Xray Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 NAgyon jó ötlet a videó. A nagykabis kép tényleg groteszk. Sztem lehetne minden tagról külön képet berakni,ahogy az Opelje(i) :D mellett áll. És hogy jön az ki, hogy a helyettes írja alá előbb az oklevelet ????? Csak vicc vót :D Ez még egy fékész dolog ami tegnap este pattant ki a kis agyamból, és természetesen várom a javallatokat hisz modosítható minden egyess másodperc , kép felirat bármi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Jó a videjó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Síri csend és hullaszag... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március31, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március31, 2008 Síri csend és hullaszag... Hiányzok, mi?! :D :D :D Láttam a hirdetésedet az iWiW-en :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Hiányzok, mi?! :D :D :D Láttam a hirdetésedet az iWiW-en :D :lol: Mindennap kétszer felrakom, de nem nagyon reagálnak.Mondjuk nem sokan nézik az üzenőfalat.Melyiket láttad, a Tenkes Opel Team-est? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 UAZ törésteszt - nagyon jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Jó reggelt mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Jó reggelt mindenkinek! Na mi a helyzet orvoséknál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2008 Mindennap kétszer felrakom, de nem nagyon reagálnak.Mondjuk nem sokan nézik az üzenőfalat.Melyiket láttad, a Tenkes Opel Team-est? A Te kiírásodat láttam. A Tenkes Opel Team nem ismerősöm, ezért azt a hirdetést nem láthatom :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 A Te kiírásodat láttam. A Tenkes Opel Team nem ismerősöm, ezért azt a hirdetést nem láthatom :D :D És azt nekem honnan kéne tudni?Tökömet sé érdekli ki ismerős meg ki nem, 99%-át nem ismerem. :D Ennyi erővel te is lehetnél. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Norbi az, hogy te dolgozni fogsz az mit jelent a gyakorlatban?Ott leszel azért, vagy nem annyira?Mert ha nem jöhetsz el a pultodtól akkor odaülünk köréd! :D Mindenki hozzon horgász-széket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Norbi az, hogy te dolgozni fogsz az mit jelent a gyakorlatban?Ott leszel azért, vagy nem annyira?Mert ha nem jöhetsz el a pultodtól akkor odaülünk köréd! :D Mindenki hozzon horgász-széket! :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 :D :D :D Megkaptad az utolsó mail-t amit a honlappal kapcsolatban küldtem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Megkaptad az utolsó mail-t amit a honlappal kapcsolatban küldtem? Meg köszi csak időm nem volt még foglalkozni vele! De amint lessz kilessz javítva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Meg köszi csak időm nem volt még foglalkozni vele! De amint lessz kilessz javítva :D Ja, nem sürgetni akarlak, csak nem tudtam, hogy jól emlékeztem e a címre! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Ja, nem sürgetni akarlak, csak nem tudtam, hogy jól emlékeztem e a címre! :D Tudom hogy nem sürgetni akartál :D De legalább te nézed az oldalt és a TÖBBIEKNEK nem böki a szemét??? Nem mert felsem mennek az oldalra! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Én szoktam ám tekintgetni néha. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Én szoktam ám tekintgetni néha. :D Na veled aztán jól ki vagyunk a vízből... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Ez már igaz. :D De nem is nyomlak alá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2008 Tudom hogy nem sürgetni akartál :D De legalább te nézed az oldalt és a TÖBBIEKNEK nem böki a szemét??? Nem mert felsem mennek az oldalra! :D Én jártam ott ma is, láttam egy-(két) helyesírási hibát, ha ennek kéne, hogy bökje a szemünket. De én már szólni sem merek, mert a végén még meg kell tanulnom weboldalt szerkeszteni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2008 Norbi az, hogy te dolgozni fogsz az mit jelent a gyakorlatban?Ott leszel azért, vagy nem annyira?Mert ha nem jöhetsz el a pultodtól akkor odaülünk köréd! :D Mindenki hozzon horgász-széket! :D Hát ezt még nem tudom, szerintem néha megjelenek, néha meg eltűnök. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Nem is tudam, hogy a középső neved Hudini! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Én jártam ott ma is, láttam egy-(két) helyesírási hibát, ha ennek kéne, hogy bökje a szemünket. De én már szólni sem merek, mert a végén még meg kell tanulnom weboldalt szerkeszteni :D :D hmm erre nemgondoltam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2008 Nem is tudam, hogy a középső neved Hudini! :D Az csak ne szóljon semmit, aki alattomosan, anoním felhasználóként besurran mindenhová :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Én nem eltűnök, majd fetűnök, hanem ott sem vagyok, pedig mégis! :D (Hű, de Hollószínházas mondat! :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts