Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Pedig gondoltam Rád a napokban, hogy egy kicsit baszogassalak :D :D :D lámpaügyben :D

Hátha van motoros lámpicseked számomra, motorral, állítógombbal..., természetesen inggyé! :D

elsőlámpa van ami motoros volt de motor óne nincsen rajta . na most ezzel nem tudom mit kezdünk :lol: kapcsoló is van valahol de azt 2-3 ezeré szokták elvinni az aranyos kuncsaftjaim .

Megosztás:

elsőlámpa van ami motoros volt de motor óne nincsen rajta . na most ezzel nem tudom mit kezdünk :D kapcsoló is van valahol de azt 2-3 ezeré szokták elvinni az aranyos kuncsaftjaim .

Nem sürgős a dolog, a xenon miatt tervezem, csak ha apránként szerzem be a dolgokat úgy kevésbé tűnik drágának a project :D :D

Te mit értesz kapcsoló alatt? :D Mert én a magasságállítóra gondolok.

Megosztás:

Nagy az én bánatom...szétszedtük a GSi-t, olyan dolgokra derült fény, hogy úgy döntöttem nem csináltatom már meg.Az életem része volt ez az autó, de ennyit munkát, időt és pénzt már nem tudok beleölni.Iszonyatos rejtett rohadások, régebbi baleset(ek) kókányolt javításai.Ég veled "Csótány"... :D sírósszmájli

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.