Lomha 8V Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Ha most ezzel azt akartad elérni, hogy megnézzem, hát megyek és megnézem! :D :D Kicsit pontosabban hol :D ? Alkatrészek-kiegészítők topic. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Én kezdtem a 101. oldalt, nagy májer vagyok mi??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Én kezdtem a 101. oldalt, nagy májer vagyok mi??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2008 Gyerekek! Én is voltam fiatal, de szemtelen az soha! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Gyerekek! Én is voltam fiatal, de szemtelen az soha! :D :lol: Naaaaa necsináld már..... most azért mert 1 évvel vagy idősebb :D Bezzeg amikor te offolsz ez nem jut eszedbe mi?? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2008 Alkatrészek-kiegészítők topic. Köszi! Közben megtaláltam :D Gondolom komolytalan az érdeklődő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2008 Bezzeg amikor te offolsz ... ÉN?! Soha! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Opelzsolt!Nagyon nagy király a beszólásod Kadettklubon, nagyon nagy! :D :D :D :lol: :D :D muszáj volt megtennem :D agyamra megy pár dolog és utállom a fillérszexet . Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 ja meg a srácnak kellenek dolgok aztán félre teteti . de elvinni már nem viszi el ..... akkó a férfinemiszervé teteti félre ??,,?? vááááááá ... fársztó dolgok ezek . de már nem dölök be neki ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2008 :D muszáj volt megtennem :D agyamra megy pár dolog és utállom a fillérszexet . Pedig gondoltam Rád a napokban, hogy egy kicsit baszogassalak :D :D :lol: lámpaügyben :D Hátha van motoros lámpicseked számomra, motorral, állítógombbal..., természetesen inggyé! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Pedig gondoltam Rád a napokban, hogy egy kicsit baszogassalak :D :D :D lámpaügyben :D Hátha van motoros lámpicseked számomra, motorral, állítógombbal..., természetesen inggyé! :D elsőlámpa van ami motoros volt de motor óne nincsen rajta . na most ezzel nem tudom mit kezdünk :lol: kapcsoló is van valahol de azt 2-3 ezeré szokták elvinni az aranyos kuncsaftjaim . Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2008 elsőlámpa van ami motoros volt de motor óne nincsen rajta . na most ezzel nem tudom mit kezdünk :D kapcsoló is van valahol de azt 2-3 ezeré szokták elvinni az aranyos kuncsaftjaim . Nem sürgős a dolog, a xenon miatt tervezem, csak ha apránként szerzem be a dolgokat úgy kevésbé tűnik drágának a project :D :D Te mit értesz kapcsoló alatt? :D Mert én a magasságállítóra gondolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Nem sürgős a dolog, a xenon miatt tervezem, csak ha apránként szerzem be a dolgokat úgy kevésbé tűnik drágának a project :D :D Te mit értesz kapcsoló alatt? :D Mert én a magasságállítóra gondolok. magaság állító=kapcsoló :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2008 magaság állító=kapcsoló :D Gyere el a 13-i talira, hozd magaddal, amid van, oszt majd jól megláttyuk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Nagy az én bánatom...szétszedtük a GSi-t, olyan dolgokra derült fény, hogy úgy döntöttem nem csináltatom már meg.Az életem része volt ez az autó, de ennyit munkát, időt és pénzt már nem tudok beleölni.Iszonyatos rejtett rohadások, régebbi baleset(ek) kókányolt javításai.Ég veled "Csótány"... :D sírósszmájli Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Látnád, muterom autóján mennyit kaszniztam. Nem mondanád, hogy reménytelen eset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2008 Ég veled "Csótány"... :D sírósszmájli :D :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Látnád, muterom autóján mennyit kaszniztam. Nem mondanád, hogy reménytelen eset. Nem is mondtam.Azt mondtam, hogy ennyi időt,munkát és pénzt nem tudok rászánni.Nem figyel az Elnök Úr. :D Amúgy meg típustársak leszünk szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Omegába vágod a fejszéd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Omegába vágod a fejszéd? Úgy néz ki a szüleim akarnak új autót venni és enyém lesz a fater Omegája.De ez még a jövő zenéje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Úgy néz ki a szüleim akarnak új autót venni és enyém lesz a fater Omegája.De ez még a jövő zenéje. Akkor nem is kell a váltó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Akkor nem is kell a váltó? :D Nem biztos, most összeült a kupaktanács, hogy mi legyen.Faternak azt mondtam mégsem kell, de lehet, hogy mégis kelleni fog.Max holnapra eldől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Nem biztos, most összeült a kupaktanács, hogy mi legyen.Faternak azt mondtam mégsem kell, de lehet, hogy mégis kelleni fog.Max holnapra eldől. Értesíts! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Értesíts! :D Mindenképp! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Most megint előbújt a kisördög, hogy másik kaszni kéne!De, hogy a rákba intézem el a papírjait? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts