Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
A karbantartás mit jelent? Elég hülye vagyok a webes dolgokhoz (is) :) . Erre a feladatra talán Xray cartárs lenne a legalkalmasabb, szerintem neki ez biztosan nem okozna különösebb gondot. :)

Adminisztrációs felületen keresztül képek, hírek, beszámolók feltöltése + amit szeretnétek látni tartalmat az oldalatokokn annak a "létrehozása".

Elküldve
Adminisztrációs felületen keresztül képek, hírek, beszámolók feltöltése + amit szeretnétek látni tartalmat az oldalatokokn annak a "létrehozása".

1 szavazat Xray-re, mint weblapos ügyintéző :)

Elküldve
Ja, amúgy miért függ még a kapcsolatunk?! :) :)

Ööö... mint láthattad, egy hónapja jártam arra, de kiköszörültem a csorbát. :lol:

Most már (majdnem) visszavonhatatlan a kapcsolatunk. :D :lol: :lol:

Meg tudsz nekem bocsájtani? :D :)

Elküldve
Ööö... mint láthattad, egy hónapja jártam arra, de kiköszörültem a csorbát. :lol:

Most már (majdnem) visszavonhatatlan a kapcsolatunk. :) :) :D

Meg tudsz nekem bocsájtani? :lol: :)

Ne mentegetőzz, bezzeg az egész alakos képemet meg tudtad nézni! :lol:

Elküldve

A moderátorsággal és weblapgondozással kapcsolatban:

Nekem mindegy ki csinálja a weblapot, lényeg, hogy hozzáértő legyen, ezzel gondolom mindenki egyetért.Viszont a moderálást közösen beszéljük meg, mert moderálni mindenki tud, de nem mindegy mit moderálunk és mit nem.Ezt mindenképp beszéljük meg előtte, később ne legyen veszekedés belőle.

Elküldve
Ne mentegetőzz, bezzeg az egész alakos képemet meg tudtad nézni! :)

Ilyen egész alakos képet sem lát mindennap az ember. :)

Ha sokáig folytatjuk, holnapra sok ismerősöd lesz, és elkopik a billentyűzet a sok visszajelöléstől. :)

Elküldve
Ilyen egész alakos képet sem lát mindennap az ember. :lol:

Ha sokáig folytatjuk, holnapra sok ismerősöd lesz, és elkopik a billentyűzet a sok visszajelöléstől. :D

Jólvanám! Most már biztos mindenki megnézi az egész alakos képemet! Főleg a langyi hajlamúak! :) :) :)

Elküldve
....Viszont a moderálást közösen beszéljük meg, mert moderálni mindenki tud, de nem mindegy mit moderálunk és mit nem.Ezt mindenképp beszéljük meg előtte, később ne legyen veszekedés belőle....

Fórumnak azért van némi szabályzata is :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.