lol:

Ebként nekem nem tecc. Inkább a B Veki. :sowwy:

Elküldve
Arra ne is számíts. :lol:

Ebként nekem nem tecc. Inkább a B Veki. :lol:

Azért élőben kiváncsi vagyok rá.Bár sok autóval jártam meg,hogy a beharangozókbaa állatul néztek ki,az életben meg :sowwy:

Elküldve

Na, csövi fiatalok!

Jöttem "dolgozni" :sowwy: (Egy kis nosztalgiázás a Laterum-ban)

A héten nem nagyon értem rá fórumozni, mert az új cégnél még asztalom se volt, csak tegnap délután cuccolt át az elődöm.

Na mivan Lomha! Mégsem jöttetek be Pécsre? Vagy csak délután jöttök?

Elküldve
Na, csövi fiatalok!

Jöttem "dolgozni" :sowwy: (Egy kis nosztalgiázás a Laterum-ban)

A héten nem nagyon értem rá fórumozni, mert az új cégnél még asztalom se volt, csak tegnap délután cuccolt át az elődöm.

Na mivan Lomha! Mégsem jöttetek be Pécsre? Vagy csak délután jöttök?

2 felé indulunk!Aztán majd jól lefényképezünk minden sukár verdát!Ott leszel a Laterumban?Akkor lehet meglátogatunk! :lol:

Elküldve
2 felé indulunk!Aztán majd jól lefényképezünk minden sukár verdát!Ott leszel a Laterumban?Akkor lehet meglátogatunk! :lol:

Remélem már jobban vagy tezsvérem :sowwy:

Elküldve
Ezt már nem fogják butítani. :lol:

Szerencsére fejlődnek az opelék. Az F astra, B corsa, B veki óta már csak trágyább autókat tudnak csinálni. Komolyan mondom szégyen régi szép autókhoz képest. :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P

Elküldve
Norbi csörögjél rám, ha mini találkozó van! Én is odaugrok 1 füstszünetre.

OK

Még 1 órája van Lomhának, hogy ideérjen.

Oszt megyek haza. Illetve kígyóért :sowwy:

Elküldve
OK

Még 1 órája van Lomhának, hogy ideérjen.

Oszt megyek haza. Illetve kígyóért :sowwy:

Hát sajnos nem jött össze, a lányok kezdtek nyűgösek lenni(nem sokat volt velük foglalkozva :lol:) , eljöttünk haza.

Elküldve
Hát sajnos nem jött össze, a lányok kezdtek nyűgösek lenni(nem sokat volt velük foglalkozva :lol:) , eljöttünk haza.

Mindig a nők tesznek keresztbe! :lol: :lol:

Képek? :sowwy:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.