ivannorbi Elküldve Február20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február20, 2008 Norbi! 11 kg érkezett a Laterumba! Most beszéltem a haverral, és mondta, hogy valami leányzó segített elraktározni egy szekrénybe. :D Remélem valahogy el tudod jutattni a MOTE székhelyre. Pont akkor hívtam a "leányzót", amikor a haverod kilépett az ajtón. Amúgy az én szekrényembe (ami közös a kollégákkal) lett berakva. Azóta vittem be egy nagyobb dobozt, és most abban van az is, úgy ahogy leadta (külön zacskózva az 1 ill. a 2 forintosok, mert nem volt szívem összeönteni). Szép mennyiség! Kb annyi, mint amennyi eddig összegyűlt. Honnan szerzett ennyi aprót? Elvileg már le lett beszélve, de azért mégegyszer rákérdezek, hogy ugye jó úgy is, ha én beváltom itt Pécsen, és az összeget átutalom egy megadott bankszámlára? Vagy egy mázsa aprót akarunk átadni az Alapítványnak? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február20, 2008 Ha nem mész aludni mikor ők játszanának még, akkor szétvernek mi? :) :D Szerencsére még csak egyedül van :D Amúgy az gyakran előfordul, hogy én előbb megyek aludni, mint a kis szaros! Többnyire akkor, ha én másnap dolgozni megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február20, 2008 Sörös Sanyi!Lenne egy kérésem!Mivel a te Mantád is azzal a fajta kasznival rendelkezik ami nekem kéne, lemérnéd nekem a hosszát és a szélességét? Már építed is neki a garázst? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február20, 2008 Mennyire nagy dolog, hogy egy pécsi autószerelő műhelyben van Tech2? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Mennyire nagy dolog, hogy egy pécsi autószerelő műhelyben van Tech2? :) 1. Volt rá pénzük. 2. Ha nem értenek az autókhoz, akkor így sem fognak. 3. Mert dolgoztam én is az Opelnál és a Nagy Tech2 dobott ki olyanra hibakódot, ami nem is volt rossz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 A pénzbeváltással az lehet a gond, ha kérik hogy rolnizd be. Az igazán szívás. Inkább adjuk fel postán, ha nem megy senki pest felé, és összedobjuk a 830 forintot a postaköltségre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2008 1. Volt rá pénzük. 2. Ha nem értenek az autókhoz, akkor így sem fognak. 3. Mert dolgoztam én is az Opelnál és a Nagy Tech2 dobott ki olyanra hibakódot, ami nem is volt rossz... Csak azért kérdeztem, mert tegnap voltam egy helyen, ahol volt ilyen készülék. És nem a márkaszervíz volt. Szóval, ha nem sok helyen van ilyen készülék, akkor esetleg rákérdeznék a klubkedvezményre. Hátha :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2008 A pénzbeváltással az lehet a gond, ha kérik hogy rolnizd be. Az igazán szívás. Inkább adjuk fel postán, ha nem megy senki pest felé, és összedobjuk a 830 forintot a postaköltségre. Mintha valahol olvastam volna a fórumon (még videó is volt linkelve róla), hogy most nem kell rollnizni. :D 20-30kilót nem nagyon tudunk feladni 830Ft-ból :) , viszont ingyen utalok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Már építed is neki a garázst? :) A garázs már megvan, de nem vagyok biztos benne, hogy egy Mantához nem kell e összenyitnom a mögötte lévő tárolóval.A másik gond az, hogy a Kadettel is csak farral tudtam beállni, szerintem lehet, hogy a Manta nem tud ráfordulni, akkor a kerítésen is alakítani kell. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 A garázs már megvan, de nem vagyok biztos benne, hogy egy Mantához nem kell e összenyitnom a mögötte lévő tárolóval.A másik gond az, hogy a Kadettel is csak farral tudtam beállni, szerintem lehet, hogy a Manta nem tud ráfordulni, akkor a kerítésen is alakítani kell. :D jó neked hogy van garázsod :D Idén mi is nézünk egy családi házat, és ha nem lessz garázs megsem veszem :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2008 ... szerintem lehet, hogy a Manta nem tud ráfordulni, ... Akko vegyé Corsa-t! :) (Mondjuk Demo-ét!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Csak azért kérdeztem, mert tegnap voltam egy helyen, ahol volt ilyen készülék. És nem a márkaszervíz volt. Szóval, ha nem sok helyen van ilyen készülék, akkor esetleg rákérdeznék a klubkedvezményre. Hátha :) Ok, szerintem kérdezd meg. Én csak arra válaszoltam, hogy komoly-e a szervíz. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Lomha kollegina kérésére: hétfőig nincs nála net otthon. Ezért aki szeretné elérni blablabla. Telefon meg postagalamb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Lomha kollegina kérésére: hétfőig nincs nála net otthon. Ezért aki szeretné elérni blablabla. Telefon meg postagalamb. Majd néz nagyot hétfőn, ha olvassa. :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Ma született bárányok: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2008 Ma született bárányok: :D :D :D http://img3.tar.hu/kojakarettenetes/img/33780928.jpg Nyam-nyam! :) :P Amúgy aranyosak! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Ma született bárányok: :) :D :D http://img3.tar.hu/kojakarettenetes/img/33780928.jpg nagyon aranyosak :P Anyóséknál is nemrég született 1 db meg egy boci is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2008 Na mi van? Te sem "tudsz" aludni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Na mi van? Te sem "tudsz" aludni? :D Hát látod, ma este 6 ig vagyok... :D Túlóra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2008 Én úgyszintén. Csak én minimum 9 napon keresztül :) Ja, és ez nem túlóra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Én úgyszintén. Csak én minimum 9 napon keresztül :) Ja, és ez nem túlóra :D Húú Bázzz az nemjó,bár nekem ezt 4 éjszaka követi....:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 De utána Free hétvége,és megyek fel Lurdyhoz 2. án GSI Devils évadnyitó, aztán kövi héten már szerdától szabi és 8 .án meg veletek tali szal utána egészjó dolgok lesznek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2008 Na, akkor lesz opeles program dögivel! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Tegnap tettük rendbe a kis autót meg felmatricáztam kiscsit :D De még lekell mossam mert szegény csupa por meg kosz kívül :D Uccsóképen festésben van egy faja hiba sz@rul csinálták meg jó idő lessz azt is csináltathatom meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Na, akkor lesz opeles program dögivel! :D Még jó, szeretek autózni :) nameg szeretném megismerni a csapatot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts