ivannorbi Elküldve Április12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2008 Ezek szerint Te voltál a fotós ? :D Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy 4-én jöttem haza Hawai-ról :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy 4-én jöttem haza Hawai-ról :D :lol: Majd holnap mesélsz. :D Ugye? Légszi, légysziiii !!! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Ne mesélj, az nem érdekel! Csajokat hoztál haza? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Ne mesélj, az nem érdekel! Csajokat hoztál haza? :D Így van, térjünk a lényegre ! :lol: Jajjj, a Kedves most nézett a monitorra..., azért gyorsan megnyomtam a gombot. :D Inkább tanuljon. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Lomha, nálam van a váltó. Holnap megkapod. :D :D Ok, köszi, akkor holnap biznisz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Ne mesélj, az nem érdekel! Csajokat hoztál haza? :D Meg valami Hawaii sörkülönlegességet nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Akkor mikor van a találka a teccsónál. Illetve megyünk az Opelhez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április13, 2008 Akkor mikor van a találka a teccsónál. Illetve megyünk az Opelhez? Penthe: Mi 12:30 és 12:50 között a Penthe udvarában várjuk a csatlakozni akarókat. Tesco: Hát mi nem megyünk tesztelni mert sokan úgy tudják, hogy a Tesco parkolóban várjuk az embereket 12:15-től 13:00-ig!Valakinek ott is kell lenni, meg amúgy sem akarom csorgatni a nyálam az Irmscher Vekire. :D SOKAN?! :D ( :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Akkor most Xray haverja sem jön? Igen mi ott leszünk az Opelnél. Kicsit csorgatjuk a nyálunkat és remélem sikerül Zafirás prospektust vadásznom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április13, 2008 Akkor most Xray haverja sem jön? Hát nem hinném, hogy lejön egy rakás ismeretlen közé :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Akkor igyekszek 12:30-ra a Penthéhez menni, a Teccsónál meg dudálok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 SOKAN?! :D ( :D ) Igen sokan tudják!Azt nem mondtam, hogy el is jönnek de sok helyen bereklámoztuk, tehát ha valaki jön és nem nézi a fórumot azt ott kell várni.Pl. jön a Gábor is Barcsról(kék Cali, ott volt Kaposváron is), ő sem fórumozik.Érted már? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Ha kinyáladzottátok magatokat a szalonban akkor átcsorogtok a parkolóba, aztán együtt megyünk Laterumba.De az ebédelők miatt jó lenne legkésőbb 13:00-kor elindulni a Tecsótól.Szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április13, 2008 Igen sokan tudják!Azt nem mondtam, hogy el is jönnek de sok helyen bereklámoztuk, tehát ha valaki jön és nem nézi a fórumot azt ott kell várni.Pl. jön a Gábor is Barcsról(kék Cali, ott volt Kaposváron is), ő sem fórumozik.Érted már? :D ÉRTEEEM! :D A Gáborról tudok, carstylingos, onnan én toborzok :D Nem tudom, hogy mennyire jó ötlet, de aki olyan, az úgyis kihullik :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 ÉRTEEEM! :D A Gáborról tudok, carstylingos, onnan én toborzok :D Nem tudom, hogy mennyire jó ötlet, de aki olyan, az úgyis kihullik :D :lol: Nem gáz szerintem, sokkal rosszabb helyekről is toborozhatnál(pl. "10 évet voltam sitten klub"-ról stb.) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április13, 2008 Nem gáz szerintem, sokkal rosszabb helyekről is toborozhatnál(pl. "10 évet voltam sitten klub"-ról stb.) :D :D Pedig azok élveznék a :D Klub-ot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Na, mi a Kornéllal mindjárt indulunk, előtte még Árkádozunk kicsit stb, aztán 12:15-től várjuk az embereket a Tecsónál.Ja annak aki odajön, mondom, hogy a parkoló benzinkút felőli sarkában leszünk, mert az tök üres ilyentájt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április13, 2008 Na, mi a Kornéllal mindjárt indulunk, előtte még Árkádozunk kicsit stb, aztán 12:15-től várjuk az embereket a Tecsónál.Ja annak aki odajön, mondom, hogy a parkoló benzinkút felőli sarkában leszünk, mert az tök üres ilyentájt. Aztán csak szép lassan, nem hajt a tatár! Meg nem is kell hajszolni a tatárt! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 ...12:15-től várjuk az embereket a Tecsónál... Na ez nem jött be. :D Én ugyan ott voltam, de ti még 30-kor se. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Mi is elég késéssel indultunk otthonról, és nem Norbi ment az élen, ezért 50-re értünkbe, és mindjárt a tacskóhoz mentünk. Az össznépi vonuláson egy Borás kissebbséginek megmutatta Gergolabs, hogy tud menni az 1.4. Örülök, hogy Heningék rendben hazaérteék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Mi is elég késéssel indultunk otthonról, és nem Norbi ment az élen, ezért 50-re értünkbe, és mindjárt a tacskóhoz mentünk. Az össznépi vonuláson egy Borás kissebbséginek megmutatta Gergolabs, hogy tud menni az 1.4. Örülök, hogy Heningék rendben hazaérteék. Kori , akkor erről is egy leírást majd és teszem fel oldalunkra! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Sztem erről csináljon vki más, ne csak mindig az én szemszögemből legyen. Ha nincs vállalkozó, természetesen megcsinálom. Úgyis emlékeztettek eleget, hogy mi is a posztom :D Amúgy miután elment az a sok idegen Opel nem is maradt olyan sok autónk. Hazafelé végig azt hallgattam, miért nem mentünk egyet az elkerülőn benzinnel. Tehát a legközelebbi talin babu elvisz bárkit egy élményautózásra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 ... Amúgy miután elment az a sok idegen Opel nem is maradt olyan sok autónk. Hazafelé végig azt hallgattam, miért nem mentünk egyet az elkerülőn benzinnel. Tehát a legközelebbi talin babu elvisz bárkit egy élményautózásra :D És még a pályaverseny szóba sem került? :D Arra biztos lesz jelentkező, a kérdés, hogy hány sör előtt? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Még nem ivott eleget hozzá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Még nem ivott eleget hozzá :D Ha nekem kellene ennyit innom, nem hallanátok a hangomat. Csendesen "elpihennék". :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts