ivannorbi Elküldve Április14, 2008 Szerző Elküldve Április14, 2008 Szavazzunk! :D Hőbölög: 1.Lomha 8V 2.Ivannorbi 3. 4. Hőbörög: 1.Hening 2.gergolabs 3. 4. Kabbe! 1. ivannorbi 2. 3. Ne kabbe! 1. 2. 3. :D :D
Lomha 8V Elküldve Április14, 2008 Elküldve Április14, 2008 Kabbe! 1. ivannorbi 2. Lomha 8V :D 3. Ne kabbe! 1. 2. 3. :D :D
hening Elküldve Április15, 2008 Elküldve Április15, 2008 Hening, amit Kadettklubra írtál azt, hogy érted vagy egyáltalán miért írtad? Te miért írtad azt, amire én válaszoltam? Nincs bizalom, vazze? :D
Lomha 8V Elküldve Április15, 2008 Elküldve Április15, 2008 Te miért írtad azt, amire én válaszoltam? Nincs bizalom, vazze? :D KK-n bizony sokszor nem mennek simán ezek a biznisz dolgok(és akkor finoman fogalmaztam).Fater sűrűn bizniszel alkatrésszel, én is kívánok még vásárolni, azért is kellett ez a beírás, hogy mindenki lássa, az üzlet simán lezajlott.Mert ha egyszer látják, hogy probléma van akkor többet nem akarnak veled üzletelni(jogosan).Ez a beírás hasonló célt szolgált mint az ilyen árverés-oldalakon az a bizalom-mérce vagy mi a rák.Ééééérted mán? :D
kojakarettenetes Elküldve Április15, 2008 Elküldve Április15, 2008 Jujj, köszcsikézem srácok! :D Nab*sszameg. Tudtam, hogy van Tibi ismerősöm... ;) :D Utólag is. :D :D :D :D :lol: Jelentkezek. :D :P
kojakarettenetes Elküldve Április15, 2008 Elküldve Április15, 2008 Hőbölög: 1.Lomha 8V 2.Ivannorbi 3. 4. Hőbörög: 1.Hening 2.gergolabs 3. Kojak 4. ÉS a két összenőtt langyi kapja be: 1.Hening 2.gergolabs 3. Kojak 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Ne kapják be: Ugyanmár.... :D :D :D :D :lol:
Stefan Elküldve Április15, 2008 Elküldve Április15, 2008 Ellenünk szavaztál.Érted... :D Szerintem ő azt nem értette, hogy az idézett szöveg után nem volt semmi, valójában magában az idézetben módosítottad a listát. Én legalábbis magamból indulok ki, mert én sem vettem egyből észre. Ravasz. :D Azért jó látni, hogy ilyen szép demokrácia van nálatok! :D
hening Elküldve Április15, 2008 Elküldve Április15, 2008 KK-n bizony sokszor nem mennek simán ezek a biznisz dolgok(és akkor finoman fogalmaztam).Fater sűrűn bizniszel alkatrésszel, én is kívánok még vásárolni, azért is kellett ez a beírás, hogy mindenki lássa, az üzlet simán lezajlott.Mert ha egyszer látják, hogy probléma van akkor többet nem akarnak veled üzletelni(jogosan).Ez a beírás hasonló célt szolgált mint az ilyen árverés-oldalakon az a bizalom-mérce vagy mi a rák.Ééééérted mán? :D Értettem én elsőre is, de azért írhattad volna azt is, hogy megtörtént az üzletkötés, és kész. Ez nekem kicsit olyan volt, mintha nem bízttál volna abban, hogy átadom a lét Faternak. :D Amit ebként a mai nap megtettem. :D Tegnap is elvittem a melóhelyére, de olyan qrv@ sokan voltak gumiztatni, hogy inkább eljöttem. :D
Lomha 8V Elküldve Április15, 2008 Elküldve Április15, 2008 Szerintem ő azt nem értette, hogy az idézett szöveg után nem volt semmi, valójában magában az idézetben módosítottad a listát. Én legalábbis magamból indulok ki, mert én sem vettem egyből észre. Ravasz. :D Azért jó látni, hogy ilyen szép demokrácia van nálatok! :D Mindig szavazást tartunk, ha kell, ha nem! :D
Lomha 8V Elküldve Április15, 2008 Elküldve Április15, 2008 Nab*sszameg. Tudtam, hogy van Tibi ismerősöm... ;) :D Utólag is. :D :D :D :D :lol: Jelentkezek. :D :D Semmi gond, legtöbben nem tudják a polgári nevem, ahogy én sem sok másét!Fórumozóknál így van ez! :P
Sörös Sanyi Elküldve Április15, 2008 Elküldve Április15, 2008 Hehehe. Azért vannak egyértelműek. :D De tényleg sok boldog Tibor napot így megkésve. :D
Lomha 8V Elküldve Április15, 2008 Elküldve Április15, 2008 ...mintha nem bízttál volna abban, hogy átadom a lét Faternak... Na, ezt végképp nem tudom miből szűrted le... :D
Lomha 8V Elküldve Április15, 2008 Elküldve Április15, 2008 Hehehe. Azért vannak egyértelműek. :D De tényleg sok boldog Tibor napot így megkésve. :D Majd megsörözzük a kérdést! :D
hening Elküldve Április15, 2008 Elküldve Április15, 2008 Na, ezt végképp nem tudom miből szűrted le... :D Olyan "érzésem" volt a hsz-edet olvasva. :D De most olvasom,..... isten éltessen névnapod alkalmából. :D
opzsolt Elküldve Április15, 2008 Elküldve Április15, 2008 Azéé bazmeg me nem vót időőőőőőőőőm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meg mert 2 órát aludtam éjjel. ÉS meló helyett a kocsi mellett aludtam. Mellesleg hőböRgök. :D :D :D Mert minek kell az ilyen angol ######fejkedős felirat??? CS-n vagyunk, vagy itt is az übermályer pestiek az urak?? Akkor beszélhetünk angolul, meg mondhatunk olyanokat is, hogy köszcsi, meg telcsi, meg tarcsi, meg seggbe pacsi. :lol: :D :D :P segbe pacsi ! :D kárstájling ;) tényleg kevesebbet dolgozzál látszik hogy kikészít a dolog ! :D - nevetős szmájlí - (azé a kocsi melletti alvást megnéztem volna . -nevetős szmájlííí- ) ( ez a fórum tök béna vazzz . nem vettétek észre hogy pár szmájli teljesen hisztérikussá teszi?? trééé..... )
Tiu Elküldve Április15, 2008 Elküldve Április15, 2008 Hőbölög: 1. Lomha 8V 2. Ivannorbi 3. 4. Hőbörög: (bizonyítást lásd.: MAGYAR ÉRTELMEZŐ KÉZISZÓTÁR) 1. Hening 2. gergolabs 3. Kojak 4. Tiu Ne kapják be: 1. harapós ló 2. vacogó krokodil 3. gépszíj 4. ... :D Norbi, most vagy másfél oldalt helyezhetsz át. :D - megtörtént! (ivannorbi) :D
ivannorbi Elküldve Április15, 2008 Szerző Elküldve Április15, 2008 Hőbölög: 1. Lomha 8V 2. Ivannorbi 3. 4. Hőbörög: (bizonyítást lásd.: MAGYAR ÉRTELMEZŐ KÉZISZÓTÁR) 1. Hening 2. gergolabs 3. Kojak 4. Tiu Hát ezt tényleg becoptuk! :D :D :D
ivannorbi Elküldve Április15, 2008 Szerző Elküldve Április15, 2008 Megnézhetné nekem valaki az elektromos napfénytető burkolatának a cikkszámát (annak a műanyag genyának, ami magába foglalja a kapcsolót és a beltérvilágítást). Most nincs kedvem telepíteni a CD-t, és keresgélni :D
kori Elküldve Április15, 2008 Elküldve Április15, 2008 Nem írt külön elektromos, és mechanikus tetőhöz. Ezt hozta: 90328570, 193547 Én is a hőbölögre szavaztam volna. Boldog névnapot Lomhának. Nem is tudtam, hogy Tibor a becses neved :D
ivannorbi Elküldve Április15, 2008 Szerző Elküldve Április15, 2008 Nem írt külön elektromos, és mechanikus tetőhöz. Ezt hozta: 90328570, 193547 Köszi! A Gyula 193274-et talált :D Én is a hőbölögre szavaztam volna. Úgy néz ki tájszólás :D Boldog névnapot Lomhának. Nem is tudtam, hogy Tibor a becses neved :D Ezzel nem voltál egyedül :D
Recommended Posts