opzsolt Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 nekem nem jön be az oldal . mármint nem jelelenik meg a felület . :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március13, 2008 Pedig nekem a rózsaszín jönne be igazán! :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 nekem nem jön be az oldal . mármint nem jelelenik meg a felület . :D Mert most nem megy :D De akkor 10 percíg menni fog legközelebb holnap lessz elérhető! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 szupertitkos oldal :D és akkor ott fogunk fórumozni?? vagy hogy van ez ? nem vágom ... boccsi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 szupertitkos oldal :D és akkor ott fogunk fórumozni?? vagy hogy van ez ? nem vágom ... boccsi :D nem nem oda a Klubb dolgai mennek hírei talik képek tagok stb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 nem nem oda a Klubb dolgai mennek hírei talik képek tagok stb! jaaa ahha (bólogatos szmájli) ! kezdek felhomályosúlni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 ti nem vettétek észre hogy zsír béna szmájlik vannak itt ?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/33489840.jpg#3 szándékosan teszem ide ! ez a felni eladó lenne 7x15 et37 4x100. 40 e a gumi ajándék rajta. szerintem senki el nem jönne érte messzebről mint a dél-dunántúl . :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Pü-ben megírná vki, hogy az AD-át hogy kell feltelepíteni? Az AF pedig 30 napos próbaverzsön. Erre is van orvosság? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 szerintem senki el nem jönne érte messzebről mint a dél-dunántúl . :D Szerintem se. :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 ti nem vettétek észre hogy zsír béna szmájlik vannak itt ?? :D Nagyon ratyik, múltkor megpróbáltam máshonnan linkelni, de nem sikerült pedig biztos lehet valahogy. Más:Mennyi lenne tőled egy F16 váltó féltengelyekkel együtt? 20SEH mocihoz ugyebár.Ja és valami arany középút kellene a rövid és hosszú áttételezés között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Nagyon ratyik, múltkor megpróbáltam máshonnan linkelni, de nem sikerült pedig biztos lehet valahogy. Mondom a titkot! -Ráméssz a linkelni kívánt szmájlira. -Jobb klikk -kép címének másolása -átjössz erre a fórumra, és a hozzászólásodban kép beszúrása (fenn a szmájli legördülő mellett kettővel), jobb klikk, beillesztés. És ennyi volt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Mondom a titkot! -Ráméssz a linkelni kívánt szmájlira. -Jobb klikk -kép címének másolása -átjössz erre a fórumra, és a hozzászólásodban kép beszúrása (fenn a szmájli legördülő mellett kettővel), jobb klikk, beillesztés. És ennyi volt! :D Ez túl bonyolult, maradok a ratyi szmájliknál! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Nagyon ratyik, múltkor megpróbáltam máshonnan linkelni, de nem sikerült pedig biztos lehet valahogy. Más:Mennyi lenne tőled egy F16 váltó féltengelyekkel együtt? 20SEH mocihoz ugyebár.Ja és valami arany középút kellene a rövid és hosszú áttételezés között. nálam sajna drágább mint egy mondjuk kadett klubbos bontós embernél . ott nincs valakinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Ez túl bonyolult, maradok a ratyi szmájliknál! :D hát ez nekem is bonyi :D max mindíg ide írom hogy épp milyen szmájlikat tennék a hsz. em végére vagy közbe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 mennyi bajom van mi??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 nálam sajna drágább mint egy mondjuk kadett klubbos bontós embernél . ott nincs valakinek? Kojaknak nincs, legalábbis olyan ami ne kéne neki!A többi meg mire lejutna hozzám ugyanannyi lenne, ha nem több mint nálad.Apropó, nálad mennyi is?Mennyire drága az a drága? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Kojaknak nincs, legalábbis olyan ami ne kéne neki!A többi meg mire lejutna hozzám ugyanannyi lenne, ha nem több mint nálad.Apropó, nálad mennyi is?Mennyire drága az a drága? :D Én ezt inkább úgy mondanám, hogy van három. Egyik megette a difit, a másiknak kilyukadt a háza, a harmadik meg ott búg, ahol tud. :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Hát klubbon belül is van olyan hogy drága?? ezért klub a klub mert itt kicsit nem úgy kő számolni ahogy álltalában vagy tévedek? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2008 A többi meg mire lejutna hozzám ugyanannyi lenne, ha nem több mint nálad. Honnan kellene lejutnia Hozzád? :D Szerintem ez csak szervezés kérdése, a helyzetedet ismerve nem olyan sürgős a dolog. Én például a jövő héten valószínűleg megyek Pestre, ha már felmegyek, akkor kinézek a Lurdy-hoz is, innentől kezdve ... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2008 Gergő! Nem égettem meg nagyon a retinádat tegnap este, amikor (jó közelről) belevillantottam a szemedbe :D ? Nem szeretném, ha mégegyszer előfordulna ilyen eset, hogy 50 méteren belül kikanyarodsz elém! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Csak nem Lomha sofőrje???? :D :D Mekkora "ÚR" sofőrje is van?? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Mekkora "ÚR" sofőrje is van?? :D :D :D Ennek is megvan a története. :D Kornélék amúgy nagy Opeles família.Jelenleg egy A Omega, B Vectra, Calibra és C Corsa van a családban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2008 A Omega, B Vectra, Calibra és C Corsa Szép sorozat, de a Corsa-t lecserélhetnék egy "D"-re :D (Mivel a Calibra-t nem lehet Dalibra-ra :D -ez elég rossz volt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Szép sorozat, de a Corsa-t lecserélhetnék egy "D"-re :D (Mivel a Calibra-t nem lehet Dalibra-ra :D -ez elég rossz volt) Igazából ez nem "elég rossz" volt, hanem rettenetesen sz*r, de neked elnézzük! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts