opzsolt Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Nincs harag. Vén trotty. :) :D :D :D :P na ez két sörödbe került ! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Ez a langyi szmájli? :D Sanyi tucc valamit ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Inkább azt mondd meg, hogy hol van az a hogyan lettem opeles feltöltés. El akarom olvasni, hogy --> :) <-- barátunk hogyan lett opeles. :D :D Na, ez két sörödbe került! :P ;) (a'la opelzsolt :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 ne mán!A Kadettklubon ez a Gpetee gyerek...ha ezt nem ütöm meg egyszer akkor senkit!Nem is válaszolok neki már, mert innen csak az anyázás jön... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Khm Maci ez még nem lett volna publikus :D :D majd ha kész! :) Az a cím csak adíg van még dolgozom rajta ezt a többieknek mondom szal majd ha a hején lessz akkor azon a címen lessz elérhető mint a másik! szori, csak ahogy kerestem, ezt dobta a gép, nem is figyeltem, hogy ez melyik. ui: köszi a délelőtti helpet. Az a bibi is úgy tűnik, magától rendbejött... délután írkáltam még a fejlesztőjének, hogy mi a baj, aztán most meg megy. Semmi hiba. jah, majd ha rájövünk, hogy oldjuk meg amit akarunk még vele, keresni foglak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 ne mán!A Kadettklubon ez a Gpetee gyerek...ha ezt nem ütöm meg egyszer akkor senkit!Nem is válaszolok neki már, mert innen csak az anyázás jön... :) Nahát, ez a "ne mán" hogyan került oda?Én azt írtam oda, hogy "ne mán".Érdekes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Nahát, ez a "ne mán" hogyan került oda?Én azt írtam oda, hogy "ne mán".Érdekes... MOST MI A RÁK EZ??? :) :D :D Nagyon kész, egy bizonyos szót nem lehet beírni!Azt, hogy b.a.s.s.z.u.s.! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március7, 2008 Nem lehet itt ocsmánykodni csak úgy! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Nem lehet itt ocsmánykodni csak úgy! :D De ebben mi az ocsmány? :D Pl: Dübörög a mélyládámból a "bizonyos szó"!Nem értem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március7, 2008 De ebben mi az ocsmány? :D Pl: Dübörög a mélyládámból a "bizonyos szó"!Nem értem. :) Túlérzékeny a rendszer! :D Akkor úgy kell írni, hogy dübörög a mély hang! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március7, 2008 :) :D :D Köszi! Na jóéjszakát Mediterrán Opel Club, aztán holnapra mindenki aludja ki magát!(ha már én meg a Norbi nem tesszük :D ) Ne is mondd! Most jutott eszembe, hogy megígértem a Zasszonynak, hogy ma (illetve már tegnap) felmosom a konyhát meg az előszobát! Még szerencse, hogy nem nagy! Megyek is! A holnapi kimenőért legalább ennyit illene megtennem! Na jóccakát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 ne mán!A Kadettklubon ez a Gpetee gyerek...ha ezt nem ütöm meg egyszer akkor senkit!Nem is válaszolok neki már, mert innen csak az anyázás jön... :) Mi a gond véle ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Mi a gond véle ? :D Röviden annyi a lényeg, hogy a múltkor az egyik srácnak beállt a hátsó kerék és mondtuk meki, hogy vagy csapágy vagy fék!Erre ő megszólalt, hogy biztos nem csapágy, mert ő egyszer 12.000-et ment búgó csapággyal!És akkor finoman közöltem vele, hogy milyen érdekes, hogy egész nap teleírja a fórumot ilyen okoskodó műszaki habladumával és 12.000-et megy síró csapággyal!Na ezen felfortyant kicsit, de az elsimult.Tegnap beírta, hogy váltó jó, kuplung jó stb., mégse megy az autó!Erre beírtam neki, hogy most állt be az a bizonyos csapágy és egy mosoly szmájlit is odaböktem, ami köztudottan nem a fikázás jele.Erre megint nekiállt pattogni és ezzel nálam elásta magát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Röviden annyi a lényeg, hogy a múltkor az egyik srácnak beállt a hátsó kerék és mondtuk meki, hogy vagy csapágy vagy fék!Erre ő megszólalt, hogy biztos nem csapágy, mert ő egyszer 12.000-et ment búgó csapággyal!És akkor finoman közöltem vele, hogy milyen érdekes, hogy egész nap teleírja a fórumot ilyen okoskodó műszaki habladumával és 12.000-et megy síró csapággyal!Na ezen felfortyant kicsit, de az elsimult.Tegnap beírta, hogy váltó jó, kuplung jó stb., mégse megy az autó!Erre beírtam neki, hogy most állt be az a bizonyos csapágy és egy mosoly szmájlit is odaböktem, ami köztudottan nem a fikázás jele.Erre megint nekiállt pattogni és ezzel nálam elásta magát... Kombiban is búg a csapágy elég rég óta, ha ráterhelődik arra az oldalra a tömeg, de eszembe nem jutna, hogy beírja ez így a világ végéig el fog menni :D Amúgy szeressük azokat, akiket nem lehet meggyőzni arról, hogy tán nincs mindig igaza :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Kombiban is búg a csapágy elég rég óta, ha ráterhelődik arra az oldalra a tömeg, de eszembe nem jutna, hogy beírja ez így a világ végéig el fog menni :D Amúgy szeressük azokat, akiket nem lehet meggyőzni arról, hogy tán nincs mindig igaza :D Nem vagyok kötekedős amúgy, a legnagyobb szívatásokat is röhögve viselem mert jó poén(kérdezd a Kojakot :D ).De van amikor nem tudom magamban tartani.Az idegesített fel, hogy ez a gyerek nagyon nagy műszaki gurunak adja elő magát és 12.000-et ment síró csapággyal!Az ilyen kontrasztos dolgokat én nem bírom.Ja és tegnap még beírta, hogy most nem érti a viccet, mert olyan ideges, hogy már szétrúgdosta a kocsin az ajtót.Na az ilyen az én szememben nem ember! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 ....Nem vagyok kötekedős amúgy, a legnagyobb szívatásokat is röhögve viselem mert jó poén(kérdezd a Kojakot :D ).... Amikor elmértem egy kanyart a Hősöknél, akkor mi is csak röhögni tudtunk, bár Gellért eltolt egy bázd meg Pista mondatot is :D :D ....Ja és tegnap még beírta, hogy most nem érti a viccet, mert olyan ideges, hogy már szétrúgdosta a kocsin az ajtót.Na az ilyen az én szememben nem ember! Mondjuk ha ideges, akkó nem tudom miért fórumozik. De mondjuk hallotunk már olyanról, hogy valaki egy egeret gyilkolt le, mert ideges volt :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Amikor elmértem egy kanyart a Hősöknél, akkor mi is csak röhögni tudtunk, bár Gellért eltolt egy bázd meg Pista mondatot is :D :D Mondjuk ha ideges, akkó nem tudom miért fórumozik. De mondjuk hallotunk már olyanról, hogy valaki egy egeret gyilkolt le, mert ideges volt :D :D Egyszer egyik haverom a Tesco előtti tűzcsapot mérte be ugyanígy! :D De nem nevettünk...mert röhögtünk! :D Aztán éjjel felnit keresgettünk rá, mert az apja kocsija volt és kinyírta volna.Én ha ideges vagyok, azt általában a billentyűzetem bánja meg!Csak úgy röpködnek a gombok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Egyszer egyik haverom a Tesco előtti tűzcsapot mérte be ugyanígy! :D De nem nevettünk...mert röhögtünk! :D Aztán éjjel felnit keresgettünk rá, mert az apja kocsija volt és kinyírta volna.Én ha ideges vagyok, azt általában a billentyűzetem bánja meg!Csak úgy röpködnek a gombok! :D Csak csúsztunk és csúsztunk és csúsztunk és csúsztunk, rohadt járda meg nem akart közreműködni, nem ugrott arébb :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Csak csúsztunk és csúsztunk és csúsztunk és csúsztunk, rohadt járda meg nem akart közreműködni, nem ugrott arébb :D :D Hát elég baj volt ez neked ahogy látom :D Uniós előírás az ugrálós járda! :D A meditali nagyon jó volt csak k..va szarul voltam... és vagyok... rohadtt vírus! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Hát elég baj volt ez neked ahogy látom :D Uniós előírás az ugrálós járda! :D A meditali nagyon jó volt csak k..va szarul voltam... és vagyok... rohadtt vírus! Mi is 10-15 perce értünk haza. Jó volt a tali, örülök, hogy megismerkedhettem személyesen is a gárdával.:D Bár tudom, hogy kissé korán el kellett jönnünk, amit sajnálok, de a kölkök már félúton aludtak. :D Olyan 20-ad rangú utakon jöttünk, hogy rosszabb volt mint a hk vez pálya rombolt terepszakasza.:D Meg az a rengeteg gyökér aki nem képes levenni a távfényt, majd kifolyt a szemem néha. :D Összességében örülök, hogy ott lehettem, és találkoztam Veletek. Köszönöm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 ....Hát elég baj volt ez neked ahogy látom.... Nem kell vízes úton gyorsan kanyarodni és akkor nincs ez :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Hát elég baj volt ez neked ahogy látom :D Uniós előírás az ugrálós járda! :D A meditali nagyon jó volt csak k..va szarul voltam... és vagyok... rohadtt vírus! Jaja. Jó kis buli volt. Főleg a sok fénykép. Ugye Babu??? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 ....Ugye Babu??? :D :D :D.... Mondjuk eddig nem fáradt el nagyon a sok fórumon megejtett hozzászólás megírásába :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 :D :D ez egy sörödbe került ! :D Zsolti! Ekkora mennyiséghez nem kell bankár? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Zsolti! Ekkora mennyiséghez nem kell bankár? :D há mondasz valamit ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts