ivannorbi Elküldve Március22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2008 norbi azért egyet kérdeznék :D A lámpasötétítés technikáját és azt hogy mivel meg hogyan mennyire csináltad... Megköszönném! :D Motip lámpasötétítő festék (from tecsó). Lámpa letisztít, egymás mellé rak, és lehetőleg egyformán lefest 2-3-4 rétegben. Rá van írva a flakonra, hogy hogyan kell csinálni. Én is az alapján csináltam. Azt a részét, ami nem világít jóval többször festettem le, mint a többi részét. Lehetett volna jobb is, de az eredetinél jobban tetszik. A tolatólámpát és a fényvisszaverőt nem festettem le, azt leragasztottam a festés idejére. Kb. ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Motip lámpasötétítő festék (from tecsó). Lámpa letisztít, egymás mellé rak, és lehetőleg egyformán lefest 2-3-4 rétegben. Rá van írva a flakonra, hogy hogyan kell csinálni. Én is az alapján csináltam. Azt a részét, ami nem világít jóval többször festettem le, mint a többi részét. Lehetett volna jobb is, de az eredetinél jobban tetszik. A tolatólámpát és a fényvisszaverőt nem festettem le, azt leragasztottam a festés idejére. Kb. ennyi. Nagy köszi ! Akkor majd irány a Tuskó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Végül is Dújvárostól nincs messze Tolna megye határa. Sztem sincs akadálya, hogy ebbe a szekcióba tartozz, de tényleg messzire kell jönnöd, ha talizni akarsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Végül is Dújvárostól nincs messze Tolna megye határa. Sztem sincs akadálya, hogy ebbe a szekcióba tartozz, de tényleg messzire kell jönnöd, ha talizni akarsz. Tőlem 55km BP felé.... végül is nincs annyira messze, manapság megoldható már aki talizni akar úgy is jön csak példaként felhoznám Károlyunkat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2008 Nagy köszi ! Arra kell vigyázni, hogy ne folyjon meg, tehát egyszerre nem szabad sokat ráfújni, viszont a két festés között nem szabad sok időnek eltelni (ha jól emlékszem 5-10 percet kell várni). Én óvatos voltam, ennél sokkal jobban lel lehet sötétíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Arra kell vigyázni, hogy ne folyjon meg, tehát egyszerre nem szabad sokat ráfújni, viszont a két festés között nem szabad sok időnek eltelni (ha jól emlékszem 5-10 percet kell várni). Én óvatos voltam, énnél sokkal jobban lel lehet sötétíteni. ennyire nekem is tökély lenne! A hátsókat akarom , mert az indexbúrám fehér elöl ha azt lesötétítem a lámpát is lekéne hozzá namost aztmeg nemtudom díjaznák e műszakin vagy egyáltalán menyit romlana a világítás ez miatt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2008 ennyire nekem is tökély lenne! A hátsókat akarom , mert az indexbúrám fehér elöl ha azt lesötétítem a lámpát is lekéne hozzá namost aztmeg nemtudom díjaznák e műszakin vagy egyáltalán menyit romlana a világítás ez miatt! :D Azt szerintem felejtsd el, hogy műszakira sötétített lámpával mész :D Én is kölcsönöztem a vizsgára eredeti lámpát, mert nem volt kedvem lemosni. Amúgy én valószínűleg le fogom sötétíteni egy csöppet az első lámpát is, mert túl erős lett a 140/100-as izzó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2008 De most majd jössz egy körre a családnak meghagyod a 1.7 TD-t te megveszel egy 20XE-t magadnak :D Egyébként , mihelyt meglessz rá az anyagi forrás az én GSI-m be is MV6 os moci fog dübörögni :D :rolleyes::D Jut eszembe, ezeket is gyorsan felejtsd el! :D Majd megnyugszol kiscsikó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Más: Kellene csináltatni mediterran.opelklub.hu matricákat. Nekem van pályám Mohácson, de nem tudom mennyiért csinálná meg. Ha van rá igény jövő héten megkérdezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Nagyon tetszik az oldalunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2008 Más: Kellene csináltatni mediterran.opelklub.hu matricákat. Nekem van pályám Mohácson, de nem tudom mennyiért csinálná meg. Ha van rá igény jövő héten megkérdezem. Szerinted érdemes bonyolítani? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Nálunk ilyen idő volt délelőtt: A nyuszi kölcsön szánkóval érkezett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2008 Nálunk ilyen idő volt délelőtt: http://www.opelforum.hu/uploads/1180273880..._133_352577.jpg A nyuszi kölcsön szánkóval érkezett. :D Itt is potyogott valami ilyesmi délelőtt, de semmi sem maradt belőle. Jó, hogy most este megyek Barcsra, hajnalban meg vissza :D Lehet, hogy még nem kellett volna felraknom a nyári gummákat :D (de már nem bírtam magammal, ki is festettem a feliratot) Mentem is, reggel jövök! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 :D Itt is potyogott valami ilyesmi délelőtt, de semmi sem maradt belőle. Jó, hogy most este megyek Barcsra, hajnalban meg vissza :D Lehet, hogy még nem kellett volna felraknom a nyári gummákat :D (de már nem bírtam magammal, ki is festettem a feliratot) Itt is, már süt a nap, de nem volt semmi a hóesés. :D Az esti úttal szerintem nem lesz gond, talán nem lesz fagy. :D A feliratot majd meglessük, valahol itt már olvastam. Örülök, hogy meglett a varázsceruzád, már azt gondoltam elkopott. :D :D Ui.: Jó utat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 hát azért párnapba beletelt még megszótam a 150 et :D :D :D Olvastam Tőled jó vicceket is. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Nagyon tetszik az oldalunk :D Ez jóhír :D Örülök remélem mindenki ígyvan ezzel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Jut eszembe, ezeket is gyorsan felejtsd el! :D Majd megnyugszol kiscsikó! :D Már megvan aki megcsinálja márcsak pénz + idő kell de megleszs hidd el! :D Nemteszek le róla a V6 hangja gyönyörű :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Nagyon tetszik az oldalunk :D Szerintetek a Kori még nem vágja mit jelent ez a szmájli?Hmm...a kis hamis! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Már megvan aki megcsinálja márcsak pénz + idő kell de megleszs hidd el! :D Nemteszek le róla a V6 hangja gyönyörű :D Norbi szerintem a műszaki vizsgára gondolt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Már megvan aki megcsinálja márcsak pénz + idő kell de megleszs hidd el! :D Nemteszek le róla a V6 hangja gyönyörű :D Igen csicsásan ki lesz tágítva az ánuszrózsád ha abba egyszer belenéz egy rendőr vagy KPM-es! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Szerintetek a Kori még nem vágja mit jelent ez a szmájli?Hmm...a kis hamis! :D :D Csak nem, mint langyi szmájli került a köztudatba? :D :D Én sem tudom pontosan, melyik mit jelent, a hozzátartozó gondolat a lényeg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Igen csicsásan ki lesz tágítva az ánuszrózsád ha abba egyszer belenéz egy rendőr vagy KPM-es! :D Bevehetik menjenek az Pesten üssék a parasztokat ne az én kocsimba kukucsoljanak :D :D de lehet ám azt hivatalból is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Bevehetik menjenek az Pesten üssék a parasztokat ne az én kocsimba kukucsoljanak :D :D de lehet ám azt hivatalból is! :D Mit lehet hivatalból? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Mit lehet hivatalból? Átépítés díja meg miegymás de aztat én nemakarom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Átépítés díja meg miegymás de aztat én nemakarom! :D Sosem engedélyeznék közúti használatra az MV6-ot az Astrába szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts