kojakarettenetes Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Nicsak, ki beszél! Látod, már megint. :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 No, a Kadett nem lesz megcsinálva, most már biztos!Ennyi szarakodást nem ér meg az egész!Szüleim eladják az Omegát, a Kadettet pedig beszámíttatják az új autóba!Így legalább visszajön a rálocsolt pénz nagy része!A legtöbb kereskedés ha lehet nem kéri a beszámított autót, úgyhogy reális esélyt látok rá, hogy a cuccai ki legyenek árulva.Ne aggódj Kojak, te leszel az első aki viheti a motort.Én meg nem sokkal azelőtt, hogy visszakapom a jogosítványom veszek autót.Vagy F GSi vagy G Coupe, majd meglátjuk, hogy fogok állni anyagilag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Hé hé hé! Itt valaki a múltkor még Mantát emlegetett!!! Az már felejtős? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Most mértenem lehetett aztmondani, hogy a Ford anyira gyenge volt hogy az opel hátramenetbe is elhúzta :sowwy: :lol: :lol: Vagy azt, hogy az opeles olyan ügyesen tolta a kötéllel, hogy az meg sem hajlott. :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Hé hé hé! Itt valaki a múltkor még Mantát emlegetett!!! Az már felejtős? Nagyon gyönyörű állapotú tipp-topp Mantának kéne ahhoz lennie, hogy én mégegyszer nekiálljak ilyen öreg autóval foglalkozni.Ha majd tudsz ilyet mikor aktuális lesz, lehet róla szó. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Kupé szép, de a gsi mókásabb szerintem :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Kupé szép, de a gsi mókásabb szerintem :sowwy: Amúgy nagyon halkan megjegyzem, hogy a Speedstereket is nézegettem, eléggé megolcsósodtak.Tehát ha bevállalok kicsit több hitelt akkor lehet, hogy az lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Amúgy nagyon halkan megjegyzem, hogy a Speedstereket is nézegettem, eléggé megolcsósodtak.Tehát ha bevállalok kicsit több hitelt akkor lehet, hogy az lesz. :lol: Kőkemény, kompmomisszum nélküli autónak tűnik, erre azért figyelj :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Amúgy nagyon halkan megjegyzem, hogy a Speedstereket is nézegettem, eléggé megolcsósodtak.Tehát ha bevállalok kicsit több hitelt akkor lehet, hogy az lesz. :lol: Amikor tehettem akkorsem vettem hitelre autót :lol: Jobb az ha nemtartozok egybanknak sem! A Lakáshitel mástészta , anélkül nagyon nehéz! Én a helyedben és psze ha találni normálisat egy F es GSI-t vennék és most nemazért mert nekem az van! De akkor is mikor nekem nem volt és Opelt szerettem volna ismerve magam és a lehetőségeim erre futotta! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Amikor tehettem akkorsem vettem hitelre autót :lol: Jobb az ha nemtartozok egybanknak sem! A Lakáshitel mástészta , anélkül nagyon nehéz! Én a helyedben és psze ha találni normálisat egy F es GSI-t vennék és most nemazért mert nekem az van! De akkor is mikor nekem nem volt és Opelt szerettem volna ismerve magam és a lehetőségeim erre futotta! :sowwy: bakkerolják meg a hiteleket a bankok nekem sosem volt valószínűleg sosem lesz . rablóbanda..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 bakkerolják meg a hiteleket a bankok nekem sosem volt valószínűleg sosem lesz . rablóbanda..... Egyettértek :lol: Kocsira amúgysem vennék fel hitelt! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Amúgy nagyon halkan megjegyzem, hogy a Speedstereket is nézegettem, eléggé megolcsósodtak.Tehát ha bevállalok kicsit több hitelt akkor lehet, hogy az lesz. :lol: én 2 éve próbálgattam egy ilyet . korrektűl megy és nagyon tetszik ! szép ! akkor 4méter volt az ára . most jóval olcsóbb ! 2.5 től már van . ha esetleg venni akarsz , szóljál ha gondolod átnézem . vannak trükkök . .... én végül is azért nem voksoltam mellette mert az árához képest nem jó semmire sem leszámítva a kellemes autózgatást hétvégén . annyit még hogy nagyon kicsi és pl. a kiszállás eléggé nehézkes ha fent van a tető . a sebességváltót én nem tudtam egybe rakni sokszor mert ott volt a térdem és nem ment vagy 3 ba raktam . de akkor is nagyon tetszik :sowwy: a G QP meg szép autó és használható is a minden napokra sztem. mindenképp jó választás .fiatalos csinos. a GSI ből ha találsz normálisat akkor megünnepeljük ! :lol: ritka a nem szét hajtott és rendesen karbantartott példány . ha van is akkor az drága, vagy nem eladó . Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Egyettértek :lol: Kocsira amúgysem vennék fel hitelt! :sowwy: egy darab vasra én sem . az túlságosan is mulandó dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Amúgy nagyon halkan megjegyzem, hogy a Speedstereket is nézegettem, eléggé megolcsósodtak.Tehát ha bevállalok kicsit több hitelt akkor lehet, hogy az lesz. :lol: Szavazzunk !!! :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Szavazzunk !!! :sowwy: :lol: :lol: Má te is kezded??? :lol: :P :lol: :P Valószínű ez ragájos :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 "...sok duma..." Nos, köszönöm a tájékoztatást és igénybe fogom venni a segítségedet.Sejtettem, hogy a Speedter igazi semmiresevaló, de nekem megfelelne.Szüleim autóját akkor viszem amikor akarom, úgyhogy nem lenne gond a két személy meg a nem létező csomagtartó.A hitelről pedig az a véleményem, hogy inkább most hitelezzek amíg az ősökkel lakom mert így nincs ilyen-olyan számla, meg a kaja is ingyen van stb.A keresetemet tiszta pénznek lehet tekinteni, így sokkal könnyebb mint család vagy saját lakás stb. mellett.A G QP azért kevésbé esélyes mert elég drága és bárhogy is nézem, akkor is "csak" egy G Astra(ezért a G Astrások kinyírnak vazze :sowwy:) .Igazából nem kell a 4 ülés meg a csomagtartó és valójában tényleg pofátlanul soknak tartom az árát(mármint a 2.2-esnek és a Turbonak, ezek alá nem adnám).A GSi-vel az a bajom amit mondtál, hogy az összes(tisztelet a kivételnek) lerúgott szar!Még egy "Csótányt" nem akarok!Annyira nem patinás verda egyik GSi sem, hogy szívfájdalom nélkül locsoljak rá "milliókat"!Most így hirtelen ennyi jutott eszembe, de tuti mondani akartam még valamit, de elfelejtettem, hogy rohadjak meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Csak én vagyok rohadt ganyé módon megfázva 2 hete vagy más is szenved?Mondjatok már valami jó gyógymódot!Ha lehet piálósat inkább... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Mindenképp a pálinka! A taknyod ugyanúgy folyik, de legalább nem fog érdekelni! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Mindenképp a pálinka! A taknyod ugyanúgy folyik, de legalább nem fog érdekelni! :sowwy: Hát kedves Sándor, jót aludtam a pálesztól de a megfázás nem javult.Nem baj, akkor is megérte. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Hát kedves Sándor, jót aludtam a pálesztól de a megfázás nem javult.Nem baj, akkor is megérte. :lol: Akkó kevesett ittál :lol: Hát akkor Speedterre fel :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 No, a Kadett nem lesz megcsinálva, most már biztos!Ennyi szarakodást nem ér meg az egész!Szüleim eladják az Omegát, a Kadettet pedig beszámíttatják az új autóba!Így legalább visszajön a rálocsolt pénz nagy része!A legtöbb kereskedés ha lehet nem kéri a beszámított autót, úgyhogy reális esélyt látok rá, hogy a cuccai ki legyenek árulva.Ne aggódj Kojak, te leszel az első aki viheti a motort.Én meg nem sokkal azelőtt, hogy visszakapom a jogosítványom veszek autót.Vagy F GSi vagy G Coupe, majd meglátjuk, hogy fogok állni anyagilag. Ha mégis elviszik az autódat, adok helyette bele 20NE-t. :sowwy::D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Hát akkor Speedterre fel :sowwy: Ez még közel sem 100%, de nagyon szeretném ha összejönne!Most nagyon ráteszem magam a témára, elkezdek veszettül spórolni, hogy minél nagyobb önrésszel mehessek bele a dologba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Ha mégis elviszik az autódat, adok helyette bele 20NE-t. :sowwy::D:D Nekem mindegy, ha nem nézik a számokat akkor még szerintem jóformán motor sem kell bele! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Na itt van 1 pécsi. Speedster Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Na itt van 1 pécsi. Speedster Ezzel a kocsival van egy kis probléma.Kétszer van fent használtautón, egyszer narancssárgán, egyszer citromsárgán!Az egyik hirdetésben 3.590.000, a másikban 3.799.000 az ára.Több mint érdekes :sowwy: Amúgy ne álljatok neki Speedstert keresgetni, ez még a távoli jövő zenéje, addig gyűljön csak a pénz és kapjam vissza a jogsimat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts