Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Te azért jegyzed meg nehezen mert a ráják már ráhúzódtak az agyadra! :) Tényleg, te jössz a talira?

Én ezt most kihagyom. Megy le a műhelybe a szekér (akkor le is mérem egyuttal neked :D), és ott szeretném tölteni minden egyes szabad percemet. :D

Elküldve
Megnyomtam vagy 20x, de nekem még mindig feketekontúrosnemszépes, miért nem halványodik mint az eredeti?Xray, félre ne értsd, nem buzgálni akarlak és amúgy is köszi, hogy szenvedtél vele.

Kedves Lomha kolléga legyen szíves azt a böngészőt úgy beálítani hogy minden idításkor hasonlítsa össze a gyorsítótárban lévő adatokat az oldalonlévő adatokkal :D Amúgy nemtom milyen recéről beszélünk de én még 1024*768 ban sem 800*600 ban sem láttam recét :)

Elküldve
Mi ez a tojás alakú mote logó??? :)

Nemmondod! :D Nem baj, csak összehozzuk :D . Akkor kapd ezt le mert ezen már nincs kontúr és tojástalanítsd, az én szemem már lehet, hogy kevés ehhez! :D

Elküldve
Mi ez a tojás alakú MOTE logó??? :) és ez most mitől NEM pixeles körbe :D na nekem ennél a pontnál van a stopp tegyetek barátaim olyan logót amilyet csak akartok felelőlem lehet sárgadinnye is is rajta :D

Ööö, valamit félreértettél.Nem a pixelesség volt már a probléma, hanem a fekete kontúr ami az eredeti logón nincs.Azt én leszedtem, csak a kör formáját kéne belőni ha tojásos.

Elküldve
Ööö, valamit félreértettél.Nem a pixelesség volt már a probléma, hanem a fekete kontúr ami az eredeti logón nincs.Azt én leszedtem, csak a kör formáját kéne belőni ha tojásos.

Az azért van hogy valahogy mutasson is :) Mivel a zöld alapon ottvan ezért tettem a MOTE emblémára is hogy valahogy kinézzen, de mondom inenntől kezdve a ti bulitok én itt kiszáltam a logo farigcsából :D

Elküldve
Részemről passz! :)

Még nem foglalkoztam vele, most hirtelen nem találtam meg.

Én is töviről hegyire átnéztem már a beállításokat, a vezérlőpultot, de semmit nem találtam! :D

Elküldve
Én is töviről hegyire átnéztem már a beállításokat, a vezérlőpultot, de semmit nem találtam! :)

De a profilodban mihez szerenéd ha hozzátudnának szólni??! :D

Elküldve
Az azért van hogy valahogy mutasson is :) Mivel a zöld alapon ottvan ezért tettem a MOTE emblémára is hogy valahogy kinézzen, de mondom inenntől kezdve a ti bulitok én itt kiszáltam a logo farigcsából :D

Figyeld meg, hogy annyi bajuk lesz azzal a körrel, hogy megint követelik azt a langyi sárga izét... :D :D :P ;)

Elküldve
Figyeld meg, hogy annyi bajuk lesz azzal a körrel, hogy megint követelik azt a langyi sárga izét... :D :P ;) :D

:D:lol: Valószínű megen kezdik :D :)

Elküldve
:) :D Akkor majd itt is kell címerezni :D :D

de a kombánj hogy fér hozzá majd aratáskor az kérdéses ;) :P ;)

Amúgy kisbusz volt, tele emberrel, mikor megláttam a növényzetet elkezdtem hangosan röhögni!Furán néztek, de nem baj. :D

Elküldve
Hogy tudom a profilomban beállítani, hogy engedélyezze a megjegyzéseket?

Roppant érdekes kérdés.

Szerintem így kellene működnie :

Vezérlőpult > Személyes adatok > Személyes portál beállitások > Moderátori eszközök > Új megjegyzés > Bekapcsolva

Elküldve
Roppant érdekes kérdés.

Szerintem így kellene működnie :

Vezérlőpult > Személyes adatok > Személyes portál beállitások > Moderátori eszközök > Új megjegyzés > Bekapcsolva

Ezt már rég megcsináltam!Valaki próbáljon írni rám egy megjegyzést, vagy valami.Még mindig azt írja, hogy nem engedélyeztem.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.