Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ha a Zsoltnak is tetszik a 9-es, akkor átmehetünk oda, és akkor nagyobb lesz az előnyünk a fostosokkal szemben :)

Nana nemám itten bundázunk :D Legyen csak sajátvélemény :D

Elküldve
Hát ha disznó lennék bejönne ez a moslék szín. :)

Kinek a pap kinek a papné... nekem a lánya :D l, de akkor csinálj párat és lássuk a medvét :D

Elküldve
Kinek a pap kinek a papné... nekem a lánya :D l, de akkor csinálj párat és lássuk a medvét :)

Akkor csinálnék, ha egyik sem tetszene, de a 8. és 9. rendben van, tehát nem csinálok, csak kampányolok. :D

Elküldve
Akkor csinálnék, ha egyik sem tetszene, de a 8. és 9. rendben van, tehát nem csinálok, csak kampányolok. :D

oké oké :D Akkor Hajrá ZŐŐŐDDDDDDD mert a fo*stosok is számítanak.. tescoo... :D :)

Elküldve
Meg azért, mert nekem is volt KADETT-em, 2 is. :D

Jut eszembe olvastam a Kadettklubb forumán, hogy vmi váltóház kell neked B.I.G.-től. Vagy ez már nem aktuális? :)

Inkább nem sürgős. De aktuális. Majd Dunaújvárosban átveszem májusban. Miért kérdezted???

Elküldve
Engem meg kihagy.

A 9-es is langyi.... :P ;) :D ;)

:D Te meg mit műveltél itten? ivannorbi

Akkor itt tartunk most:

Logószavazás:

1.

2. Xray,hening, Kojak

3. Tiu, kori

4.

5.

6.

7.

8. ivannorbi,opzsolt,Lomha 8V

9. Alex.79

10.

Szerk.: Jajjjj ... ez a Moderátor Úr mindent kiszínez. :) :D :D

Elküldve

Hajrá zőőd hajrá hajrá :D Eléggé megoszlanak itten a sztájlos ízlések :) kinek a f*s színű kinek a langyis, kinek a bágyadtt sárga :D Na ezérjó ez hogy senkise egyforma :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.