gergolabs Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Boldog névnapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április14, 2008 Szavazzunk! :D Hőbölög: 1.Lomha 8V 2.Ivannorbi 3. 4. Hőbörög: 1.Hening 2.gergolabs 3. 4. Kabbe! 1. ivannorbi 2. 3. Ne kabbe! 1. 2. 3. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Jujj, köszcsikézem srácok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Kabbe! 1. ivannorbi 2. Lomha 8V :D 3. Ne kabbe! 1. 2. 3. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Hening, amit Kadettklubra írtál azt, hogy érted vagy egyáltalán miért írtad? Te miért írtad azt, amire én válaszoltam? Nincs bizalom, vazze? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Te miért írtad azt, amire én válaszoltam? Nincs bizalom, vazze? :D KK-n bizony sokszor nem mennek simán ezek a biznisz dolgok(és akkor finoman fogalmaztam).Fater sűrűn bizniszel alkatrésszel, én is kívánok még vásárolni, azért is kellett ez a beírás, hogy mindenki lássa, az üzlet simán lezajlott.Mert ha egyszer látják, hogy probléma van akkor többet nem akarnak veled üzletelni(jogosan).Ez a beírás hasonló célt szolgált mint az ilyen árverés-oldalakon az a bizalom-mérce vagy mi a rák.Ééééérted mán? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 ?? Ellenünk szavaztál.Érted... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Jujj, köszcsikézem srácok! :D Nab*sszameg. Tudtam, hogy van Tibi ismerősöm... ;) :D Utólag is. :D :D :D :D :lol: Jelentkezek. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Hőbölög: 1.Lomha 8V 2.Ivannorbi 3. 4. Hőbörög: 1.Hening 2.gergolabs 3. Kojak 4. ÉS a két összenőtt langyi kapja be: 1.Hening 2.gergolabs 3. Kojak 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Ne kapják be: Ugyanmár.... :D :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Ellenünk szavaztál.Érted... :D Szerintem ő azt nem értette, hogy az idézett szöveg után nem volt semmi, valójában magában az idézetben módosítottad a listát. Én legalábbis magamból indulok ki, mert én sem vettem egyből észre. Ravasz. :D Azért jó látni, hogy ilyen szép demokrácia van nálatok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 KK-n bizony sokszor nem mennek simán ezek a biznisz dolgok(és akkor finoman fogalmaztam).Fater sűrűn bizniszel alkatrésszel, én is kívánok még vásárolni, azért is kellett ez a beírás, hogy mindenki lássa, az üzlet simán lezajlott.Mert ha egyszer látják, hogy probléma van akkor többet nem akarnak veled üzletelni(jogosan).Ez a beírás hasonló célt szolgált mint az ilyen árverés-oldalakon az a bizalom-mérce vagy mi a rák.Ééééérted mán? :D Értettem én elsőre is, de azért írhattad volna azt is, hogy megtörtént az üzletkötés, és kész. Ez nekem kicsit olyan volt, mintha nem bízttál volna abban, hogy átadom a lét Faternak. :D Amit ebként a mai nap megtettem. :D Tegnap is elvittem a melóhelyére, de olyan qrv@ sokan voltak gumiztatni, hogy inkább eljöttem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Szerintem ő azt nem értette, hogy az idézett szöveg után nem volt semmi, valójában magában az idézetben módosítottad a listát. Én legalábbis magamból indulok ki, mert én sem vettem egyből észre. Ravasz. :D Azért jó látni, hogy ilyen szép demokrácia van nálatok! :D Mindig szavazást tartunk, ha kell, ha nem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Nab*sszameg. Tudtam, hogy van Tibi ismerősöm... ;) :D Utólag is. :D :D :D :D :lol: Jelentkezek. :D :D Semmi gond, legtöbben nem tudják a polgári nevem, ahogy én sem sok másét!Fórumozóknál így van ez! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Hehehe. Azért vannak egyértelműek. :D De tényleg sok boldog Tibor napot így megkésve. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 ...mintha nem bízttál volna abban, hogy átadom a lét Faternak... Na, ezt végképp nem tudom miből szűrted le... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Hehehe. Azért vannak egyértelműek. :D De tényleg sok boldog Tibor napot így megkésve. :D Majd megsörözzük a kérdést! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Na, ezt végképp nem tudom miből szűrted le... :D Olyan "érzésem" volt a hsz-edet olvasva. :D De most olvasom,..... isten éltessen névnapod alkalmából. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Azéé bazmeg me nem vót időőőőőőőőőm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meg mert 2 órát aludtam éjjel. ÉS meló helyett a kocsi mellett aludtam. Mellesleg hőböRgök. :D :D :D Mert minek kell az ilyen angol ######fejkedős felirat??? CS-n vagyunk, vagy itt is az übermályer pestiek az urak?? Akkor beszélhetünk angolul, meg mondhatunk olyanokat is, hogy köszcsi, meg telcsi, meg tarcsi, meg seggbe pacsi. :lol: :D :D :P segbe pacsi ! :D kárstájling ;) tényleg kevesebbet dolgozzál látszik hogy kikészít a dolog ! :D - nevetős szmájlí - (azé a kocsi melletti alvást megnéztem volna . -nevetős szmájlííí- ) ( ez a fórum tök béna vazzz . nem vettétek észre hogy pár szmájli teljesen hisztérikussá teszi?? trééé..... ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Hőbölög: 1. Lomha 8V 2. Ivannorbi 3. 4. Hőbörög: (bizonyítást lásd.: MAGYAR ÉRTELMEZŐ KÉZISZÓTÁR) 1. Hening 2. gergolabs 3. Kojak 4. Tiu Ne kapják be: 1. harapós ló 2. vacogó krokodil 3. gépszíj 4. ... :D Norbi, most vagy másfél oldalt helyezhetsz át. :D - megtörtént! (ivannorbi) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2008 Hőbölög: 1. Lomha 8V 2. Ivannorbi 3. 4. Hőbörög: (bizonyítást lásd.: MAGYAR ÉRTELMEZŐ KÉZISZÓTÁR) 1. Hening 2. gergolabs 3. Kojak 4. Tiu Hát ezt tényleg becoptuk! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2008 Megnézhetné nekem valaki az elektromos napfénytető burkolatának a cikkszámát (annak a műanyag genyának, ami magába foglalja a kapcsolót és a beltérvilágítást). Most nincs kedvem telepíteni a CD-t, és keresgélni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Nem írt külön elektromos, és mechanikus tetőhöz. Ezt hozta: 90328570, 193547 Én is a hőbölögre szavaztam volna. Boldog névnapot Lomhának. Nem is tudtam, hogy Tibor a becses neved :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Megtaláltam: 90439359, 193274 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2008 Nem írt külön elektromos, és mechanikus tetőhöz. Ezt hozta: 90328570, 193547 Köszi! A Gyula 193274-et talált :D Én is a hőbölögre szavaztam volna. Úgy néz ki tájszólás :D Boldog névnapot Lomhának. Nem is tudtam, hogy Tibor a becses neved :D Ezzel nem voltál egyedül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts