Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ezt már rég megcsináltam!Valaki próbáljon írni rám egy megjegyzést, vagy valami.Még mindig azt írja, hogy nem engedélyeztem.

Biztos ezt akarod ?? :):lol:

Elküldve
Bázkee beírtad?? :) :D azt a leborult szivarvégét :D Lomha valami kontrát nyomass b@..ki nehagyd magad :D

A lehetőség adott! :P

Csak miatta én is engedélyeztem a megjegyzéseket ;) :D

Elküldve
Na akkor jöhetnek mailban képek+leírás mindenkitől megvan a hozzáférés és akkor kezdjük el feltöltögetni a tagokat,,, na nem fog gyorsan menni mert ismerkedem a dolokkal egyenlőre.. szal türelem mert én másrendszerű oldalt használok de mndenki kintlessz időben! :) dudasla@tolna.net tárgyként a nicket írjátok pls :D

Ha belefér, ezeket is feltehetnéd, a többi mellé: Megalakulás

Ha valamelyik képből több is van, lehet elég egy is. Így egy kivétellel az összes alapító aláírása megvan(lenne). :D

Elküldve
Ha belefér, ezeket is feltehetnéd, a többi mellé: Megalakulás

Ha valamelyik képből több is van, lehet elég egy is. Így egy kivétellel az összes alapító aláírása megvan(lenne). :D

Oké , na szal ismerkedős a téma türelem :) meglessz minden!

Elküldve
Eszembe sem jutott a provokáció. :) :D :D :D

Amúgy honnan mentitek az egyéb szmálylikat???

Az alap szmájlik felett van egy ilyen, hogy "Összes Hangulatjel mutatása"!Katt rá, és előjönnek, hasonlóan mint a Kadettklubon.De bárhonnan menthetsz át szerintem.

Elküldve

Remélem szombatra jobban leszek tegnap 39,3 lázam volt :) valami vírusos sz@..ság.. úgyhogy puszit szombaton nemkaptok :D:lol:

Elküldve
Lapos szervoszíj kell és a generátorra ékszíj ugye???

A generátor szíj keresztbordás , a szervószíj hosszanti de ha mondod hogy 92 Astrához C20XE motorhoz kell amiben nincs klíma akkor tudni fogják! :) Köszönöm előre is remélem ma vagy holnap reggel a lóvét tom utalni!

Elküldve
A generátor szíj keresztbordás , a szervószíj hosszanti de ha mondod hogy 92 Astrához C20XE motorhoz kell amiben nincs klíma akkor tudni fogják! :) Köszönöm előre is remélem ma vagy holnap reggel a lóvét tom utalni!

generátorszíj 5396

szervoszíj 1115 = 6511

x 0.7 = 4557 Ft lenne a két szíj

Elküldve
A megbeszélt dolgok DVD-re nyomatva 5 db remélem elég! :D

Köcce :) . És próbálj meg rendbejönni szombatig, ne szégyengess minket, hogy holmi 39,3-al nem jössz el. :D

Elküldve
Köcce :) . És próbálj meg rendbejönni szombatig, ne szégyengess minket, hogy holmi 39,3-al nem jössz el. :D

Addígra kikúrálom maga :D Mamár csak 37 de az is lehet szombatig meg kihülök :D

Elküldve
generátorszíj 5396

szervoszíj 1115 = 6511

x 0.7 = 4557 Ft lenne a két szíj

Psze kell nálunk 6000 lenne a 2 de mondom vagy ma vagy holnap utalok addíg PÜ ben dobj egy számlaszámot, ne a te szebedből menjen ki tudom én miylen sz@r ... másra várni :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.