Lomha 8V Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Elnök úr!A szüleim lakástextil kereskedésében elintéztem a 10%-ot MOTE tagoknak, kivel kell beszélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 De én büszke vagyok rá csög! :D :D és elvisz a kád végéig?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Elnök úr!A szüleim lakástextil kereskedésében elintéztem a 10%-ot MOTE tagoknak, kivel kell beszélni? Korival! kell! nekem legalább is ő küldte anyomtatványt! (jóvan tudom nemtőlem kérdezted!) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 :D és elvisz a kád végéig?? :D Na arra aztán büszke lehet. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Na arra aztán büszke lehet. :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Vizsgáld meg magad! :D Mit nyafogsz?! Olyan vagy mint a Zasszony! Panaszkodik-panaszkodik, de nem nyögi ki, hogy mi a baja :D. Mondjuk neki mentségére írható, hogy lehetnek nehéz napjai :D . Ha én azt tudnám, akkor már rég orvosoltam volna a dolgot. Amúgy már jobban vagyok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Ha én azt tudnám, akkor már rég orvosoltam volna a dolgot. Amúgy már jobban vagyok! :D Van olyan muki aki annyira fél a másnaposságtól,hogy mindíg aznapos :D :D Így probléma kipipálva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Van olyan muki aki annyira fél a másnaposságtól,hogy mindíg aznapos :D :D Így probléma kipipálva :D Még a végén rámhúzzátok, hogy másnapos voltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Még a végén rámhúzzátok, hogy másnapos voltam. :D Nem-nem, azt húzzuk rád, hogy alkoholista vagy!Nem ugyanaz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Még a végén rámhúzzátok, hogy másnapos voltam. :D Már nem! :D Amúgy mielőbbi jobbulást, akármilyen rákfenéd is van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Már nem! :D Amúgy mielőbbi jobbulást, akármilyen rákfenéd is van! :D Köszönöm. Remélem nem az! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Hening!Le tudnál nekem hozni a talira egy váltót Győrből? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március26, 2008 Még a végén rámhúzzátok, hogy másnapos voltam. :D Megártott a Kofola vagy mi a facom! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Hening!Le tudnál nekem hozni a talira egy váltót Győrből? A fatertól? Persze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Megártott a Kofola vagy mi a facom! :D :D :D Nem. Az már rég eltávozott a szervezetemből. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március26, 2008 Nem. Az már rég eltávozott a szervezetemből. :D A méreganyagok akkumulálódnak a szervezetedben, aztán egyszercsak bumm! Vigyázni kell az ilyen lassan ölő mérgekkel! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 A méreganyagok akkumulálódnak a szervezetedben, aztán egyszercsak bumm! Vigyázni kell az ilyen lassan ölő mérgekkel! :D :lol: :D :D :D Ebben látod igazad van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albatros Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Sziasztok! Azt az infót kaptam, hogy itt talán tudtok nekem tanáccsal szolgálni. :D Mostanában erősen szemezek egy Kadett C-vel és meg szeretném kérdezni Tőletek, mi a véleményetek, illetve ismeri-e valaki közületek a kiszemeltet, vagyis őt . Mivel úgy tűnik, egy autókereskedés hirdeti, gondoltam még mielőtt felkeresném a dílert, megkérdezem itt a fórumon, hátha tud valaki bővebb információval szolgálni a gépről. Már csak azért sem olyan egyszerű a helyzetem, mert az autó helyileg az ország másik végében található, így nem egyszerű a szemrevételezés :D Előre is köszönöm a válaszokat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Sziasztok! Azt az infót kaptam, hogy itt talán tudtok nekem tanáccsal szolgálni. :D Mostanában erősen szemezek egy Kadett C-vel és meg szeretném kérdezni Tőletek, mi a véleményetek, illetve ismeri-e valaki közületek a kiszemeltet, vagyis őt . Mivel úgy tűnik, egy autókereskedés hirdeti, gondoltam még mielőtt felkeresném a dílert, megkérdezem itt a fórumon, hátha tud valaki bővebb információval szolgálni a gépről. Már csak azért sem olyan egyszerű a helyzetem, mert az autó helyileg az ország másik végében található, így nem egyszerű a szemrevételezés :D Előre is köszönöm a válaszokat. :D Szia! Vannak Somogy megyei klubtársaink, őket kéne megvárni a válasszal!Addig is talán Opelzsolt tud neked többet mondani, ő nagy veterános.Csak ki kell várni míg valamelyikük ideér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 A fatertól? Persze. Köszi szépen, már lebeszéltem vele, hogy melyik váltó kell úgyhogy ha találkoztok ő már tudni fogja miről van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március27, 2008 Jó az avatarod Laci :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Jó az avatarod Laci :D Thank You ma rajzoltam , unalmamba elővettem a kocsimról a szerintem legjobb képet és grafittal megrajzoltam aztán lefotóztam telóval , Photoshot lekicsinyít és kikékít :D Lentiről rajzoltam. Psze a festésem nem ilyen de ha sötétre csinálom mindenhol semisem látszott volna belőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Thank You ma rajzoltam , unalmamba elővettem a kocsimról a szerintem legjobb képet és grafittal megrajzoltam aztán lefotóztam telóval , Photoshot lekicsinyít és kikékít :D http://www.opelforum.hu/uploads/1180273880...1_131_48765.jpg Ez az eredeti! Psze a festésem nem ilyen de ha sötétre csinálom mindenhol semisem látszott volna belőle :D Tényleg jó lett, de a photoshopban nincsen eleve ilyen grafitosító effekt? Persze az nem ugyanaz, mint a sajátkezű rajz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Tényleg jó lett, de a photoshopban nincsen eleve ilyen grafitosító effekt? Persze az nem ugyanaz, mint a sajátkezű rajz :D Van valami stilizált efekt csak azmeg kicsiben nem mutat jól, az eredetit akartam kitenni csak grafitban nem látszott jól! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Köszi szépen, már lebeszéltem vele, hogy melyik váltó kell úgyhogy ha találkoztok ő már tudni fogja miről van szó. Beszéltem ma vele, rákérdeztem, és mondta, hogy majd előtte berámoljuk, mielőtt mennék. Magyarázott vmi tejesládáról is, amiben viszem, nehogy összeolajozzam a csomitartót. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts