Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Megtaláltam: 90439359, 193274

Köszi Főnök! :D

Akkor a Gyula is jót nézett.

Csak ő nem látott rajta "kapcsolóhelyet"

Számodra egyértelmű? Mert akkor meg kellene rendelnem.

Elküldve

Tiu!

Köszi megjötteka képek mondhatni nem kevés db számmal :D :D iparkodom minél hamarabb felpakolni !

Apropó , Norbi vagy valaki írjon pár sort az ott történtekről :D

Elküldve
Olyan "érzésem" volt a hsz-edet olvasva. :D

Én nem olyan ember vagyok, ha nem bíznék benned akkor elhozattam volna valakivel DUV-ba, de erről szó sincs.Szóval bizalom van, biznisz is lesz még :D .És ezzel zárjuk le ezt a kellemetlen félreértést. :D

Elküldve
Én nem olyan ember vagyok, ha nem bíznék benned akkor elhozattam volna valakivel DUV-ba, de erről szó sincs.Szóval bizalom van, biznisz is lesz még :lol: .És ezzel zárjuk le ezt a kellemetlen félreértést. :sowwy:

El van sikálva. :lol:

Elküldve
Srácok, nem lehetne azokat a képeket eltüntetni amiken az a Ford húzza az Astrát?Nem olyan jó reklám szerintem... :lol:

Pedig direkt elküldtem azokat is. :sowwy:

Amúgy én felajánlottam neki, hogy bebikázom, de nem kellett . Akkor viszont vessen magára. :lol:

Elküldve
Ugye mondom én is. :lol: :lol: :P :lol: :P

Ha valaki kilépne véletlenül a szekcióból, az készüljön fel, hogy másnapra retusálva lesz minden képről, ahol korábban szerepelt :sowwy: :lol:

Elküldve
Most mértenem lehetett aztmondani, hogy a Ford anyira gyenge volt hogy az opel hátramenetbe is elhúzta :sowwy: :lol: :lol:

:lol: :P :lol:

Én is gondoltam rá, hogy lehetne belőle poén de nincs képaláírás.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.