Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

A 13 órát még bele kellene szerkeszteni, és akkor már tényleg minden rajta van.

Én a Laterum Hotel elé javasolnám, egy kicsit nagyobb méretben (a Laterum Hotelt is lehetne egy picit nagyítani).

A cím pedig mehetne egy sorral lejjebb, a mostani méretben.

Szerintetek?

Megosztás:

Én a Laterum Hotel elé javasolnám, egy kicsit nagyobb méretben (a Laterum Hotelt is lehetne egy picit nagyítani).

Szerintetek?

Gyerekek nemá! akkor csináljátok meg, csak aztnem tudom akkor edíg más mértnem ált neki , neszivassatok már ha lehet! Sztem nem kell ezt túllihegni! :D

Mindent 20 szor kell szerkezteni mert van akinek ez vagy az nem okés :D de akkor már az összefoglaló videót megsem mutatom amit tegnap csináltam a régiónak zenés aláfestéssel a képekből! :D

Megosztás:

Szerintetek?

Nekem mindegy, az biztos, hogy mi 12:15-től várjuk az embereket a Komlói úti Tesco-parkoló benzinkút felőli sarkában.

Megosztás:

Nagyon szép lesz neki MV6-al! Ha kíméled akkor miért kell bele 3000-es motor? :D :D

Sajna nem lessz :D nem lehet lepapírozni! Amúgy tudod a legjobb nyomatéknövelést a köbcentivel lehet elérni azért köllene bele 3000-es motor hogy ne keljen pörgetni :D De ha kinőtük GSI-t akkor MV6 a következő amit venni fogok ez 100%

Megosztás:

Gyerekek nemá! akkor csináljátok meg, csak azt nem tudom akkor eddig más miért nem állt neki , ne szívassatok már ha lehet! Sztem nem kell ezt túllihegni! :D

Jóvanna! Nem kell mingyá felkapni a vizet! :D

Akkor maradjon így. Tényleg nem tudom, hogy mennyi munka van egy ilyennel, és gőzöm sincs róla, hogy hogyan kell megcsinálni. Meg gondolom a többiek sincsenek benne a témában, ezért nem állt neki senki.

Csak feltételeztem, ha az alap már megvan a plusz néhány karakter már nem olyan nagy munka.

Így is jó már nagyon! Köszi az eddigieket is! :D Ha nem csináltál volna ilyet, akkor nem lenne semmi. Csak tudod, könnyen kap vérszemet az ember :D

Megosztás:

Jóvanna! Nem kell mingyá felkapni a vizet! :D

Akkor maradjon így. Tényleg nem tudom, hogy mennyi munka van egy ilyennel, és gőzöm sincs róla, hogy hogyan kell megcsinálni. Meg gondolom a többiek sincsenek benne a témában, ezért nem állt neki senki.

Csak feltételeztem, ha az alap már megvan a plusz néhány karakter már nem olyan nagy munka.

Így is jó már nagyon! Köszi az eddigieket is! :D Ha nem csináltál volna ilyet, akkor nem lenne semmi. Csak tudod, könnyen kap vérszemet az ember :D

Nem vagyok mérges ám :lol: Csak elvagytok kényeztetve :D Munka?? hát így az igazításokkal már kb 2 óra! :P Nem könnyű jót is szépet is csinálni! :D Ebben az időben benne van az is amikor csak ültem és néztem mert nem volt ihletem :D De a 13:00 át rábigyeztem!

Megosztás:

Mindent 20 szor kell szerkezteni mert van akinek ez vagy az nem okés :D de akkor már az összefoglaló videót megsem mutatom amit tegnap csináltam a régiónak zenés aláfestéssel a képekből! :D

Mivan? Rosszul aludtál? :lol:

Akkor nézegesd egyedül a videódat! :D :D

Na, hol az a videó? :D Ne legyél irigy! :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.