Xray Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Nem alkoholbúvár, csak nemzetközi sörivóbajnok. :D Az majdnem ugyanaz nem?? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Tulajdonképpen igen. De csak sportcélból alkoholizálok! :D Még kupám is van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Tulajdonképpen igen. De csak sportcélból alkoholizálok! :D Még kupám is van. :D Látod legalább te van amiben kitünsz a többiközül,,, :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Mindenki kitűnik valamiben. Olyan, hogy átlagos, nem létezik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 A Pécsi Sör is bejön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március29, 2008 Laci! Tudtad, hogy a kocsid fent van a carstyling-on? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Laci! Tudtad, hogy a kocsid fent van a carstyling-on? :D :D Na így gondoltad?? :D MIcsoda?? nem tudok erről : :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Laci! Tudtad, hogy a kocsid fent van a carstyling-on? :D :D Jah , na majd szólok a volt tulajnak hogy szépen vegye csak le :D Már nem az övé és az adatoksem valósak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március29, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080329/793811603tal...ltoltes.hu_.jpg Na így gondoltad?? :D Szerintem jó lesz! :D Köszi! MIcsoda?? nem tudok erről : :D Nekem is csak most esett le. Egyszer láttam élőben is a Plázánál, egy CS-os találkozón. Ismerős is volt valahonnan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Szerintem jó lesz! :lol: Köszi! Nekem is csak most esett le. Egyszer láttam élőben is a Plázánál, egy CS-os találkozón. Ismerős is volt valahonnan. :D Gondolom hogy láthattad hisz onann való :D Nacsak legyen a srác :D de le b@szarintom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Gondolom hogy láthattad hisz onann való :D Nacsak legyen a srác :D de le b@szarintom :D A rossz reklám is reklám... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 és az adatoksem valósak :D Ja 149 LE chippel. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Ja 149 LE chippel. :D :D :D Visszafogó-chip, hogy nehogy szétpörgesse! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080329/793811603tal...ltoltes.hu_.jpg Na így gondoltad?? :D A 13 órát még bele kellene szerkeszteni, és akkor már tényleg minden rajta van. Én a Laterum Hotel elé javasolnám, egy kicsit nagyobb méretben (a Laterum Hotelt is lehetne egy picit nagyítani). A cím pedig mehetne egy sorral lejjebb, a mostani méretben. Szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 A 13 órát még bele kellene szerkeszteni, és akkor már tényleg minden rajta van. Én a Laterum Hotel elé javasolnám, egy kicsit nagyobb méretben (a Laterum Hotelt is lehetne egy picit nagyítani). A cím pedig mehetne egy sorral lejjebb, a mostani méretben. Szerintetek? Gyerekek nemá! akkor csináljátok meg, csak aztnem tudom akkor edíg más mértnem ált neki , neszivassatok már ha lehet! Sztem nem kell ezt túllihegni! :D Mindent 20 szor kell szerkezteni mert van akinek ez vagy az nem okés :D de akkor már az összefoglaló videót megsem mutatom amit tegnap csináltam a régiónak zenés aláfestéssel a képekből! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Visszafogó-chip, hogy nehogy szétpörgesse! :D Ez az autó szép nyugdíjas éveket fog megélni nálam :D Kímélve van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 A 13 órát még bele kellene szerkeszteni, és akkor már tényleg minden rajta van. Én a Laterum Hotel elé javasolnám, egy kicsit nagyobb méretben (a Laterum Hotelt is lehetne egy picit nagyítani). A cím pedig mehetne egy sorral lejjebb, a mostani méretben. Szerintetek? Nekem mindegy, az biztos, hogy mi 12:15-től várjuk az embereket a Komlói úti Tesco-parkoló benzinkút felőli sarkában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Ez az autó szép nyugdíjas éveket fog megélni nálam :D Kímélve van! :D Nagyon szép lesz neki MV6-al! Ha kíméled akkor miért kell bele 3000-es motor? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Nagyon szép lesz neki MV6-al! Ha kíméled akkor miért kell bele 3000-es motor? :D :D Sajna nem lessz :D nem lehet lepapírozni! Amúgy tudod a legjobb nyomatéknövelést a köbcentivel lehet elérni azért köllene bele 3000-es motor hogy ne keljen pörgetni :D De ha kinőtük GSI-t akkor MV6 a következő amit venni fogok ez 100% Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2008 Gyerekek nemá! akkor csináljátok meg, csak azt nem tudom akkor eddig más miért nem állt neki , ne szívassatok már ha lehet! Sztem nem kell ezt túllihegni! :D Jóvanna! Nem kell mingyá felkapni a vizet! :D Akkor maradjon így. Tényleg nem tudom, hogy mennyi munka van egy ilyennel, és gőzöm sincs róla, hogy hogyan kell megcsinálni. Meg gondolom a többiek sincsenek benne a témában, ezért nem állt neki senki. Csak feltételeztem, ha az alap már megvan a plusz néhány karakter már nem olyan nagy munka. Így is jó már nagyon! Köszi az eddigieket is! :D Ha nem csináltál volna ilyet, akkor nem lenne semmi. Csak tudod, könnyen kap vérszemet az ember :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 ...nem lehet lepapírozni... Ugye megmondtam!Teljesen típusidegen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Jóvanna! Nem kell mingyá felkapni a vizet! :D Akkor maradjon így. Tényleg nem tudom, hogy mennyi munka van egy ilyennel, és gőzöm sincs róla, hogy hogyan kell megcsinálni. Meg gondolom a többiek sincsenek benne a témában, ezért nem állt neki senki. Csak feltételeztem, ha az alap már megvan a plusz néhány karakter már nem olyan nagy munka. Így is jó már nagyon! Köszi az eddigieket is! :D Ha nem csináltál volna ilyet, akkor nem lenne semmi. Csak tudod, könnyen kap vérszemet az ember :D Nem vagyok mérges ám :lol: Csak elvagytok kényeztetve :D Munka?? hát így az igazításokkal már kb 2 óra! :P Nem könnyű jót is szépet is csinálni! :D Ebben az időben benne van az is amikor csak ültem és néztem mert nem volt ihletem :D De a 13:00 át rábigyeztem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Ugye megmondtam!Teljesen típusidegen. :D Hát papírszempontjából ja, de korit megkérem vigyen majd egy kört az omival,,,, nagyon beleszerelmesedttem a MV6 ba :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2008 Mindent 20 szor kell szerkezteni mert van akinek ez vagy az nem okés :D de akkor már az összefoglaló videót megsem mutatom amit tegnap csináltam a régiónak zenés aláfestéssel a képekből! :D Mivan? Rosszul aludtál? :lol: Akkor nézegesd egyedül a videódat! :D :D Na, hol az a videó? :D Ne legyél irigy! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Amúgy megvan az alap :D És kapsz egy lehetőséget mond el hogy legyen! megcsinálom hisz elválaltam! De akkor ez legyen az uccsó :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts