Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Xray, akartam már mondani, hogy fajin lett a logo.Ez a szín jó kompromisszum a langyi és a takony között! :D

Már nem is várok mást tőled csak is fika fika csak erre fussa! :D

Elküldve

Ja... Sziasztok ! :D

Kicsit el voltam havazva az utóbbi időben, múlt hétvégén pedig a "zöld szörnyeteget" tisztogattam, ápolgattam a tél után. :D

Többet maszek hátsó kipufogót sem veszek, már eredetileg a festés alatt is rozsdás volt a lemez. :D Tele is volt a puttonyom mire végeztem vele. Így a termosztát, fagyálló, vezérműszíj csere még várat magára, de majd erre is sort kerítek.

Elküldve

Tényleg Xray, hogy áll a video projekt?

Most már hagyok mást is kibontakozni, mert nekem lassan azt kell írnom, hogy egyedül ítram egy oldalt. :D

Elküldve
Most már hagyok mást is kibontakozni, mert nekem lassan azt kell írnom, hogy egyedül írtam egy oldalt. :D

Ennyi kihagyás után legalább egy oldalt kellene is, hogy írj! :D

Elküldve
Tényleg Xray, hogy áll a video projekt?

TIU téged is lehet látni??? :D :D

Hát mivel rengeteg kép érkezett, attól aki még nemküldött (PL tesemküldtél még,sem azt hogy hogy és miért Opel és mivel nemszereted a zöldszínt de zöld Astrád van :D ) így a bőség zavarában azt semtudom melyik képet hova tegyem be szal nagyon nehéz dolgom van! :D De majd talin mesélek! :lol:

Elküldve
TIU téged is lehet látni??? :D :D

Hát mivel rengeteg kép érkezett, attól aki még nemküldött (PL tesemküldtél még,sem azt hogy hogy és miért Opel és mivel nemszereted a zöldszínt de zöld Astrád van :D ) így a bőség zavarában azt semtudom melyik képet hova tegyem be szal nagyon nehéz dolgom van! :P De majd talin mesélek! ;)

Azért ennek a zöld színnek története van lehet, hogy nem is zöld, csak mi látjuk annak. :D

Az Opel színkódja: Z 283 a javító stiften "nautilus blue" a felirat.

A forgalmiban eredetileg e.türkiz volt írva (mint megtudtam ennek jelentése: erős türkiz) :D

Átiratás utántól a szín: 06 kék (azt mondták ez az új EU szabványnak megfelelő szín)

Ettől függetlenül még nem sikerült az autóra úgy ráesni a fénynek, hogy kéknek lássam. :lol:

Esetleg neon fényben..., egyszer a Zasszony (by Norbi) úgy látta. :D

Elküldve
Vazze...napszúrást kaptam tegnap! 38 fokos lázzal döglődöm itthon és minden bajom van. De legalább nem kell dolgoznom.

Már megint részegen elaludtál az árokparton, mi? :D Ejnye-bejnye! :D

Ui: Jobbulást!

Elküldve
Már megint részegen elaludtál az árokparton, mi? :D Ejnye-bejnye! :D

Ui: Jobbulást!

Calibra találkozón voltunk a Kornéllal, víz mellett volt, kicsit fújt a szél és nem tűnt fel, hogy szép lassan elégek. :D :D

Elküldve
Calibra találkozón voltunk a Kornéllal, víz mellett volt, kicsit fújt a szél és nem tűnt fel, hogy szép lassan elégek. :D ;)

Megcsinálod a kadettot, vagy inkább lepasszolod nekem a feújításra szoruló motorodat olcsón???? :lol: :D :D :P :D :D :D

Elküldve
Megcsinálod a kadettot, vagy inkább lepasszolod nekem a feújításra szoruló motorodat olcsón???? :D :lol: :D :D :D :D :D

Olyan gyorsan felejtsd el azt a motort, hogy a nyomában kigyulladjanak az idegpályáid!Ha nem is csinálom meg a kocsit, a motort nem adom el. :P ;) Túl sokban van az a "felújításra szoruló" ahhoz.

Elküldve
Ha át akarom íratni egy autó színét, akkor azt be kell mutatni valakinek, vagy elhiszik nekem az ocsmányirodában, hogy olyan színű lett?

Elhiszik azok, csak kérnek egy KPM szemléről papírt, ahol igazolják a színcserédet. Egy darabig kiadhatták a vizsgaállomások, aztán nem kellett, most meg csak KPM-mel lehet.

Elküldve
Vazze...napszúrást kaptam tegnap! 38 fokos lázzal döglődöm itthon és minden bajom van. De legalább nem kell dolgoznom.
hát mijen puha nemiszerv vagy te?kicsit kimozdulsz és máris gebulás vagy? :D :D
Elküldve
hát mijen puha nemiszerv vagy te?kicsit kimozdulsz és máris gebulás vagy? :D :D

Ahelyett, hogy itt vernyákolsz, inkább írd föl a Tomit meg a Gábort a vasárnapi talira!Nem tudom mi a becenevük. :D

Elküldve
Elhiszik azok, csak kérnek egy KPM szemléről papírt, ahol igazolják a színcserédet. Egy darabig kiadhatták a vizsgaállomások, aztán nem kellett, most meg csak KPM-mel lehet.

Szedd le a valamelyik kasztni elemet és vidd fő nekik hogy ilyen színű és jegyezzék be, lenne ám ováció :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.