Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Mi is 10-15 perce értünk haza. Jó volt a tali, örülök, hogy megismerkedhettem személyesen is a gárdával.:D Bár tudom, hogy kissé korán el kellett jönnünk, amit sajnálok, de a kölkök már félúton aludtak. ;)

Olyan 20-ad rangú utakon jöttünk, hogy rosszabb volt mint a hk vez pálya rombolt terepszakasza.:D

Meg az a rengeteg gyökér aki nem képes levenni a távfényt, majd kifolyt a szemem néha. :D

Összességében örülök, hogy ott lehettem, és találkoztam Veletek. Köszönöm. :D

Mi is örülünk, hogy itt voltatok. :D

Ennyire rossz volt az út? Úgy emlékeztem, hogy csak az átkötő út rossz Marcaliig. Bocs. :D

Köszönjük az aláírást is. :D

A távfényről csak annyit: "Ha száz évig nem születik hülye ember, akkor is marad !"

Megosztás:

Mi is örülünk, hogy itt voltatok. :D

Ennyire rossz volt az út? Úgy emlékeztem, hogy csak az átkötő út rossz Marcaliig. Bocs. :D

Köszönjük az aláírást is. :D

A távfényről csak annyit: "Ha száz évig nem születik hülye ember, akkor is marad !"

Az a helyzet, hogy nem csak Marcali felé "rövidítettünk". :D A Sümeg-Devecser-Pápa rombolt terepszakasz rosszabb volt. :D

Annyira nem volt rossz az átkötő Marcaliig, mert nálam nem volt senki sem gyorsabb. :D

Megosztás:

Besz@rt a 40Gb-s hdd ez még hagyján.... De az ÖSSZES OPELES motyóm azon volt :D :D :D A honlap is .......... :D :D :D ;)

fényképek minden,,, Még jó hogy a DVD-t kiírtam előtte nektek ;) Na nekiálok ismét a Lapnak szóval türelem srácok remélem hamar meglessz ismét! :D

Megosztás:

Besz@rt a 40Gb-s hdd ez még hagyján.... De az ÖSSZES OPELES motyóm azon volt :D :D :D A honlap is .......... :D :D :D ;)

fényképek minden,,, Még jó hogy a DVD-t kiírtam előtte nektek ;) Na nekiálok ismét a Lapnak szóval türelem srácok remélem hamar meglessz ismét! :D

Az nem jó. Mennyire szart be? Vissza tudod még szedni?

Megosztás:

Ebben a progiban sincs benne a 20SEH motor!Néha úgy érzem, hogy ez a motor valójában nem is létezett! :D De viszont benne vannak az alváz méretek! :D Nagyon sukár! Xray, írd meg lécci PÜ-ben, hogy kell felrakni az AD-t, mert én már 3x próbáltam, de nem akar működni.Pedig úgy csinálom ahogy írva vagyon(de ezek szerint mégsem :D ).

Megosztás:

Naaa, nem kell a rossz duma, hogy a busz miatt! :D Amúgy 21:30-kor indult, azért írtam, hogy 21:15-re kéne Pécsen lennem, csak közben elfelejtettem az elfogyasztott söricilin és boricilin hatására! :D Nem paráztam amúgy, érzed te ezt a gépet, de egy keményebb futómű tényleg jó lenne, billegett a bódé rendesen.

Ez sajnos családi verda, úgyhogy csak a kinézethez nyúlhatok, a komfortosságot csak javítani szabad, rontani nem. :D

Amúgy milyen volt a nőnapi buli?

Megosztás:

Ez sajnos családi verda, úgyhogy csak a kinézethez nyúlhatok, a komfortosságot csak javítani szabad, rontani nem. :D

Amúgy milyen volt a nőnapi buli?

Hát eléggé letittyent állapotban értem oda, úgyhogy nem élveztem annyira, de amúgy jó sokan voltak meg a zene is tűrhető volt.Csak én voltam olyan mint a mosott sz*r. :D

Megosztás:

Ebben a progiban sincs benne a 20SEH motor!Néha úgy érzem, hogy ez a motor valójában nem is létezett! :D De viszont benne vannak az alváz méretek! :D Nagyon sukár! Xray, írd meg lécci PÜ-ben, hogy kell felrakni az AD-t, mert én már 3x próbáltam, de nem akar működni.Pedig úgy csinálom ahogy írva vagyon(de ezek szerint mégsem :D ).

Vissza kell álítani a dááátumot , 1 évvel! és menni kell! valamint a törést mbemásolni! :D

Megosztás:

[]http://kepfeltoltes.hu/080309/lap_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Az újnál újabb újlap :D ami elveszett az helyett ilyen lesz akkor jöhet kinek nem és kinek igen! a logó még nincs kész sokat kell vele tökölni de meglesz! :D

Az előzőnek kicsit vidámabb volt a színe. És ki ne találja senki, hogy konzervatív vagyok. A másik sem volt még 2 hetes... :D :D :D :D :D

Megosztás:

Az előzőnek kicsit vidámabb volt a színe. És ki ne találja senki, hogy konzervatív vagyok. A másik sem volt még 2 hetes... :D :D :D :D :D

Szerintem is maradjon egyelőre a mostani.

Igaz, hogy nincs rajt lemenő nap és csaj(ok), de nekem úgy is tetszik. :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.