ivannorbi Elküldve Március18, 2008 Szerző Elküldve Március18, 2008 Egy bömössel voltak. És Calis cartársat kísérték el. Nem siklósiak? A calis srác barcsi, a bömössel jövőket nem tudom :D
Xray Elküldve Március18, 2008 Elküldve Március18, 2008 Xray.Látom feltoltad a kaposvári beszámolót. Thx. Hát még jóhogy :D Én úgyfelraknám a Tagokat is HA VÉGRE KÜLDENÉTEK leírást+képeket is :D a dudasla@tolna.net re. Aki még nem küldött! nelegyetek máááá lusták emberek :D
ivannorbi Elküldve Március18, 2008 Szerző Elküldve Március18, 2008 nelegyetek máááá lusták emberek :D :D :D :D :D :D
Lomha 8V Elküldve Március19, 2008 Elküldve Március19, 2008 Akkor ezt elbactam :D Hát ezt el.(monnyon le, monnyon le) :D :D :D
Lomha 8V Elküldve Március19, 2008 Elküldve Március19, 2008 Kornél(mármint a mirage)! A Kadettklubon Doki bont egy A vekit, a belseje nem kell neki.Nem kell valami kis köcölék a Caliba?Ingyen ad mindent, ami nem megy el azt hétvégén kidobja!
ivannorbi Elküldve Március19, 2008 Szerző Elküldve Március19, 2008 Kornél(mármint a mirage)! A Kadettklubon Doki bont egy A vekit, a belseje nem kell neki.Nem kell valami kis köcölék a Caliba?Ingyen ad mindent, ami nem megy el azt hétvégén kidobja! Elektromos napfénytető? Nincs időm tekergetni a kurblit! :D :D :D
Lomha 8V Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 Elektromos napfénytető? Nincs időm tekergetni a kurblit! :D :D :D Az biztos nem, azt simán el lehet adni jó pénzért.
ivannorbi Elküldve Március20, 2008 Szerző Elküldve Március20, 2008 Az biztos nem, azt simán el lehet adni jó pénzért. Hát nem is ingyé gondoltam :D
Xray Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 Kornél(mármint a mirage)! A Kadettklubon Doki bont egy A vekit, a belseje nem kell neki.Nem kell valami kis köcölék a Caliba?Ingyen ad mindent, ami nem megy el azt hétvégén kidobja! Ha van benne az etc-nek a takaró műanyagja nekem az kellene! :D Psze ha van benne ETC egység , ami a vezetőoldalon az ülés melett van !
Stefan Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 Ha van benne az etc-nek a takaró műanyagja nekem az kellene! :D Psze ha van benne ETC egység , ami a vezetőoldalon az ülés melett van ! ETC, mint satöbbi (et cetera)? :D :D
Xray Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 ETC, mint satöbbi (et cetera)? :D :D :D :D kábé! :D :D
hening Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 Kornél(mármint a mirage)! A Kadettklubon Doki bont egy A vekit, a belseje nem kell neki.Nem kell valami kis köcölék a Caliba?Ingyen ad mindent, ami nem megy el azt hétvégén kidobja! Nem tudom, hogy a biztitábla, meg a kábelkötegek csatlakozói megegyeznek-e az Astra-éval. Nekem spec a ködlámpa kapcsoló csatija, meg ennek a vetetékei kellenének a tábláig, és utána is egészen a lámpákig, relével, csatival cuzammen.
kori Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 Elküldtem a bemutatkozásom. Remélem a képeket vhogy elő tudod varázsolni. Ha nem, írj, és küldöm újra.
Xray Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 Elküldtem a bemutatkozásom. Remélem a képeket vhogy elő tudod varázsolni. Ha nem, írj, és küldöm újra. rendben ha hazaértem fel is dobom ! :D Látjátok emberek így köll ezt csinálni egy kis mailocska és bent is lesztek! :D :D
Lomha 8V Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 Nem tudom, hogy a biztitábla, meg a kábelkötegek csatlakozói megegyeznek-e az Astra-éval. Nekem spec a ködlámpa kapcsoló csatija, meg ennek a vetetékei kellenének a tábláig, és utána is egészen a lámpákig, relével, csatival cuzammen. Te ismered az Opeldokit nem?Ő is győri, miért nem beszélsz vele?Ő bontja ezt a Vekit.
opzsolt Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 no kérem ez kerek lett :D klassz ! ezt amúgy külsősök is ,nem reggeltek is olvashatják ? elég személyes dolgok ezek nem ? vagy paranojás vagyok :D de hát az internetnek vannak hátrányai is alapon gondolva ..... a ladára emlékszem Kori ! jól nézett ki :D
kori Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 Köszi. Sztem az a legegyszerűbb, ha nem írsz le olyakat, amit nem szeretnél a nagyközönség elé tárni. Köszsönöm Xray. Szerencsére ráértem megírni,míg nejem soppingolt a tecsóban, lányom pedig húzta a lóbőrt az autóban.
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Szerző Elküldve Március21, 2008 Szombattól (azaz holnaptól) "dolgozok", úgyhogy akkor én is megírom :D
Xray Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 no kérem ez kerek lett :D klassz ! ezt amúgy külsősök is ,nem reggeltek is olvashatják ? elég személyes dolgok ezek nem ? vagy paranojás vagyok :D de hát az internetnek vannak hátrányai is alapon gondolva ..... a ladára emlékszem Kori ! jól nézett ki :D Igen mindenki olvashatja aki rátalál az oldalra. Nincs ebben semmi rossz , egyébként amit kori mondott azt érdemes megfogadni nem írsz olyat amit nem szeretnél , ha más is olvasná! :D
Xray Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 Köszi. Sztem az a legegyszerűbb, ha nem írsz le olyakat, amit nem szeretnél a nagyközönség elé tárni. Köszsönöm Xray. Szerencsére ráértem megírni,míg nejem soppingolt a tecsóban, lányom pedig húzta a lóbőrt az autóban. Nincsmit , és köszi a DVD-t annyi infó van rajta hogy még megsemtudttam nézni minden könyvtárat! :D
Xray Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 Szombattól (azaz holnaptól) "dolgozok", úgyhogy akkor én is megírom :D Hiszem ha látom :D
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Szerző Elküldve Március21, 2008 Hiszem ha látom :D Mit? Hogy dolgozok, vagy hogy megírom? :D Amúgy igazán visszaintegethettél volna, amikor Pakson átmentem tegnap délután és ma reggel! :D
Recommended Posts