Lomha 8V Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Azthittem megmondom neked őszintén hogy megcsinállod a kadit!!! És akkor legalább lessz mégegy GSI a szekcióban és mennyire faja lessz! Erre jössz a Kocka speedsterrel! :lol: :sowwy: Semmitse vegyél hitelre!!! :lol: Annyit szoptam a Kadettal(talán saját hibámból), hogy belecsömörlöttem!Arra én már nem költök 1 forintot se.Különben is ha GSi nincs is, Astra van elég! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Majd ha 2 nél többen leszünk akkor ilyen lessz :lol: De ez mé iylen ocsó :sowwy: Nem tudom, nekem azért akadt meg a szemem rajta, mert ránézésre szép, nem rohad, ráadásul bőrös meg minden.Lehet, hogy a motorja kuka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Sztem vegyél egy Speedstert, hogy babu le tudja szólni, hogy az Omi jobban megy :lol: :lol: :lol: Csak ezért csinálom egyébként! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Nem tudom, nekem azért akadt meg a szemem rajta, mert ránézésre szép, nem rohad, ráadásul bőrös meg minden.Lehet, hogy a motorja kuka? Hát lehet eszi az olajat meg hasonlók de egy jó MV6 nincs ilyen ocsóé! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Azt hiszem mirage korival nem véletlen vagyunk 13 éve a legjobb barátok.Ezt az sms-t kaptam tőle az előbb, kicsit ismer a srác: "Úgy kúrjá be, hogy holnap 2 körül megyünk az Expo Centerbe! Csókoltatlak!" :sowwy: :lol: :lol: Holnap az Expo Centerben Pécsen Autó-Motor show, aki akar csatlakozzék hozzánk!Mi is csak ma este tudtuk meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Ez még közel sem 100%, de nagyon szeretném ha összejönne!Most nagyon ráteszem magam a témára, elkezdek veszettül spórolni, hogy minél nagyobb önrésszel mehessek bele a dologba. Nono :sowwy: Most már azt kell venned, vagy életed végéig azt fogod hallagatni : jahhhh...persze....mint amikor beígérted a Speedster-t :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Úgy rinyálsz mintha tőled kérnék rá pénzt. :lol: Most igazából mi a bajod?Az, hogy Speedstert akarok vagy az, hogy hitelre akarom?Azt hittem azt fogjátok mondani, hogy "hajrá, mi veled vagyunk", ehelyett ezt kapom.De esküszöm ha 1.4-es G Astra Classicot szeretnék hitelre az senkinek nem lenne érdekes. Én azt mondtam : Hát akkor Speedterre fel :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Holnap mi is Pécsett leszünk. A Malom-völgyi tónál piknikezünk, és klubéletet élünk :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Holnap mi is Pécsett leszünk. A Malom-völgyi tónál piknikezünk, és klubéletet élünk :lol: tuc élni vazzze ! :lol: sokan lesztek? ja 126 os jelentem kész ! salut :lol: vihetik, vagyis viszem. huhh... nagy meló volt .... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 www.megkimeltautok.hu ezt ismeritek ? ott a volt C kadim :lol: cép mi ,,?? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Holnap mi is Pécsett leszünk. A Malom-völgyi tónál piknikezünk, és klubéletet élünk :sowwy: Nofene, nehogy lenézzünk mi is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Én azt mondtam : Hát akkor Speedterre fel :sowwy: :lol: Köszönöm is neked!És ha kell, életem végéig hallgatom, de akkor is Speedsterem lesz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 cép mi ,,?? :sowwy: Az ám vazze, hogy egyem a zuzádat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Gyerekek!Csak annyit szeretnék mondani, hogy most kicsit be vagyok nyomva...de nagyon bírlak benneteket.Örülök, hogy így összejöttünk ezen a sötét alvégen.Alig várom a következő talit! :sowwy: Egyem a zuzátokat... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Úgy rinyálsz mintha tőled kérnék rá pénzt. :lol: Most igazából mi a bajod?Az, hogy Speedstert akarok vagy az, hogy hitelre akarom?Azt hittem azt fogjátok mondani, hogy "hajrá, mi veled vagyunk", ehelyett ezt kapom.De esküszöm ha 1.4-es G Astra Classicot szeretnék hitelre az senkinek nem lenne érdekes. Szerintem :sowwy: vagy. ÉN is azt mondom, hogy nem vennék hitelt autóra. De én veled vagyok, hajrá előre, fel keletre. Szeritnem gyűjtsél össze minnél több saját lóvét. Aztán vegyél ami tetszik. :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Gyerekek!Csak annyit szeretnék mondani, hogy most kicsit be vagyok nyomva...de nagyon bírlak benneteket.Örülök, hogy így összejöttünk ezen a sötét alvégen.Alig várom a következő talit! :lol: Egyem a zuzátokat... :lol: Szerelmet már ne valljál. :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Szerintem :lol: vagy. ÉN is azt mondom, hogy nem vennék hitelt autóra. De én veled vagyok, hajrá előre, fel keletre. Szeritnem gyűjtsél össze minnél több saját lóvét. Aztán vegyél ami tetszik. :lol: :lol: :P :lol: Köszönöm barátom, igyekszem így cselekedni. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Szerelmet már ne valljál. :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P :lol: :P Csak neked... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Hát ahogy nézem, az eső szakad és a pikniknek lőttek. Ma hajnalban láttam 2 trailert, ami naggyon durca autókat szállított. Gondolkoztam is, hogy hova szállítják ezeket az éccaka leple alatt, ill. hogy megállítom őket és megyek 1 kört mindegyikkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Hát ahogy nézem, az eső szakad és a pikniknek lőttek. Ma hajnalban láttam 2 trailert, ami naggyon durca autókat szállított. Gondolkoztam is, hogy hova szállítják ezeket az éccaka leple alatt, ill. hogy megállítom őket és megyek 1 kört mindegyikkel. Hát most már tudod, hova vitték őket! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Hát most már tudod, hova vitték őket! :sowwy: Most hívott 1ik haver, hogy menjünk ki, de 1500 Ft-ot nem ér meg nekem... Voltam én már ilyenen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetracer Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Hát ahogy nézem, az eső szakad és a pikniknek lőttek. Ma hajnalban láttam 2 trailert, ami naggyon durca autókat szállított. Gondolkoztam is, hogy hova szállítják ezeket az éccaka leple alatt, ill. hogy megállítom őket és megyek 1 kört mindegyikkel. Milyen verdákat vittek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Milyen verdákat vittek? Amit láttam: Dodge Viper, Lamborghini Murcielago, Ferrari ..., Ford GT, ennyi amit felismertem és eszembe jut. Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetracer Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Amit láttam: Dodge Viper, Lamborghini Murcielago, Ferrari ..., Ford GT, ennyi amit felismertem és eszembe jut. AAAAAAAz igen.Na de ne álmodozzunk,nekünk az Opel a király. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Insignia Szerintem szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts