Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Akkor mikor van a találka a teccsónál. Illetve megyünk az Opelhez?

Penthe:

Mi 12:30 és 12:50 között a Penthe udvarában várjuk a csatlakozni akarókat.

Tesco:

Hát mi nem megyünk tesztelni mert sokan úgy tudják, hogy a Tesco parkolóban várjuk az embereket 12:15-től 13:00-ig!Valakinek ott is kell lenni, meg amúgy sem akarom csorgatni a nyálam az Irmscher Vekire. :D

SOKAN?!

:D

( :D )

Megosztás:

Igen sokan tudják!Azt nem mondtam, hogy el is jönnek de sok helyen bereklámoztuk, tehát ha valaki jön és nem nézi a fórumot azt ott kell várni.Pl. jön a Gábor is Barcsról(kék Cali, ott volt Kaposváron is), ő sem fórumozik.Érted már? :D

ÉRTEEEM! :D

A Gáborról tudok, carstylingos, onnan én toborzok :D Nem tudom, hogy mennyire jó ötlet, de aki olyan, az úgyis kihullik :D :lol:

Megosztás:

Na, mi a Kornéllal mindjárt indulunk, előtte még Árkádozunk kicsit stb, aztán 12:15-től várjuk az embereket a Tecsónál.Ja annak aki odajön, mondom, hogy a parkoló benzinkút felőli sarkában leszünk, mert az tök üres ilyentájt.

Aztán csak szép lassan, nem hajt a tatár! Meg nem is kell hajszolni a tatárt! :D :D

Megosztás:

Mi is elég késéssel indultunk otthonról, és nem Norbi ment az élen, ezért 50-re értünkbe, és mindjárt a tacskóhoz mentünk. Az össznépi vonuláson egy Borás kissebbséginek megmutatta Gergolabs, hogy tud menni az 1.4.

Örülök, hogy Heningék rendben hazaérteék.

Megosztás:

Mi is elég késéssel indultunk otthonról, és nem Norbi ment az élen, ezért 50-re értünkbe, és mindjárt a tacskóhoz mentünk. Az össznépi vonuláson egy Borás kissebbséginek megmutatta Gergolabs, hogy tud menni az 1.4.

Örülök, hogy Heningék rendben hazaérteék.

Kori , akkor erről is egy leírást majd és teszem fel oldalunkra! :D

Megosztás:

Sztem erről csináljon vki más, ne csak mindig az én szemszögemből legyen. Ha nincs vállalkozó, természetesen megcsinálom. Úgyis emlékeztettek eleget, hogy mi is a posztom :D

Amúgy miután elment az a sok idegen Opel nem is maradt olyan sok autónk. Hazafelé végig azt hallgattam, miért nem mentünk egyet az elkerülőn benzinnel. Tehát a legközelebbi talin babu elvisz bárkit egy élményautózásra :D

Megosztás:

...

Amúgy miután elment az a sok idegen Opel nem is maradt olyan sok autónk. Hazafelé végig azt hallgattam, miért nem mentünk egyet az elkerülőn benzinnel. Tehát a legközelebbi talin babu elvisz bárkit egy élményautózásra :D

És még a pályaverseny szóba sem került? :D

Arra biztos lesz jelentkező, a kérdés, hogy hány sör előtt? :D :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.