ivannorbi Elküldve Március25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2008 ha most kinézek az ablakon Pécs irányába na onnét valami nagyon fekete dolog érkezik .... és nem az amire ti gondoltok :D hó vihar lesz ?? :D Ahogy kinézek az ablakon, itt csak szürkeség van, de hó nem esik. Feketét csak a kocsimat látom, de az is inkább grafitszürke :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Há itten szvétyít szolnyíska :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2008 Há itten szvétyít szolnyíska :D :D Was makogsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Was makogsz? :D nemtanultál oroszt ??? :D annyit jelent süt a nap :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2008 nemtanultál oroszt ??? :D annyit jelent süt a nap :D :D Mikó vót az má! És akkor sem tanultam, csak tanítani próbálták! :D Csak egy-két homályos emlékképem van az egész orosztanulásról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Itt esett a hó délután mint állat, de csak kb. 20 percet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 :D :D Úgy látszik Te is öregszel! :D ui: amúgy igazán visszamehettél volna lefényképezni! :D :Deste visszamentem mert haza is kelett vinnem,de akkor meg a corsával mentem!a fényképezö meg a vectrában maradt! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 feledékenységgel kezdődött nálam is :D :Dde te már öreg vagy papamaci!!! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2008 Csak egy-két homályos emlékképem van az egész orosztanulásról. Volt egy orosz származású magyartanárnőnk, ő volt a kedvencem. Csak sosem tudtam odafigyelni arra, hogy mit mond, mert mindig elterelődött a figyelmem, a nyaktól lefelé található testrészeire :D Pont fejmagasságban voltak a lökhárítók :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 de te már öreg vagy papamaci!!! :D :D :D Ja, a többnapos talikra is már csak 1 napot jön.(nem bírja már a szíve) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Volt egy orosz származású magyartanárnőnk, ő volt a kedvencem. Csak sosem tudtam odafigyelni arra, hogy mit mond, mert mindig elterelődött a figyelmem, a nyaktól lefelé található testrészeire :D Pont fejmagasságban voltak a lökhárítók :D . Nekünk orosz tesitanárunk volt középsuliban!Sosem felejtem el, Szergejnek hívták és mindig üvöltött: "Futnyi, futnyi buzdmeg" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Ja, a többnapos talikra is már csak 1 napot jön.(nem bírja már a szíve) :D a francot ! sok ott az alkesz olyankor :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 de te már öreg vagy papamaci!!! :D :D :D én 23 vagyok vazze ! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Itt esett a hó délután mint állat, de csak kb. 20 percet! na itt is az lett belőle . csak lestem hogy havazik :D jöhetne a jó idő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 én 23 vagyok vazze ! :D :D ha te 23 lennél akkor olyan szép lennél mint én és tudnál még olyan dolgat csinálni mint én!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 ha te 23 lennél akkor olyan szép lennél mint én és tudnál még olyan dolgat csinálni mint én!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D ;) ;) Recskázni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Recskázni? :D Végül is midenki magából indul ki!!!!!!!!!!! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 De sz.rul vagyok ma.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március26, 2008 De sz.rul vagyok ma.... Bezzeg tegnap este! :D A másnapot nem sokan szeretik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március26, 2008 De sz.rul vagyok ma.... Ölég szűkszavú vagy mostanában! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 a francot ! sok ott az alkesz olyankor :D :D Nana! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Ha még jó lett volna tegnap, de nem.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március26, 2008 Ha még jó lett volna tegnap, de nem.... :D Vizsgáld meg magad! :D Mit nyafogsz?! Olyan vagy mint a Zasszony! Panaszkodik-panaszkodik, de nem nyögi ki, hogy mi a baja :D. Mondjuk neki mentségére írható, hogy lehetnek nehéz napjai :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Recskázni? :Dakkó azt mondtam volna hogy te!!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 akkó azt mondtam volna hogy te!!! :D :D De én büszke vagyok rá csög! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts