Lomha 8V Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 huha ...akkor én kilépek :D Ő volt a Norbi aznapi jócselekedetének a tárgya. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Hát az a fószer jól bekávézott :D:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március11, 2008 Szerintes is iszonyat volt a tali :D Csak az a másnap sikerűlt egy kicsit másnaposra, no meg izomlázasra :D Hát hiába, ha minden héten lenne egy ilyen tali valszeg fogynék egy kicsit a sok testmozgástól :D Babu, szerintem rajtad nem nagyon látni, ha piás vagy, maximum, hogy feltörnek a tornász előéleted emlékei. :D :D :D "Erre igyunk" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Babu, szerintem rajtad nem nagyon látni, ha piás vagy, maximum, hogy feltörnek a tornász előéleted emlékei. :D :D :D "Erre igyunk" :D Aha, meg olyan vörösek a fülei, hogy attól féltem kigyullad. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március11, 2008 Aha, meg olyan vörösek a fülei, hogy attól féltem kigyullad. :D Ja, én azt hittem, hogy azért vörös ennyire, mert fázik :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Szerintem is maradjon egyelőre a mostani. Igaz, hogy nincs rajt lemenő nap és csaj(ok), de nekem úgy is tetszik. :D Hát azért kelett másikat csinálnom mert a régi elszált a többi adattal együtt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Akkor is írok helyette moderátor úr. Nehogy már kevesebb legyen a kommetem. :D :D Egyébként meg jólvan. :D Írtam az illetékesnek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március11, 2008 :D Jólvan! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 kojak ha van msn vegyél már fel PLS xray78@freemail.hu << ez az msn címem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Van neki emesenje, vagy legalábbis pár hónapja még volt. :D Hú de régen beszéltem már a rettenetes emberrel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 He.. Én is hálás vagyok a találkozó szervezéséért és a jó hangulatért. :D A vörös füleim még nem igazán fantasztikus látvány....Vággyatok csak, mikor túllépek egy szintet hulla sápadt alapon vörös pöttyös lessz a fejem. :D Na azon lehet még vidúlni meg inni is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március11, 2008 A vörös füleim még nem igazán fantasztikus látvány....Vággyatok csak, mikor túllépek egy szintet hulla sápadt alapon vörös pöttyös lessz a fejem. :D Na azon lehet még vidúlni meg inni is.... Már csak ezért is várom a többnapos találkozókat :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Van neki emesenje, vagy legalábbis pár hónapja még volt. :D Hú de régen beszéltem már a rettenetes emberrel :D Van-van. Majd csak beszélünk valamikor. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 MEDITERRÁN HONLAP Na akkor itt mindenki élesben meglesheti! A tagok kézzel lesznek be regelve és a leírásokat is úgy fogom betenni :D Remélem mindenkinek tetszeni fog mert már nincs kedvem átvarriálni! :D A galériában már a kaposvári taliképek ottvannak amit Karesz küldött nekem mailban! Akinek van az PLS dudasla@tolna.net re küldje el aztán abból is csemegézünk! köszike :D A lap ma vagy holnap a végleges helyére fog kerülni! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március13, 2008 Nekem megfelel, bár a szín arra emlékeztet, mint amikor kiment az egyik szín (talán a piros?) a régi Videoton tv-nken :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Nekem megfelel, bár a szín arra emlékeztet, mint amikor kiment az egyik szín (talán a piros?) a régi Videoton tv-nken :D :D :D oké a szín direkt hiszen ez a régió "Örökzöld" :D már sárgát nem is mertem beletenni és nem akartam szürkésfehéretsem mert ugye legyen egyedi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 MEDITERRÁN HONLAP Na akkor itt mindenki élesben meglesheti! A tagok kézzel lesznek be regelve és a leírásokat is úgy fogom betenni :D Remélem mindenkinek tetszeni fog mert már nincs kedvem átvarriálni! :D A galériában már a kaposvári taliképek ottvannak amit Karesz küldött nekem mailban! Akinek van az PLS dudasla@tolna.net re küldje el aztán abból is csemegézünk! köszike :D A lap ma vagy holnap a végleges helyére fog kerülni! :D ;) :D Borzalmas a színe! :D Csak, hogy ne hagyjam szó nélkül... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Végre megnéztem a dvd-t amit Xraytől kaptunk. Az omi kezelési kézikönyvet még én szkenneltem be régen, de csak a 96 utánikhoz jó, mert előtte más a távirányító. Amúgy én a szerelési útmutatót, kb 310 oldalt szkenneltem be. Ha lesz időm holnap postára adom amire kiírtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Egy gyors észrevétel,a lappal kapcsolatban A Cosmo klubkártya is Enjoy néven szerepel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Egy gyors észrevétel,a lappal kapcsolatban A Cosmo klubkártya is Enjoy néven szerepel. :D A lap nekem is tecc, azonban nekem is van egy észrevételem, a galériában az Alapító tali-ban alapíó van írva. Nekem nincs a színével semmi bajom. :D Szép munkát végeztél Laci, kösz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Borzalmas a színe! :D Csak, hogy ne hagyjam szó nélkül... :D N.Y A.S.G.E.M :D:lol::D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Egy gyors észrevétel,a lappal kapcsolatban A Cosmo klubkártya is Enjoy néven szerepel. :D Te nem mediterrán klubtag vagy... hmm :D :D :D Javítva köszi hogy szóltál! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Végre megnéztem a dvd-t amit Xraytől kaptunk. Az omi kezelési kézikönyvet még én szkenneltem be régen, de csak a 96 utánikhoz jó, mert előtte más a távirányító. Amúgy én a szerelési útmutatót, kb 310 oldalt szkenneltem be. Ha lesz időm holnap postára adom amire kiírtam. Oké Kori thx :D A címet PÜ ben adom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Borzalmas a színe! :D Csak, hogy ne hagyjam szó nélkül... :D Én sem bííírom a ződet :D , eddig az eredeti tetszett legjobban. Biztos sok munka van benne, nem ám megsértődni, ez csak egy vélemény. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Én sem bííírom a ződet :D , eddig az eredeti tetszett legjobban. Biztos sok munka van benne, nem ám megsértődni, ez csak egy vélemény. :D Nemsértődöm én meg , dehát olyan úgysem lessz hogy mindíg minden tetszik mindenkinek! :D Akkor kaptok egy szürkét és ennyi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts