kojakarettenetes Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Pancser! :D :D ;) Látiom megint tetszik. :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Annyi hülyeséget írtok, hogy nem is reagálok többre. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1483 Ime akkor az első mediterrános, kedvezményt adó, hivatalos partneretek. Köszönet Korinak a közbenjárásért! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Xray. Kellene a mailcímed, hogy el tudjam küldeni a kaposvári tali beszámolóját. Ma feladtam az Opeles Dvd-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Xray. Kellene a mailcímed, hogy el tudjam küldeni a kaposvári tali beszámolóját. Ma feladtam az Opeles Dvd-t. dudasla@tolna.net ide jöhet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Hát akkor köszi Kori a közbenjárást! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Mail ment. Holnap megírom bemutatkozásom is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 ki tud nekem avator képet csinálni?mert én nem tom lekicsinyiteni!!!akkoi venné a fáradtságot azt megköszönném!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Én IrfanView-ot használok.Tökéletesen megfelel, és free. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 na nekem az kinai meg hüle is vagyok ehez!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 ctrl+R az átméretezés, majd S-sel mented a képet. O-val pedig fájlt tudsz megnyitni. Ha bejön az átméretezés ablaka, akkor a legalsó sorban látod az aktuális méretet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 köszi a segitséget!!!lomha megoldotta!!!mert ö egy ilyen ciki kisfiu :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 köszi a segitséget!!!lomha megoldotta!!!mert ö egy ilyen ciki kisfiu :D :D Szerintem is CIKI. :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Tudod, mit, Kojak? Inkább legyen Lomha ciki, mint cuki! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Boldog névnapot kedves Sörös Sándor barátomnak és ha jól sejtem Alex.79 is egy Sándort takar, úgyhogy neki is.Ha más is Sándor akkor bocsánat, a polgári neveket nem nagyon vágom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 köszi a segitséget!!!lomha megoldotta!!!mert ö egy ilyen ciki kisfiu :D :D Kösz szépen ba*meg! :D Ilyenek a barátok, minek ellenség? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Kösz Lomha a többiek nevében is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Boldog névnapot kedves Sörös Sándor barátomnak és ha jól sejtem Alex.79 is egy Sándort takar, úgyhogy neki is.Ha más is Sándor akkor bocsánat, a polgári neveket nem nagyon vágom. :D Köszönöm! Amint tudok valamit én is feliratkozok a listára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Boldog névnapot a Sándoroknak ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Szerintem is CIKI. :D :D :D :D :D há jóvana!!!ezt benéztem!!cukit akartam irni sztem! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2008 Amíg még nem késő, én is boldog névnapot kívánok az "Alex"-Sanyinknak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Xray.Látom feltoltad a kaposvári beszámolót. Thx. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 há jóvana!!!ezt benéztem!!cukit akartam irni sztem! :D :D Tökmindegy, az is langyi duma! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Xray.Látom feltoltad a kaposvári beszámolót. Thx. Miféle siklósi baráti társaság?Vagy én egyedül is többnek számítok? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Egy bömössel voltak. És Calis cartársat kísérték el. Nem siklósiak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts