Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
és egy rasztahajú néger csóka aki egy Opel Astra Caravan hátsó részében Mohitó koktélt kever, közben a kocsiból száll a cigifüst. :) :) :)

ehh ez jó! Erről jut eszembe, hogy be kell raknom 1 kemping asztalt meg székeket, ha már jobb lesz az idő.

Elküldve
Asztal minek ?

Székeket meg ki sem veszem a kocsiból cirka 2 éve :D :lol:

Mert akkor kipakolok a kocsi mögé, van mire rakni a hamutálat, innivalót(pia) stb. Kész lakóautó feeling.

Bármikor, bárhol. Akár a belvárosban is!!!! :) :) :)

Elküldve
Pedig azok jó zenét nyomnak. :) :)

Na ebbe a "jó" zenébe inkább ne menjünk bele. Van akinek az, van akinek más fajta/stílusú zene jön be. :)

Elküldve
:)

Na mindegy... :)

Remélem nem sértődtél meg. Én nem azt mondtam, hogy ne hallgass rasta zenét, csak ecseteltem, hogy másnak esetleg az nem tetszhet.

Elküldve
Remélem nem sértődtél meg. Én nem azt mondtam, hogy ne hallgass rasta zenét, csak ecseteltem, hogy másnak esetleg az nem tetszhet.

Nem vagyok sértődős, csak az azért rosszul esett hogy mondtam poénból valamit és lehurrogtál. Ezt is meg lehetett volna fogalmazni finoman. :) :)

Elküldve
Nem vagyok sértődős, csak az azért rosszul esett hogy mondtam poénból valamit és lehurrogtál. Ezt is meg lehetett volna fogalmazni finoman. :) :)

Pedig nem annak szántam, bocsi. :) :D

Elküldve
Skacok milenne ha iwiwen átírnám a pécsi opelosok-at Mediterrán opel club-ra?

Tedd azt!

Igaz van fölös meghívóm, de már így is annyi opeles felhasználó van, hogy inkább ne növeljük a számukat. :)

Elküldve
Szerintem jó lett a Mediterrán csak a klubtagok nincsenek még fent,mármint a nevek. :)

Kellene egy moderátor a soraitokból illetve egy személy aki foglalatoskodik a weblapokokkal.

Utóbbit vállalod ? :) :)

Elküldve
Kellene egy moderátor a soraitokból illetve egy személy aki foglalatoskodik a weblapokokkal.

Utóbbit vállalod ? :) :)

Inkább legyen ivannorbi a moderátorunk.

Ő sokkal jobban ért ezekhez a dolgokhoz,többett van fent az oldaon is.

Meg szerintem ő az eggyik legalkalmasabb.

Elküldve

Aztán majd jól kimoderálom a dupla hozzászólásaidat! :) :) :)

Elküldve

Az utóbbi a http://mediterran.opelclub.hu/ karbantartása lenne :)

Nos-nos-nos ? :)

Moderátort döntsétek el ti - jó lenne ha szekciótok minden tagja nyilatkozna -, akkor 1 szavazat Norbira.

Elküldve
Nekem elsőre jó volt, és tök szuper!!! :)

Igaz, egy fürdőruhás (monokinis) néni hiányzik róla (mondjuk a nagy pálmafa tövébe) :) :D

Hoppá! Először az új Weboldal témát néztem meg, de látom erről már szó esett. :)

Elküldve
Az utóbbi a http://mediterran.opelclub.hu/ karbantartása lenne :)

Nos-nos-nos ? :D

Moderátort döntsétek el ti - jó lenne ha szekciótok minden tagja nyilatkozna -, akkor 1 szavazat Norbira.

A karbantartás mit jelent? Elég hülye vagyok a webes dolgokhoz (is) :) . Erre a feladatra talán Xray cartárs lenne a legalkalmasabb, szerintem neki ez biztosan nem okozna különösebb gondot. :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.