mirage kori Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 há dzsóóóóti!!!a füled érjen a bokádig! :D :D :D :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április10, 2008 Csatlakozom az előttem szólókhoz! Boldog Zsótinapot az érintettnek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 há dzsóóóóti!!!a füled érjen a bokádig! :D :D :lol: :D :D :P ;) jaja és necsaka füled :D :D Erőt egészséget :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Boldog Névnapot opzsolt ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Köszönöm Urak ! integetős szmájli :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április11, 2008 Hogy mire nem jó a Zasszony... :D :D Inkább hozd Őt is. :D Hoznám én, de abban a kevés időben, amikor nem dolgozok, Ő meg épp nem tanul, akkor szeretne csak velem (esetleg még a kis utánfutónkkal) lenni. Nem pedig egy rakás lökött opelessel, elég neki egy is :D . :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Hoznám én, de abban a kevés időben, amikor nem dolgozok, Ő meg épp nem tanul, akkor szeretne csak velem (esetleg még a kis utánfutónkkal) lenni. Nem pedig egy rakás lökött opelessel, elég neki egy is :D . ;) Te mindíg a zasszonyal takarózol?? :D :D há kihordja azt az alsógatyát a fenébe is! :D :lol: :D :D Holvan itt a kompromisszum?? Mellesleg mond meg neki ha dolgozol akkor nem szórakozol :P Így kijár 25 nap meló után egy kis lazítás neked is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 ...lökött opelessel... :D . :D Mi az, hogy lökött?Ezt azonnal szívd vissza!Az ELTE Rektori bálján nincsenek ilyen értelmes, kultúrált és jólszituált emberek.Ki tud a rektori bálon cigánykerekezni he? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Mi az, hogy lökött?Ezt azonnal szívd vissza!Az ELTE Rektori bálján nincsenek ilyen értelmes, kultúrált és jólszituált emberek.Ki tud a rektori bálon cigánykerekezni he? :D :D Okosak , szépek és nagyon együttérzők az opeles tagok! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április11, 2008 Te mindíg a zasszonyal takarózol?? há kihordja azt az alsógatyát a fenébe is! :D :lol: :P Holvan itta kompromisszum?? Mellesleg mond meg neki ha dolgozol akkor nem szórakozol :D Így kijár 25 nap meló után egy kis lazítás neked is! :D Sajnos mostanában még "takarózni" is alig van időm Vele :D :D Amire Ő ágyba kerül, én már rég alszok. Ma például akkor feküdt le, amikor nekem már csörgött az órám (na jó, egy kicsivel előtte) :D Itt nem az alsógatyáról szól a dolog, hanem a fontossági sorrendről, ahol azért előrébb van a család, mint az opelklub. De szerintem ezt Te is tudod (a sok smile-ból ítélve), csak provokálni akarsz! Inkább beszéljünk arról, hogy a cégnél mondd meg, hogy vasárnap energiatakarékossági világnap lesz, ezért teljesen felesleges lenne bemenned ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Sajnos mostanában még "takarózni" is alig van időm Vele :D :D Amire Ő ágyba kerül, én már rég alszok. Ma például akkor feküdt le, amikor nekem már csörgött az órám (na jó, egy kicsivel előtte) :D Itt nem az alsógatyáról szól a dolog, hanem a fontossági sorrendről, ahol azért előrébb van a család, mint az opelklub. De szerintem ezt Te is tudod (a sok smile-ból ítélve), csak provokálni akarsz! Inkább beszéljünk arról, hogy a cégnél mondd meg, hogy vasárnap energiatakarékossági világnap lesz, ezért teljesen felesleges lenne bemenned :P Az alsógatyát csak a ppoén kedvéért mondtam ígyvan, és vann fontossági sorrend teljesen megértelek! :D Ha nekem is lessz aprónép nyilván fontosabb lessz! Most még ráérek linkeskedni és hála a nejem is szeret csavarogni! :D A Cégnél meg megteszek mindent hidd el ha kell szabotázs lessz!!! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április11, 2008 Az alsógatyát csak a ppoén kedvéért mondtam ígyvan, és vann fontossági sorrend teljesen megértelek! :lol: Ha nekem is lessz aprónép nyilván fontosabb lessz! Most még ráérek linkeskedni és hála a nejem is szeret csavarogni! :D A Cégnél meg megteszek mindent hidd el ha kell szabotázs lessz!!! :D :D Nálunk se lenne a csavargással baj, ha nem lenne a suli. Gyerek mellett a fogorvosira járni nem olyan egyszerű :D . De hát így jött össze. A szabotázzsal meg légyszi csak óvatosan! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Na akkor most hol találkozunk? Mikor tesztelünk a Penthénél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Na akkor most hol találkozunk? Mikor tesztelünk a Penthénél? Tényleg jó lenne pontosítani, mert én már nem tudom követni (így a nyugdíjhoz közel :D ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Na akkor most hol találkozunk? Mikor tesztelünk a Penthénél? Hát mi nem megyünk tesztelni mert sokan úgy tudják, hogy a Tesco parkolóban várjuk az embereket 12:15-től 13:00-ig!Valakinek ott is kell lenni, meg amúgy sem akarom csorgatni a nyálam az Irmscher Vekire. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Hát mi nem megyünk tesztelni mert sokan úgy tudják, hogy a Tesco parkolóban várjuk az embereket 12:15-től 13:00-ig!Valakinek ott is kell lenni, meg amúgy sem akarom csorgatni a nyálam az Irmscher Vekire. :D Na akkor én is oda megyek, mármint a Tecsohoz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Na akkor én is oda megyek, mármint a Tecsohoz. :D Helyes, legalább nem egymást fogjuk nézni a Kornéllal, ha nem jön a kutya se! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2008 Tán frissíteni kéne a Mediterrán honlapot? :D Tengerpart, pálmafa ... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Tán frissíteni kéne a Mediterrán honlapot? :D Tengerpart, pálmafa ... :D :D :D És Z orro tudja, hogy ilyeneket nézegetsz??? :lol: :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2008 És Z orro tudja, hogy ilyeneket nézegetsz??? :D :D :D :lol: Nem nézegetek én ilyeneket, csak érdekelnek a pálmafák, és képeket kerestem a különböző fajtákról. Nem tehetek róla, hogy mindig belesétált valaki a képbe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Lomha, nálam van a váltó. Holnap megkapod. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Tán frissíteni kéne a Mediterrán honlapot? :D Tengerpart, pálmafa ... :D :D :D Nem rossz(ak). Azért elég nehezen vettem észre a pálmafát, az egy kicsit homályos :lol: . A linkeket már meg sem mertem nézni :D :D :P . Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2008 Nem rossz(ak). Azért elég nehezen vettem észre a pálmafát, az egy kicsit homályos :D . Lehet, hogy elvonta a fotós figyelmét valami? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Lehet, hogy elvonta a fotós figyelmét valami? :D Hoppáááá... :D A linkeket eddig észre sem vettem :D :D Így közben szerkesztettem az előzőt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Nem nézegetek én ilyeneket, csak érdekelnek a pálmafák, és képeket kerestem a különböző fajtákról. Nem tehetek róla, hogy mindig belesétált valaki a képbe. :D Ezek szerint Te voltál a fotós ? :D Nem csodálom, hogy elvonta a figyelmedet valami. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts