Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Amúgy én nemszólok már, jön aki jön nézi aki nézi küld képet aki küld , ez nem óvóda szóval aki nem küld képet kimarad a videóból!!! Aki küldött azmeg benne lessz és jócaka! :D :D

Vazzeg de jó, hogy mondod.Nekem is van pár küldésre szánt képem!Mindjárt nyomom is.

Megosztás:

Amúgy én nemszólok már, jön aki jön nézi aki nézi küld képet aki küld , ez nem óvóda szóval aki nem küld képet kimarad a videóból!!! Aki küldött azmeg benne lessz és jócaka! :D :D

Sajnos nekem nincs sok képem a kocsiról, olyan meg egyáltalán nincs, amelyiken én is rajta lennék. A kocsim se nagyon szokott fotogén állapotban lenni, én meg soha :D ! Majd a talin talán :D !

Megosztás:

Sajnos nekem nincs sok képem a kocsiról, olyan meg egyáltalán nincs, amelyiken én is rajta lennék. A kocsim se nagyon szokott fotogén állapotban lenni, én meg soha :D ! Majd a talin talán :D !

Ez most nem rátok vonatkozott hanem arra aki még a bemutatkozó oldalra sem küldött semmit!!!!! lehet azoknak nem is fontos??? :D Norbi ami képeket küldtél az jó szal :D

Megosztás:

Xray, MSN megosztási mappánkba raktam a képeket.A videóba vagy a honlapra ahogy gondolod.

Az úgy nem faja , ahányszor megosztom vagy más a gép restartol szal ha lehetne inkább Mailban ha nem gond! köszi! A multkor Demó osztottmeg valamit ahogy beléptem MSN re azonnal restartolt nemtom mia szar van vele! :D

Megosztás:

Na és mi az ami érdekel mert nekem ebből nemderül ki!!!! :D

A végzettsége(i)m: erdész-technikus, vadgazdamérnök és természetvédelmi szakmérnök, így az irányvonalat talán látod :D .

Az új munkahelyem pedig EZ lesz. A beosztásom pedig engedélyezési ügyintéző a Természet- és tájvédelmi osztályon. Úgyhogy majd engem is szidhat a Gabi, amikor nem építhetnek meg egy szélerőműparkot egy gyepterületen. :D

Megosztás:

A végzettsége(i)m: erdész-technikus, vadgazdamérnök és természetvédelmi szakmérnök, így az irányvonalat talán látod :D .

Az új munkahelyem pedig EZ lesz. A beosztásom pedig engedélyezési ügyintéző a Természet- és tájvédelmi osztályon. Úgyhogy majd engem is szidhat a Gabi, amikor nem építhetnek meg egy szélerőműparkot egy gyepterületen. :lol:

Magyarul ő törli ki a szarvas fenekét kakilás után! :D :D :D

Megosztás:

A végzettsége(i)m: erdész-tecnikus, vadgazdamérnök és természetvédelmi szakmérnök, így az irányvonalat talán látod :D .

Az új munkahelyem pedig EZ lesz. A beosztásom pedig engedélyezési ügyintéző a Természet- és tájvédelmi osztályon. Úgyhogy majd engem is szidhat a Gabi, amikor nem építhetnek meg egy szélerőműparkot egy gyepterületen. :lol:

Húú megnyugodttam azthittem közgazdász vagy :D Mert a káoszt azok csinálják! :D :D

Megosztás:

A végzettsége(i)m: erdész-tecnikus, vadgazdamérnök és természetvédelmi szakmérnök, így az irányvonalat talán látod :D .

Az új munkahelyem pedig EZ lesz. A beosztásom pedig engedélyezési ügyintéző a Természet- és tájvédelmi osztályon. Úgyhogy majd engem is szidhat a Gabi, amikor nem építhetnek meg egy szélerőműparkot egy gyepterületen. :D

És akkor a legközelebbi pécsi talin erdészházban leszünk vagy mi? :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.