Lomha 8V Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Mi ez a dögvész? :D Tiu már egy hete nem volt, Kojak is már vagy 3 napja, Babu is már több, mint egy hete (bár Ő más tészta :lol: ). Egyhapsi-ról, meg Gyurka-ról már nem is beszélve (utóbbiról elmondhatjuk, hogy csak támogató tag) . Úgy látom, már régen volt a legutóbbi tali. :D Amit itt nem tárgyalunk meg, azt talin úgyis bepótoljuk!Amúgy Kojak szerintem valami komoly projectben van, mert Kadettklubon sem aktív, tuti, hogy valamiben mesterkedik. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Ugye megmondtam!Teljesen típusidegen. :D Le lehet papírozni, mint mindent, csak az egész szekciónak nincs annyi pénze. :D :D :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Na jóvan :D VIDEÓ Na ebbe viszont várom az ötleteket! Hisz ez tényléeg mindenkit érint! :P Még nincs 100% ig kész! Szal az nelegyen hogy nincs is vége a filmnek :D A mediterrán csapat képen a társaság fele sincs rajt. Kb ennyi. Ja meg rakhatnál rólam norálisabb képeket is. Babunál biztos van pár. :D :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Tudom hogy nem sürgetni akartál :D De legalább te nézed az oldalt és a TÖBBIEKNEK nem böki a szemét??? Nem mert felsem mennek az oldalra! :D Én nem is ültem gép előtt egy hete már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Ez most nem rátok vonatkozott hanem arra aki még a bemutatkozó oldalra sem küldött semmit!!!!! lehet azoknak nem is fontos??? :D Norbi ami képeket küldtél az jó szal :lol: Én most egy darabig biztosan nem tudok, mert durva számítógép undorom van. Talán hétévégén összehozok valamit. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Én nem is ültem gép előtt egy hete már. Nagyhiba! :D Aprópó szijjak tökéletesek köszi mégegyszer már ki is cseréltem őket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 szasztok :D villányban lesz majd máj 1 én ilyen veterános tali meg ilyen egyéb dolgok is . oda megy valaki ? csak úgy érdeklődöm ... ha jó idő lesz ki kellene nézni esetleg (fejvakarós szmájli) Május 1. Taszár- Gyorsulás Ünnepe!!!! Tavaly nagyon jó volt. :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Amit itt nem tárgyalunk meg, azt talin úgyis bepótoljuk!Amúgy Kojak szerintem valami komoly projectben van, mert Kadettklubon sem aktív, tuti, hogy valamiben mesterkedik. :D :D Ja t*ke tele van a nettel, meg a számítógéppel. Bár már tervezi a sunyi projektet, de még se idő, se lóvé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Nagyhiba! :D Aprópó szijjak tökéletesek köszi mégegyszer már ki is cseréltem őket! :D Szívesen. Örülök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április3, 2008 Örülök. Én is örülök, hogy előkerültél! :D :D :D A báránykák hogy vannak? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Ja t*ke tele van a nettel, meg a számítógéppel. Bár már tervezi a sunyi projektet, de még se idő, se lóvé... Ne aggódj, Kadettéknél tartom a frontot!Helyetted is osztom a népet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Valaki bennfentes szóljon már a főnökségnek, hogy állítsák át ezt a szemét órát!Majdnem kihagytam egy oldalt, mert azt írta ez a moslék, hogy 20:31-kor volt az utolsó hsz.Pedig jóval később volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április3, 2008 Valaki bennfentes szóljon már a főnökségnek, hogy állítsák át ezt a szemét órát! Elvileg Xray próbálkozik valamiféle mahinációval, mert szar a rendszer :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Ne aggódj, Kadettéknél tartom a frontot!Helyetted is osztom a népet! :D rájuk fér ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 rájuk fér ! :D Katasztrófa ami mostanában ott van. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Én is örülök, hogy előkerültél! :P :D ;) A báránykák hogy vannak? :D :D Öööööö. Híznak. :D :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Én is örülök, hogy előkerültél! :D :D :D A báránykák hogy vannak? :D :D Ja és ja. Ne olyan langyi jellel örülj nekem, mert baj lesz. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2008 Ja és ja. Ne olyan langyi jellel örülj nekem, mert baj lesz. :D :D Lehet, hogy nem véletlen volt? :D :lol: Tudom, hogy érzékenyen érint a dolog. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 A báránykák hogy vannak? :D :D Nincs bárányka nem engedem ,, ha enni akarsz abból akkor előbb velem beszéld meg :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Öööööö. Híznak. :D :D :D :lol: :D Megbeszééltük kaposváron hogy mi a helyzet a báránykákkal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Nincs bárányka nem engedem ,, ha enni akarsz abból akkor előbb velem beszéld meg :D :D :D :D Beszélj csak velem Norbi, majd megoldjuk. :lol: :D :D :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2008 Beszélj csak velem Norbi, majd megoldjuk. :lol: :D :D :P ;) :D Xray-nek meg majd azt mondjuk, hogy ez csak szójabárány. :D :D :D Vagy, hogy öngyilkos lett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Xray-nek meg majd azt mondjuk, hogy ez csak szójabárány. :D :D :D Vagy, hogy öngyilkos lett :D :lol: :D Kegyetlen gyomorotok van! szeretem a barika husit én is de sajnálom őket!!! süssünk nyárson malacot inkább! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Na mert a malacot nem vágják és hentelik, hanem az csak úgy hipp-hopp színtiszta hús lesz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2008 :D :D Kegyetlen gyomorotok van! szeretem a barika husit én is de sajnálom őket!!! süssünk nyárson malacot inkább! :D :lol: Bezzeg a szegény röfikét nyársra húznád! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts