Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Te miért írtad azt, amire én válaszoltam? Nincs bizalom, vazze? :D

KK-n bizony sokszor nem mennek simán ezek a biznisz dolgok(és akkor finoman fogalmaztam).Fater sűrűn bizniszel alkatrésszel, én is kívánok még vásárolni, azért is kellett ez a beírás, hogy mindenki lássa, az üzlet simán lezajlott.Mert ha egyszer látják, hogy probléma van akkor többet nem akarnak veled üzletelni(jogosan).Ez a beírás hasonló célt szolgált mint az ilyen árverés-oldalakon az a bizalom-mérce vagy mi a rák.Ééééérted mán? :D

Megosztás:

Ellenünk szavaztál.Érted... :D

Szerintem ő azt nem értette, hogy az idézett szöveg után nem volt semmi, valójában magában az idézetben módosítottad a listát. Én legalábbis magamból indulok ki, mert én sem vettem egyből észre. Ravasz. :D

Azért jó látni, hogy ilyen szép demokrácia van nálatok! :D

Megosztás:

KK-n bizony sokszor nem mennek simán ezek a biznisz dolgok(és akkor finoman fogalmaztam).Fater sűrűn bizniszel alkatrésszel, én is kívánok még vásárolni, azért is kellett ez a beírás, hogy mindenki lássa, az üzlet simán lezajlott.Mert ha egyszer látják, hogy probléma van akkor többet nem akarnak veled üzletelni(jogosan).Ez a beírás hasonló célt szolgált mint az ilyen árverés-oldalakon az a bizalom-mérce vagy mi a rák.Ééééérted mán? :D

Értettem én elsőre is, de azért írhattad volna azt is, hogy megtörtént az üzletkötés, és kész. Ez nekem kicsit olyan volt, mintha nem bízttál volna abban, hogy átadom a lét Faternak. :D Amit ebként a mai nap megtettem. :D Tegnap is elvittem a melóhelyére, de olyan qrv@ sokan voltak gumiztatni, hogy inkább eljöttem. :D

Megosztás:

Szerintem ő azt nem értette, hogy az idézett szöveg után nem volt semmi, valójában magában az idézetben módosítottad a listát. Én legalábbis magamból indulok ki, mert én sem vettem egyből észre. Ravasz. :D

Azért jó látni, hogy ilyen szép demokrácia van nálatok! :D

Mindig szavazást tartunk, ha kell, ha nem! :D

Megosztás:

Azéé bazmeg me nem vót időőőőőőőőőm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meg mert 2 órát aludtam éjjel. ÉS meló helyett a kocsi mellett aludtam. Mellesleg hőböRgök. :D :D :D Mert minek kell az ilyen angol ######fejkedős felirat??? CS-n vagyunk, vagy itt is az übermályer pestiek az urak?? Akkor beszélhetünk angolul, meg mondhatunk olyanokat is, hogy köszcsi, meg telcsi, meg tarcsi, meg seggbe pacsi. :lol: :D :D :P

segbe pacsi ! :D kárstájling ;) tényleg kevesebbet dolgozzál látszik hogy kikészít a dolog ! :D - nevetős szmájlí -

(azé a kocsi melletti alvást megnéztem volna . -nevetős szmájlííí- )

( ez a fórum tök béna vazzz . nem vettétek észre hogy pár szmájli teljesen hisztérikussá teszi?? trééé..... )

Megosztás:

Hőbölög:

1. Lomha 8V

2. Ivannorbi

3.

4.

Hőbörög: (bizonyítást lásd.: MAGYAR ÉRTELMEZŐ KÉZISZÓTÁR)

1. Hening

2. gergolabs

3. Kojak

4. Tiu

Ne kapják be:

1. harapós ló

2. vacogó krokodil

3. gépszíj

4. ... :D

Norbi, most vagy másfél oldalt helyezhetsz át. :D - megtörtént! (ivannorbi) :D

Megosztás:

Nem írt külön elektromos, és mechanikus tetőhöz. Ezt hozta: 90328570, 193547

Köszi! A Gyula 193274-et talált :D

Én is a hőbölögre szavaztam volna.

Úgy néz ki tájszólás :D

Boldog névnapot Lomhának. Nem is tudtam, hogy Tibor a becses neved :D

Ezzel nem voltál egyedül :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.