Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Szerintes is iszonyat volt a tali :D

Csak az a másnap sikerűlt egy kicsit másnaposra, no meg izomlázasra :D

Hát hiába, ha minden héten lenne egy ilyen tali valszeg fogynék egy kicsit a sok testmozgástól :D

Babu, szerintem rajtad nem nagyon látni, ha piás vagy, maximum, hogy feltörnek a tornász előéleted emlékei. :D :D :D

"Erre igyunk" :D

Megosztás:

He.. Én is hálás vagyok a találkozó szervezéséért és a jó hangulatért. :D

A vörös füleim még nem igazán fantasztikus látvány....Vággyatok csak, mikor túllépek egy szintet hulla sápadt alapon vörös pöttyös lessz a fejem. :D

Na azon lehet még vidúlni meg inni is....

Megosztás:

MEDITERRÁN HONLAP Na akkor itt mindenki élesben meglesheti! A tagok kézzel lesznek be regelve és a leírásokat is úgy fogom betenni :D Remélem mindenkinek tetszeni fog mert már nincs kedvem átvarriálni! :D A galériában már a kaposvári taliképek ottvannak amit Karesz küldött nekem mailban! Akinek van az PLS dudasla@tolna.net re küldje el aztán abból is csemegézünk! köszike :D A lap ma vagy holnap a végleges helyére fog kerülni! :D :D :D
Megosztás:

Nekem megfelel, bár a szín arra emlékeztet, mint amikor kiment az egyik szín (talán a piros?) a régi Videoton tv-nken :D :D

:D oké a szín direkt hiszen ez a régió "Örökzöld" :D már sárgát nem is mertem beletenni és nem akartam szürkésfehéretsem mert ugye legyen egyedi! :D

Megosztás:

MEDITERRÁN HONLAP Na akkor itt mindenki élesben meglesheti! A tagok kézzel lesznek be regelve és a leírásokat is úgy fogom betenni :D Remélem mindenkinek tetszeni fog mert már nincs kedvem átvarriálni! :D A galériában már a kaposvári taliképek ottvannak amit Karesz küldött nekem mailban! Akinek van az PLS dudasla@tolna.net re küldje el aztán abból is csemegézünk! köszike :D A lap ma vagy holnap a végleges helyére fog kerülni! :D ;) :D

Borzalmas a színe! :D Csak, hogy ne hagyjam szó nélkül... :D

Megosztás:

Végre megnéztem a dvd-t amit Xraytől kaptunk. Az omi kezelési kézikönyvet még én szkenneltem be régen, de csak a 96 utánikhoz jó, mert előtte más a távirányító. Amúgy én a szerelési útmutatót, kb 310 oldalt szkenneltem be. Ha lesz időm holnap postára adom amire kiírtam.

Megosztás:

Egy gyors észrevétel,a lappal kapcsolatban

A Cosmo klubkártya is Enjoy néven szerepel. :D

A lap nekem is tecc, azonban nekem is van egy észrevételem, a galériában az Alapító tali-ban alapíó van írva.

Nekem nincs a színével semmi bajom. :D Szép munkát végeztél Laci, kösz. :D

Megosztás:

Végre megnéztem a dvd-t amit Xraytől kaptunk. Az omi kezelési kézikönyvet még én szkenneltem be régen, de csak a 96 utánikhoz jó, mert előtte más a távirányító. Amúgy én a szerelési útmutatót, kb 310 oldalt szkenneltem be. Ha lesz időm holnap postára adom amire kiírtam.

Oké Kori thx :D A címet PÜ ben adom! :D

Megosztás:

Én sem bííírom a ződet :D , eddig az eredeti tetszett legjobban.

Biztos sok munka van benne, nem ám megsértődni, ez csak egy vélemény. :D

Nemsértődöm én meg , dehát olyan úgysem lessz hogy mindíg minden tetszik mindenkinek! :D Akkor kaptok egy szürkét és ennyi!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.