Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Akkor addig csak kímélő üzemmódban közlekedsz?

Addig sajnos sehogy mert a darab még aváltóban van,meghát igy kifröcsizi az olajat is. Már ami maradt benne,Ha levan szedve csinálok róla képet,csak egy kicsit letisztítom mert tiszta olaj.

Elküldve
Huha nagyon szép lett tényleg... mintha NEW lenne lehet nekem is ezt kellene csinálnom :)

Még emlékszem arra a havas január 29-ére, amikor átvettük az autót, tegnap ugyanaz az érzés fogott el, mintha az a 10 év el se telt volna.

Jó munkát végzett az öreg. Mondtam neki, hogy majd Opel klub ügyben beszélhetnénk. :)

Elküldve
Oké, részemről maradsz Lomha! :)

Most legalább megvagy az iWiW-en is! :)

Milyen egzotikus állatot tartasz?

Visszajelöltelek! :)

Honnan veszed az egzotikus állatot?Semmilyen állatom nincs, hol láttad ezt?

Elküldve

Köszönöm az üdvözléseket, és külön köszönet mélykék Úrnak a megelőlegezett bizalomért! :)

Sanyikám, szerintem a következő tali(amire fuvart keresek) épp jó lesz egy "iszunk rá"-ra! :)

Elküldve
Kojak!Rosszul mondták, nem ET49, hanem 48, 4db kellene, mindegy milyen csak ugyanolyan legyen az összes.

Van ET48 Opelhoz?

Elküldve

Xray, Lomha 8V,

Ha gondoljátok, tudok még nyomtatni az Alapító Okiratból a következő talira.

Szerintem mindenki alá fogja írni. :)

Elküldve

No nem csak az oldal, hanem a fórum "cuccok" is elkészültek,pl csoport logo: mediterran.gif

Feldobom a www.opelclub.hu -ra is, hogy van új klub:)

Elküldve
Srácok faca lett az oldalatokon a logó! Pedig én már a kecskebakot is ajánlottam volna, de Hemi nagyon eltalálta a dolgot, ezért csendben is maradok. :)

Megszúrom magam! Az explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot. :)

Elküldve
Megszúrom magam! Az explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot. :)

Sztem az oldal van fejlesztés alatt, azért nem. Vagy?

Lomha: Ha Pécsre eljutsz, akkor bárki elvisz, pl. én is! :)

Elküldve
No nem csak az oldal, hanem a fórum "cuccok" is elkészültek,pl csoport logo: mediterran.gif

Feldobom a www.opelclub.hu -ra is, hogy van új klub:)

Már meg is jelent az avatarunk alatt. :) :) :) Ezt a logot kerestem.

Köszi. - a meghajlós smile helye -

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.