Xray Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Láttam már a videót is, de nem hinném, hogy papíros a dolog :D Ja hogy a papír sikerül e ?? :D Azthittem hogy arra gondolsz hogy beletenni a motort :D Jah hát igen, a papír kérdéses! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Tuti nem! A hajósi alakulat nem foglalkozik holmi papírokkal! :D Menjen, és álljon meg. Nem hivatalos? Ki nem sz@rja le? :D Nekem vajon hogy lesz 3.0-ás Mantám? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Láttam már a videót is, de nem hinném, hogy papíros a dolog :D ott a pont. amúgy gyárilag 1.8 volt. A magyar szabályozás miatt meg gyakorlatilag megfizethetetlen, és ebből kifolyólag lepapírozhatatlan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március23, 2008 lehet e Hivatalosan is hivatalos :D Ez alatt Te nem a lepapírozást érted? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március23, 2008 Nekem vajon hogy lesz 3.0-ás Mantám? Miért, lesz?! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Ez alatt Te nem a lepapírozást érted? :D Dehogyisnem , csak azthittem arra is gondolsz hogy sikerül e hogy belepréselni a V6 ost :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Miért, lesz?! :D :D :D Miért ne lenne? :D Mit gondoltál, minek nekem a Senator? :D Csak nem V, hanem sorhat. Az még nincs elb@szva a sok elektronikával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Miért ne lenne? :D Mit gondoltál, minek nekem a Senator? :D Csak nem V, hanem sorhat. Az még nincs elb@szva a sok elektronikával. Na jóva sanya de Mantából volt 3000ccm 24V GSI ből meg csak 2000ccm lehet könyebben leszel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Álomvilágban élsz! :D Mantából 2.4 volt a legnagyobb, de az szinte megfizethetetlen volt (a Rally autó országúti megfelelője, I400, limitált darabszámmal) 3.0 hivatalosan nem épült gyárban tudomásom szerint. :D Annál több otthon, garázsokban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Álomvilágban élsz! :D Mantából 2.4 volt a legnagyobb, de az szinte megfizethetetlen volt (a Rally autó országúti megfelelője, I400, limitált darabszámmal) 3.0 hivatalosan nem épült gyárban tudomásom szerint. :D Annál több otthon, garázsokban. :D De nem ám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Ú, B+ Lomha! A múlt héten csapattam a Mantával, de elfelejtettem neked lemérni. Jó állapotú kasztniról pukkant motorral pedig még nem hallottam. De figyelek tovább. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Ú, B+ Lomha! A múlt héten csapattam a Mantával, de elfelejtettem neked lemérni. Jó állapotú kasztniról pukkant motorral pedig még nem hallottam. De figyelek tovább. :D Ne erőltesd a dolgot, összejött helyi szinten egy kis csapat jó szakemberekből, talpraállítjuk a GSi-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Csodás! A legjobb hír! Akkor ha találok olyan Mantát, akkor lecsapok rá magam. :D (Nem is, elég nekem három. :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Álomvilágban élsz! :D Mantából 2.4 volt a legnagyobb, de az szinte megfizethetetlen volt (a Rally autó országúti megfelelője, I400, limitált darabszámmal) 3.0 hivatalosan nem épült gyárban tudomásom szerint. :D Annál több otthon, garázsokban. :D Nah akkor ezt is mostmár Pontossan tudom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 "Csodás! A legjobb hír!" De lusta dög vagy, ennyire nem akartad lemérni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Nah akkor ezt is mostmár Pontossan tudom! :D Jegyezd meg! Iszonyatosan fontos információ! Többet ér a világegyetemnek, mint az E=MC2! :D De lusta dög vagy, ennyire nem akartad lemérni? :D Tudod te, hogy ez nem így van! :D (vagyis de, de most nem ez a lényeg. :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Jegyezd meg! Iszonyatosan fontos információ! Többet ér a világegyetemnek, mint az E=MC2! :D Még jóhogy ki a f@..t érdekel Einstein , de ha mantásokkal diskurálok ez nelegyen támadási felület :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Ez így van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 ....Nem hivatalos? Ki nem sz@rja le? :D.... Szerintem nagy a bukta lehet egy balesetnél mondjuk. KPM-nek meg nem állsz meg ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Meg, persze. Nem vagyok én hülye amerikai, hogy kövessen a TV-s helikopter. De akkor bukta, és annyi. Ismét bírságok, bíróságok, jogsi bevonás, a szokásos rutinmunka. De addig kár aggódni, utána meg már felesleges. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Kéne mennem Soltvadkertre...asszem elmegyek.Ki lesz a sofőröm?(költői kérdés, tudom, hogy úgyis a suhamér jelentkezik) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március23, 2008 Kéne mennem Soltvadkertre...asszem elmegyek.Ki lesz a sofőröm?(költői kérdés, tudom, hogy úgyis a suhamér jelentkezik) :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Megjött, itt van Suhaméri, ki a naftát* maga méri! :D *szerk: Suhamér(i) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Értem miszter Suhamér(i)! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Hány napra mennénk vagy hogyan lenne?Nyilván sátor+sör, más nem kell.Kaja sem kell, hiszen lesz sör. :D Norbi, ha már tudod a tervet szólj és akkor feliratkozunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts