Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
ha most kinézek az ablakon Pécs irányába na onnét valami nagyon fekete dolog érkezik .... és nem az amire ti gondoltok :D

hó vihar lesz ?? :D

Ahogy kinézek az ablakon, itt csak szürkeség van, de hó nem esik.

Feketét csak a kocsimat látom, de az is inkább grafitszürke :D

Elküldve
nemtanultál oroszt ??? :D annyit jelent süt a nap :D :D

Mikó vót az má! És akkor sem tanultam, csak tanítani próbálták! :D

Csak egy-két homályos emlékképem van az egész orosztanulásról.

Elküldve
:D :D

Úgy látszik Te is öregszel! :D

ui: amúgy igazán visszamehettél volna lefényképezni! :D :D

este visszamentem mert haza is kelett vinnem,de akkor meg a corsával mentem!a fényképezö meg a vectrában maradt! :D :D
Elküldve
Csak egy-két homályos emlékképem van az egész orosztanulásról.

Volt egy orosz származású magyartanárnőnk, ő volt a kedvencem. Csak sosem tudtam odafigyelni arra, hogy mit mond, mert mindig elterelődött a figyelmem, a nyaktól lefelé található testrészeire :D Pont fejmagasságban voltak a lökhárítók :D .

Elküldve
Volt egy orosz származású magyartanárnőnk, ő volt a kedvencem. Csak sosem tudtam odafigyelni arra, hogy mit mond, mert mindig elterelődött a figyelmem, a nyaktól lefelé található testrészeire :D Pont fejmagasságban voltak a lökhárítók :D .

Nekünk orosz tesitanárunk volt középsuliban!Sosem felejtem el, Szergejnek hívták és mindig üvöltött: "Futnyi, futnyi buzdmeg" :D

Elküldve
Ha még jó lett volna tegnap, de nem.... :D

Vizsgáld meg magad! :D

Mit nyafogsz?! Olyan vagy mint a Zasszony! Panaszkodik-panaszkodik, de nem nyögi ki, hogy mi a baja :D. Mondjuk neki mentségére írható, hogy lehetnek nehéz napjai :D .

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.