Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

ti nem vettétek észre hogy zsír béna szmájlik vannak itt ?? :D

Nagyon ratyik, múltkor megpróbáltam máshonnan linkelni, de nem sikerült pedig biztos lehet valahogy.

Más:Mennyi lenne tőled egy F16 váltó féltengelyekkel együtt? 20SEH mocihoz ugyebár.Ja és valami arany középút kellene a rövid és hosszú áttételezés között.

Megosztás:

Nagyon ratyik, múltkor megpróbáltam máshonnan linkelni, de nem sikerült pedig biztos lehet valahogy.

Mondom a titkot!

-Ráméssz a linkelni kívánt szmájlira.

-Jobb klikk

-kép címének másolása

-átjössz erre a fórumra, és a hozzászólásodban kép beszúrása (fenn a szmájli legördülő mellett kettővel), jobb klikk, beillesztés.

És ennyi volt! :D

Megosztás:

Mondom a titkot!

-Ráméssz a linkelni kívánt szmájlira.

-Jobb klikk

-kép címének másolása

-átjössz erre a fórumra, és a hozzászólásodban kép beszúrása (fenn a szmájli legördülő mellett kettővel), jobb klikk, beillesztés.

És ennyi volt! :D

Ez túl bonyolult, maradok a ratyi szmájliknál! :D

Megosztás:

Más:Mennyi lenne tőled egy F16 váltó féltengelyekkel együtt? 20SEH mocihoz ugyebár.Ja és valami arany középút kellene a rövid és hosszú áttételezés között.

nálam sajna drágább mint egy mondjuk kadett klubbos bontós embernél .

ott nincs valakinek?

Megosztás:

nálam sajna drágább mint egy mondjuk kadett klubbos bontós embernél .

ott nincs valakinek?

Kojaknak nincs, legalábbis olyan ami ne kéne neki!A többi meg mire lejutna hozzám ugyanannyi lenne, ha nem több mint nálad.Apropó, nálad mennyi is?Mennyire drága az a drága? :D

Megosztás:

Kojaknak nincs, legalábbis olyan ami ne kéne neki!A többi meg mire lejutna hozzám ugyanannyi lenne, ha nem több mint nálad.Apropó, nálad mennyi is?Mennyire drága az a drága? :D

Én ezt inkább úgy mondanám, hogy van három. Egyik megette a difit, a másiknak kilyukadt a háza, a harmadik meg ott búg, ahol tud. :D :D :D :D

Megosztás:

A többi meg mire lejutna hozzám ugyanannyi lenne, ha nem több mint nálad.

Honnan kellene lejutnia Hozzád? :D

Szerintem ez csak szervezés kérdése, a helyzetedet ismerve nem olyan sürgős a dolog. Én például a jövő héten valószínűleg megyek Pestre, ha már felmegyek, akkor kinézek a Lurdy-hoz is, innentől kezdve ... :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.