Lomha 8V Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Xray, akartam már mondani, hogy fajin lett a logo.Ez a szín jó kompromisszum a langyi és a takony között! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Xray, akartam már mondani, hogy fajin lett a logo.Ez a szín jó kompromisszum a langyi és a takony között! :D Már nem is várok mást tőled csak is fika fika csak erre fussa! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Már nem is várok mást tőled csak is fika fika csak erre fussa! :D Pedig tényleg tök jó az új logó. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 A fórumoldal teteje is szép lett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Ja... Sziasztok ! :D Kicsit el voltam havazva az utóbbi időben, múlt hétvégén pedig a "zöld szörnyeteget" tisztogattam, ápolgattam a tél után. :D Többet maszek hátsó kipufogót sem veszek, már eredetileg a festés alatt is rozsdás volt a lemez. :D Tele is volt a puttonyom mire végeztem vele. Így a termosztát, fagyálló, vezérműszíj csere még várat magára, de majd erre is sort kerítek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Tényleg Xray, hogy áll a video projekt? Most már hagyok mást is kibontakozni, mert nekem lassan azt kell írnom, hogy egyedül ítram egy oldalt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2008 Most már hagyok mást is kibontakozni, mert nekem lassan azt kell írnom, hogy egyedül írtam egy oldalt. :D Ennyi kihagyás után legalább egy oldalt kellene is, hogy írj! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Tényleg Xray, hogy áll a video projekt? TIU téged is lehet látni??? :D :D Hát mivel rengeteg kép érkezett, attól aki még nemküldött (PL tesemküldtél még,sem azt hogy hogy és miért Opel és mivel nemszereted a zöldszínt de zöld Astrád van :D ) így a bőség zavarában azt semtudom melyik képet hova tegyem be szal nagyon nehéz dolgom van! :D De majd talin mesélek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Szerintem is nagyon király lett az új stílus/logó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 TIU téged is lehet látni??? :D :D Hát mivel rengeteg kép érkezett, attól aki még nemküldött (PL tesemküldtél még,sem azt hogy hogy és miért Opel és mivel nemszereted a zöldszínt de zöld Astrád van :D ) így a bőség zavarában azt semtudom melyik képet hova tegyem be szal nagyon nehéz dolgom van! :P De majd talin mesélek! ;) Azért ennek a zöld színnek története van lehet, hogy nem is zöld, csak mi látjuk annak. :D Az Opel színkódja: Z 283 a javító stiften "nautilus blue" a felirat. A forgalmiban eredetileg e.türkiz volt írva (mint megtudtam ennek jelentése: erős türkiz) :D Átiratás utántól a szín: 06 kék (azt mondták ez az új EU szabványnak megfelelő szín) Ettől függetlenül még nem sikerült az autóra úgy ráesni a fénynek, hogy kéknek lássam. :lol: Esetleg neon fényben..., egyszer a Zasszony (by Norbi) úgy látta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Most megint előbújt a kisördög, hogy másik kaszni kéne!De, hogy a rákba intézem el a papírjait? Elmondtam már neked. Csináld úgy. Ha szánsz rá lóvét, akkor meg lehet oldani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Xray: írj egy email címet légyszíves. Küldök képeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Már nem is várok mást tőled csak is fika fika csak erre fussa! :D Én komolyan mondtam te szerencsecsomag! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Akkor nem is kell a váltó? :D Kell a váltó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Vazze...napszúrást kaptam tegnap! 38 fokos lázzal döglődöm itthon és minden bajom van. De legalább nem kell dolgoznom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2008 Vazze...napszúrást kaptam tegnap! 38 fokos lázzal döglődöm itthon és minden bajom van. De legalább nem kell dolgoznom. Már megint részegen elaludtál az árokparton, mi? :D Ejnye-bejnye! :D Ui: Jobbulást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Már megint részegen elaludtál az árokparton, mi? :D Ejnye-bejnye! :D Ui: Jobbulást! Calibra találkozón voltunk a Kornéllal, víz mellett volt, kicsit fújt a szél és nem tűnt fel, hogy szép lassan elégek. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Calibra találkozón voltunk a Kornéllal, víz mellett volt, kicsit fújt a szél és nem tűnt fel, hogy szép lassan elégek. :D ;) Megcsinálod a kadettot, vagy inkább lepasszolod nekem a feújításra szoruló motorodat olcsón???? :lol: :D :D :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Megcsinálod a kadettot, vagy inkább lepasszolod nekem a feújításra szoruló motorodat olcsón???? :D :lol: :D :D :D :D :D Olyan gyorsan felejtsd el azt a motort, hogy a nyomában kigyulladjanak az idegpályáid!Ha nem is csinálom meg a kocsit, a motort nem adom el. :P ;) Túl sokban van az a "felújításra szoruló" ahhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Ha át akarom íratni egy autó színét, akkor azt be kell mutatni valakinek, vagy elhiszik nekem az ocsmányirodában, hogy olyan színű lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Én sajna nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Ha át akarom íratni egy autó színét, akkor azt be kell mutatni valakinek, vagy elhiszik nekem az ocsmányirodában, hogy olyan színű lett? Elhiszik azok, csak kérnek egy KPM szemléről papírt, ahol igazolják a színcserédet. Egy darabig kiadhatták a vizsgaállomások, aztán nem kellett, most meg csak KPM-mel lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Vazze...napszúrást kaptam tegnap! 38 fokos lázzal döglődöm itthon és minden bajom van. De legalább nem kell dolgoznom.hát mijen puha nemiszerv vagy te?kicsit kimozdulsz és máris gebulás vagy? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 hát mijen puha nemiszerv vagy te?kicsit kimozdulsz és máris gebulás vagy? :D :D Ahelyett, hogy itt vernyákolsz, inkább írd föl a Tomit meg a Gábort a vasárnapi talira!Nem tudom mi a becenevük. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Elhiszik azok, csak kérnek egy KPM szemléről papírt, ahol igazolják a színcserédet. Egy darabig kiadhatták a vizsgaállomások, aztán nem kellett, most meg csak KPM-mel lehet. Szedd le a valamelyik kasztni elemet és vidd fő nekik hogy ilyen színű és jegyezzék be, lenne ám ováció :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts