Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  Lomha 8V írta:
Ezt már rég megcsináltam!Valaki próbáljon írni rám egy megjegyzést, vagy valami.Még mindig azt írja, hogy nem engedélyeztem.

Biztos ezt akarod ?? :):lol:

Elküldve
  Xray írta:
Bázkee beírtad?? :) :D azt a leborult szivarvégét :D Lomha valami kontrát nyomass b@..ki nehagyd magad :D

A lehetőség adott! :P

Csak miatta én is engedélyeztem a megjegyzéseket ;) :D

Elküldve
  ivannorbi írta:
A lehetőség adott! :)

Csak miatta én is engedélyeztem a megjegyzéseket :D :P

Tudom olvastam... :D Csak OFF-olok kicst :D

Elküldve
  Xray írta:
Na akkor jöhetnek mailban képek+leírás mindenkitől megvan a hozzáférés és akkor kezdjük el feltöltögetni a tagokat,,, na nem fog gyorsan menni mert ismerkedem a dolokkal egyenlőre.. szal türelem mert én másrendszerű oldalt használok de mndenki kintlessz időben! :) dudasla@tolna.net tárgyként a nicket írjátok pls :D

Ha belefér, ezeket is feltehetnéd, a többi mellé: Megalakulás

Ha valamelyik képből több is van, lehet elég egy is. Így egy kivétellel az összes alapító aláírása megvan(lenne). :D

Elküldve
  Tiu írta:
Ha belefér, ezeket is feltehetnéd, a többi mellé: Megalakulás

Ha valamelyik képből több is van, lehet elég egy is. Így egy kivétellel az összes alapító aláírása megvan(lenne). :D

Oké , na szal ismerkedős a téma türelem :) meglessz minden!

Elküldve
  kojakarettenetes írta:
Kellenek akkor a szíjak???

Természetesen, PÜ ben küldj egy számlaszámot és ma vagy holnap elutalom a manit! :) Köszi!:D

Elküldve
  kojakarettenetes írta:
Eszembe sem jutott a provokáció. :) :D :D :D

Amúgy honnan mentitek az egyéb szmálylikat???

Az alap szmájlik felett van egy ilyen, hogy "Összes Hangulatjel mutatása"!Katt rá, és előjönnek, hasonlóan mint a Kadettklubon.De bárhonnan menthetsz át szerintem.

Elküldve

Remélem szombatra jobban leszek tegnap 39,3 lázam volt :) valami vírusos sz@..ság.. úgyhogy puszit szombaton nemkaptok :D:lol:

Elküldve
  kojakarettenetes írta:
Lapos szervoszíj kell és a generátorra ékszíj ugye???

A generátor szíj keresztbordás , a szervószíj hosszanti de ha mondod hogy 92 Astrához C20XE motorhoz kell amiben nincs klíma akkor tudni fogják! :) Köszönöm előre is remélem ma vagy holnap reggel a lóvét tom utalni!

Elküldve
  Xray írta:
A generátor szíj keresztbordás , a szervószíj hosszanti de ha mondod hogy 92 Astrához C20XE motorhoz kell amiben nincs klíma akkor tudni fogják! :) Köszönöm előre is remélem ma vagy holnap reggel a lóvét tom utalni!

generátorszíj 5396

szervoszíj 1115 = 6511

x 0.7 = 4557 Ft lenne a két szíj

Elküldve
  Xray írta:
A megbeszélt dolgok DVD-re nyomatva 5 db remélem elég! :D

Köcce :) . És próbálj meg rendbejönni szombatig, ne szégyengess minket, hogy holmi 39,3-al nem jössz el. :D

Elküldve
  Lomha 8V írta:
Köcce :) . És próbálj meg rendbejönni szombatig, ne szégyengess minket, hogy holmi 39,3-al nem jössz el. :D

Addígra kikúrálom maga :D Mamár csak 37 de az is lehet szombatig meg kihülök :D

Elküldve
  kojakarettenetes írta:
generátorszíj 5396

szervoszíj 1115 = 6511

x 0.7 = 4557 Ft lenne a két szíj

Psze kell nálunk 6000 lenne a 2 de mondom vagy ma vagy holnap utalok addíg PÜ ben dobj egy számlaszámot, ne a te szebedből menjen ki tudom én miylen sz@r ... másra várni :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.