Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
8 as 10 es :)

kicsi matricát hogyan lehetne ebből csinálni ? vízállót természetesen . (nem a jet sky re akarom :D )

lehet,kicsit meg kell nagyobítani vagy nagyobba megcsinálni hogy ne legyen pixeles nyomtatáskor sztem megoldható csak VÁLASZATOk :D

Elküldve
lehet,kicsit meg kell nagyobítani vagy nagyobba megcsinálni hogy ne legyen pixeles nyomtatáskor sztem megoldható csak VÁLASZATOk :)

na ez jól hangzik ! csak időálás álló legyen vagy hogy mondjam ....

Elküldve

Hali, megjöttem!mélykék, erre a péntekre tevődik a befizetés, bocsánat de nem volt betervezve ez a netzavar, elvitte a tagságra szánt pénzt.De ezen a pénteken meglesz! :)

A másik:

Logószavazás:

1.

2. Xray

3. Tiu

4.

5.

6.

7.

8. ivannorbi,opzsolt,Lomha 8V

9.

10.

Elküldve

Logószavazás:

1.

2. Xray,hening, Kojak

3. Tiu, kori

4.

5.

6.

7.

9.

10.

1. Hening van beleszólásod, mert a másodikra szavazol. :D :D

2. Csak a langyik szavaznak a 8-asra.

3. Norbi ne akard megkajálni a kisbárányokat. :) MÉG NE!!! :D :P ;)

Elküldve
1. Hening van beleszólásod, mert a másodikra szavazol. :D :D

Meg azért, mert nekem is volt KADETT-em, 2 is. :D

Jut eszembe olvastam a Kadettklubb forumán, hogy vmi váltóház kell neked B.I.G.-től. Vagy ez már nem aktuális? :)

Elküldve
2. Csak a langyik szavaznak a 8-asra.

3. Norbi ne akard megkajálni a kisbárányokat. :D MÉG NE!!! :D :P ;)

2. Bekaphatod! :D

3. Pedig ilyenkor az igazán omlós a husikája! :) Na, jó, még várok pár napot! :D

Elküldve

Logószavazás:

1.

2. Xray,hening(márha van beleszólásom :D )

3. Tiu, kori

4.

5.

6.

7.

9.Alex.79 + 1 női szempár :)

10.

Elküldve
9.Alex.79 + 1 női szempár :)

Nekem is az tetszik igazából, de a lényeg, hogy valami normális színe legyen, úgyhogy sztem te is szavazz a 8.-ra.Nehogymár libafosszínűek legyünk. :D

Elküldve
Nekem is az tetszik igazából, de a lényeg, hogy valami normális színe legyen, úgyhogy sztem te is szavazz a 8.-ra.Nehogymár libafosszínűek legyünk. :D

khm ami mostvan az is ződd he :)

Elküldve

Ha a Zsoltnak is tetszik a 9-es, akkor átmehetünk oda, és akkor nagyobb lesz az előnyünk a fostosokkal szemben :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.